Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 602
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Ние дори не можем да си представим техният стрес и мъките,които изпитват,давайки материал за спермограма,клетитите те,какво ли знаем ние Grinning

# 181
Nadich, така е Laughing Голям стрес, напрежение, срам. Пазарлък не може ли от вкъщи и не може ли ти да я занесеш, знаем си ги Joy

# 182
Момичета,някоя от Вас правила ли е ЕРА тест?
Аз правих и ми излезна ,че ми е изместен  с 12 часа по-рано .Та седя и се чудя дали това може да е причина за неуспехите ми.

# 183
Не съм правила , но явно е полезен.
Къде го прави и каква е цената?
Коментирахте ли с док?

# 184
Момичета,някоя от Вас правила ли е ЕРА тест?
Аз правих и ми излезна ,че ми е изместен  с 12 часа по-рано .Та седя и се чудя дали това може да е причина за неуспехите ми.
Искра, извинявай, но ти замисляла ли си се по въпроса, ако се прави ЗЕТ с медикаментозен хормонален контрол над всички процеси в организма на жената, каква точно роля би играл естествения имплантационен прозорец, след като няма нищо естествено в самия процес?
Аз лично не съм правила, но смятам, че при ЗЕТ е излишно Simple Smile

# 185
Не съм правила , но явно е полезен.
Къде го прави и каква е цената?
Коментирахте ли с док?
В София го правих при Владимиров.Само с него направих коментар,септември съм при Ставрев ще видим и той какво ще каже.

# 186
Деси малко смешно ми стана от коментара ти 😂 явно наистина не знаеш какво всъщност представлява Ера теста...
Влез,прочети и тогава коментирай 😂😂..!!!!
ЕРА ТЕСТА СЕ ПРАВИ С ПРИЕМ НА ЕСТРОФЕМ И УТРОГЕСТАН ПО СХЕМА 😁 ...

# 187
Деси , и на въпросът ти дали съм се замисляла 😂-Ами не не съм се се замисляла 😂 !Аз не съм но Ставрев и Владимиров ми го предрожиха 😂те са по -компетентни от мен 😂Бих допълнила,че 80%от жените с повече неуспешни опити правят точно този "излешен"(ЗА ТЕБ 😂 ) ЕРА ТЕСТ ....И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОЗИ ТОЛКОВА ИЗЛИШЕН ТЕСТ МНОГО ЖЕНИ ЗАБРЕМЕНЯМАТ ЧРЕЗ ИН ВИТРО БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО!!!!

# 188
В такъв случай ти пожелавам искрено успех на следващата процедура- дано изместеният имплантационен прозорец ти е бил проблемът, Искре.

# 189
Сърдечно блягодаря,дано при всяка една жена преминяваща през това стане и да ну се стига до Ера 😊

# 190
  • pLOVEdiv
Мили момичета, с огромна радост искам да ви споделя, че на 26.06, с планирано секцио, се родиха близнаците - Зара 2020кг. и Филип - 2750кг. Родих в Селена разбира се, с помощта на екипа на д-р Ставрев и него самия, раждането мина както всичко останало при него - перфектно! Искам да изкажа безкрайни благодарности на всички вас за подкрепата, която сте ми давали, когато минавах през най-трудния етап от живота си. За тези, които все още се чудят кой д-р да изберат и търсят мнение, ще кажа, че моите впечатления от Ангел Ставрев в момента са стократно по-добри от онзи ден и го препоръчвам жестоко Simple Smile Пожелавам успех на всички от вас, които са в процедура, леко раждане на бремелинките и кураж на тези, които се канят да тръгнат по пътя. Прегръщам ви много силно Heart

# 191
Чудесна новина. Честити бебчета, желая ви здраве и щастливо и безгрижно детство. Постът ми вдъхна кураж и надежда за това, което ми предстои при д-р Ангел Ставрев.

# 192
Честитоо,нека бъдат живи и здрави рожбите ви,да растат щастливи и палави дечица,нека когато порастна се гордеете с това,което сте създали и възпитали.Бързо възтановяване на мама Simple Smile

# 193
Честито, crowned! Нека бъдат живи и здрави, много послушни, и безкрайно щастливи! Чудесни мерки имат и много хубави имена сте им избрали💋💋❤❤❤

# 194
Честито Crowned! Да са живи и здрави твоите дългоочаквани сладури! Възстановявай се бързо! ❤

Общи условия

Активация на акаунт