Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 612
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Честито и тук мила! Пожелавам на малките сладури да растат здрави, весели и безгрижни за радост на мама и тати. А на теб бързо възстановяване.
Аз напълно подкрепям мнението на crowned за д-р Ставрев. Най - добрият лекар.

# 196
Честито, crowned! Да са живи и здрави сладурчетата и едно прекрасно детство им желая! Бързо възстановяване на теб!

# 197
Crowned, честито! Вероятно сега изпитваш най-огромната гордост на света. Пожелавам здраве за теб, бебенцата и семейството ти, също така ти желая да изпиташ удоволствието да си родител в пълния му капацитет и никога да нямаш поводи за тревога! Enjoy!

# 198
Често crowned ,да растат здрави и щастливи!

# 199
Здравейте момичета:) В случаи когато не можете да се свържете с Др Ставрев по телефон, използвате ли например Wat's up или смс?

# 200
Здравейте момичета:) В случаи когато не можете да се свържете с Др Ставрев по телефон, използвате ли например Wat's up или смс?

До колкото знам е в отпуска в момента. Веднъж не успях да се свържа с него и звъннах на момичетата от инвотрото и те ми отговорих на въпроса. Може да попиташ кой го замества и да се обърнеш към него.

# 201
  • pLOVEdiv
Аз мисля, че е в чужбина до 04.06 Има лекари, които го заместват, просто се обади на Еми Чукува и си задай въпроса, тя е супер сериозна и запозната с всичко и ако не може да ти реши проблема, ще те насочи към някой, който може Simple Smile
П.С. много благодаря на всички за положителната енергия и пожеланията. Дано ви се върне стократно :*

# 202
Благодаря, момичета!

# 203
Здравейте,момичета,на всички ли са ви правили лапароскопия преди да се пристъпи към трасфер?Започвам да си мисля,че я назначават без значение от фактора.

# 204
Аз не съм правила лапароскопия.

# 205
При кой лекар си Simple Smile

# 206
Здравейте, момичета:) Може ли да ми кажете каква е цената за замръзяване на семенна течност?

# 207

Бях при Минев, имаме момченце на почти две годинки.

# 208
Момичета здравейте! Каква е тази тишина настанала в темата?
Аз нахълтвам отново по драматични причини
Днес ми е 8 ден от ЗЕТ на 3дневни. Сутринта прокървих и отидохме в Селена, пуснахме кръвен и резултата е чхг 74 !  Биха ми инжекция прогестерон и витамин С -1000 да пия на ден! Казват , че е хубав симптом това зацапване.... Е да ама кръвта е червена и имам и болки като при цикъл..... ще повтаряме теста във вторник, когато е официалната дата за тест и незнам....
Умирам от страх, откъде се взе това кървене , на някой случвало ли му се е толкова рано след трансфер? Лежа сега и ме е страх да дишам .....

# 209
Хей,Клео,пожелавам ти успех,съпругата на брат ми също кървеше,вече е в шести месец.Случва се при много жени.Желая ти много успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт