Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №17

• 70 653
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, моля ви дайте по едно мнение, че яко съм се параноясала. На 10 ден от стимулация, докторите констатират 5 големи фоликула в двата яйчника, казват че по- малките не ги отбелязват. Уж казват, че всичко протича нормално. Естрадиола ми е 800 и нещо към днешна дата, онзи ден беше 600 и нещо. Притеснявам се, че имам малко фоликули😢

# 541
Здравейте Simple Smile
Нова съм сред вас и не чак толкова скорошна в борбата за дета. За две години преминах през два аборта и вече почти година се моля за трета успешна бременност, тъй като не ни се иска да оставаме само с моленето .. вече мислим да подадем документи за фонда и да преминем към инвитро, тъй акто сме с мъжки фактор - 0% морфология според последната спермограма. Мислим ин витрото да е в Селена, но не съм сигурна при кое АГ да е.. Моля ви за съвет. Била съм при д-р Минев имам и добри, и лоши впечатления от него. Уважавам го като професионалист и като човек, но направи непростима за мен грешка, като при втората ми бременност, поради бързане.. пренатовареност или не знам си какво не видя сърдечната дейност, което ме сгромоляса и след рев и молби, се вгледа по-внимателно и установи, че има такава.. Да, след 2 седмици сърдечната дейсто спря, новсе пак ако не го бях помолила щях да направя медикаментозен аборт на тупкащо сърчице.... За това и търся мнения.. дали отново да се довря на Минев, ил някой от другите АГ-та в клиниката

# 542
Здравей,Хера,аз също съм при Минев,с цялото ми уважение към него,знам на колко хора е помогнал,но претупва. Пропуска изследвания,бърза,после не следи резултата,от многото пациенти нещата не вървят.Аз лично ще се преместя вероятно при Ставрев,момичетата тук са доста доволни от него.

# 543
Здравейте, аз съм бивша пациентка на д-р Минев. Имам 3 опита при него - неуспешни. С мъжки фактор сме и ние. Преместих се при д-р Ставрев, след като усетих, че някъде греши. Установиха се съществени пропуски при мен. Желая ви късмет!!!

# 544
Много ви благодаря за отговорите.. и аз си мислих за Ставрев...
Една съфорумка, в друга тема направо ме срина с изказване, че с 0 % морфология видиш ли няма смисъл и че Минев няма да ме залъгват, че ще се получат нещата..и така вече цял ден съм в пълен шок. Вие на какво мнение сте? Силно се надявам, че няма друго с 0% морфология и все пак все се надявам, че в практиката има случай и на успешен финал при подобни резултати.

# 545
Моят мъж беше с 2%,за няколко месеца се вдигна на 4%. При мъжете нещата са променливи,поне това е моето наблюдение, с правилно лечение вероятно нещата ще се променят. За мен надежда винаги има за успешен финал Simple Smile

# 546
До колкото съм запозната, морфологията може да се подобри с прием на витамини. Ние с предписан Спермотренд и чай от бабини зъби я подобрихме от 6% на 10%, лечението бе предписано от уролог, д-р Гатева-работи в Медлайн и в последствие разбрах, че и в Ню лайф. От 2015г. знаем за мъжкия фактор и от тогава доста форуми съм изчела. В групата на фонда за асистирана репродукция съм и там пишеха момичета, че са забременели и с 0% морфология!!!

# 547
  • Пловдив
Забременяването е въпрос само на късмет. В случая заслугата на лекаря е почти никаква. Форумката и естествено е забременяла с такава молфология. Но качеството на ембриона в този случай е много съмнително. И успешен финал е въпрос на късмет. Трябва късмет и да забременееш и да стигнеш до успешен финал. Така, че пожелавам късмет, каквото и да ви говорят и лекари и форуми.

# 548
Благодаря ви за мнението ...
А при ин витро.. нали уж се подбират  нормални ссперматозоиди.. извинявам за въпроса, но направо така написано ми звучи все едно абе шанс почти няма, ама с много късмет може и да стане

# 549
При ИР освен метфогама,пили ли сте нещо друго? Иногинол или Пикозитол ?кое е по добре и има ли ефект?

# 550
  • pLOVEdiv
При ИР освен метфогама,пили ли сте нещо друго? Иногинол или Пикозитол ?кое е по добре и има ли ефект?
Аз съм на глюкофаж, който ми спряха по време на бременността и се чувствам добре с него. Какво разбираш под ефект? Simple Smile

# 551
Аз съм на глюкофаж, който ми спряха по време на бременността и се чувствам добре с него. Какво разбираш под ефект? Simple Smile
  от година и половина пия метфогама,но стойностите на инсулина много малко са намалели.

# 552
  • pLOVEdiv
ами то е много важно не само хапчето, ами и диетата. Избягвате ли каквото трябва?

# 553
Първо пи 3 месеца ортамол фертил плюс,спря цигарите и твърдия алкохол,след това започнахме с papa, бабини зъби,ветрогон,жълт кантарион и магарешки трън. Това се случи в рамките на 6 месеца  Simple Smile

# 554
ами то е много важно не само хапчето, ами и диетата. Избягвате ли каквото трябва?
   не спазвам диета,но не ям много.

Общи условия

Активация на акаунт