Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 619
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Клео, дано всичко е наред  Praynig Много момичета имаха кървене, а сега или ще раждат или вече гушкат бебчета. Дано всичко се оправи при теб. Тази инжекция Прогестерон ми стана интересно каква е, защото нали в Бг ги няма и момичетата си набавят от Турция. Сигурно е внос нещо.

# 211
Ема , биха ми Progestan 50 mg , мускулна инжекция , 10 лв. струва. Същата имах и в деня на трансфера. За пръв път чувам , че ги нямало в България. Казаха ми ако се засили кървенето , ще ми бият хориомон и евентуално някакви кръвоспиращи системи. Дано да не се стига дотам. Пазя леглото и се моля за хубав финал на тая драма от петък 13 !!!

# 212
Клео, стискам палци, на мен много ми върви на петък 13-ти, пожелавам и на теб да ти върви.
Прогестан ги продават в Турция, аз си бях купила Пролутон депо, но Прогестана е ежедневна, а депо-то доколкото разбрах е седмична инжекция.

# 213
Клио, аз бях с кървене  около 10-ти ден след трансфера.Е всичко се нареди и мъника дивеее около мен.Така, че спокойно , слушай доктора си и почивай максимално.Всичко ще е наред !

# 214
Клео, стискам палци всичко да е наред!

# 215
  • pLOVEdiv
Клео, мила моя, искам и аз да те успокоя - аз прокървих точно на 9 ден, точно като цикъл - ярко червено, обилно, със съсиреци и същите типични менструални болки. Резултатът знаеш какъв е .... за осми ден чхг ти е страхотно и от чисто суеверие няма да ти честитя засега. Явно имаш нисък прогестерон, което се случва много често и си е типично съпроводено с това кървене. Много е важно да си спокойна, така че просто си мисли хубави неща, всичко ще е наред. Всички момичета, с които поддържам връзка са имали или имат кървене малко след трансфер.... ама наистина всички, за които се сещам, така че просто го приеми като нещо нормално, дишай спокойно и се зареждай с позитивна енергия, защото сега започват много такива притеснения и мисли и ще ти трябва. Целувам те много, с теб съм , и стискам палци Heart

# 216
Crowned, как си? Бебетата как са?

# 217
Момичета, днес на 11 ден след трансфера пак прокървих и направихме втори кръвен , резултата е чхг 273 !!!!!
Приеха ме в патологична и ще си полежа поне до утре тук....още не мога да повярвам, че ще се случат нещата, тук правят всичко възможно!

# 218
Клео, успокой се, всичко ще е наред! Вярвам че ембриончетата са борбени и ще се радваш на ражба/и след девет месеца.

# 219
  • pLOVEdiv
Клео, не искам да те навивам, но мен ме.държаха по минимум три дни....просто се подготви психически. Момичетата горе са супер адекватни и мили :* Вярвам наистина , че всичко ще е наред, а и след този резултат вече си е време за едно ЧЕСТИТО! Желая ти лека бременност поне осем пълни месеца. Вие разпитали ли сте в Англия как се гледат близнаци? Хихихи :*
Момичета, не се оплаквам, бебоците са много сладички и си ги обичам повече всеки следващ ден, много рядко ми се иска да ги хвърля през прозореца. Започват колики, безсъние, правят се на хитри вече, но не е нещо, което засега да не се понася. Някак естествено ми идва да го правя за тях и макар да тежи на моменти, не искам друг да ми ги.върши нещата. Абеее, пожелавам на всяка да го усети поне веднъж... на моменти е странно, но незаменимо Heart това са едни малки човечета, които са тук от 20дни, а всъщност имам чувството, че винаги са били с мен!

# 220
crowned, колко хубаво си го написала 😙

# 221
Crowned ти позна , че ще се позадържа тук, моооже би утре ще ме пуснат да си ходя!
Утре ще ме гледа и на ултразвук, едва ли ще се види нещо толкова рано, но иска да огледа състоянието на матката и шийката.

# 222
Клео, всичко ще бъде наред. Честито и от мен! ЧХГ е супер. Сигурна съм, че този път ще е успешен!  Simple Smile

# 223
Благодаря! Дано да имаме успех вече! За мен растежа на чхг е пълен шок, при неуспешните трансфери никакви болки , никакво кървене, а сега се превивах от болка вчера в кафето, докато чаках резултата и като ми звъннаха да кажат колко е и да отивам за инжекции веднага , не можех да повярвам!

# 224
Здравейте момичета.
Насочват ме към инвитро.Имам едно дете на 12г, но второ не се получава, вече ПЕТ години обикаляме по доктори.Последно пробвахме стимулация с фемара и хориомон,но спадна ЧХГ още в началото,или показанието е било от хориомона или е имало нещо, но за кратко.Имам всички изследвания ,всичко с тръбите е наред,макар ,че Минев искаше да ги маха се оказаха отпушени.Спермограмите са нормални.Яйчниците ми правят кисти дори в момента съм с киста и закъснение от 50 дни.Пия дуфастон и чакам да дойде след това казаха ,че трябва да попия противозачатъчни.Отгоре на това видяха и миома или възел така и не разбрах.Въпроса ми е към Ставрев ако се насоча дали ще погледне всички изследвания ,които имам или почва наново?Писна ми да се лутам ,а годините си вървят. Даскалов направо си ме отби като пробвахме и не стана нищо рече търси инвитро.В Ню лайф нещата се случват много трудно вече половин година дори нямам преглед,само направени изследвани за вит Д ,вит В и инсулинова резистентност.И прехвърляне на топлата в ендокринолог и тва е.Ендокринолога каза нищо ти няма на психична основа е пий Иногинол.И сега бам след два месеца иногинол пак киста. Къде да ходя вече незнам.При Ставрев колко се чака за преглед?

Общи условия

Активация на акаунт