Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 579
  • 725
  •   1
Отговори
# 285
  • тук-там
Момичета, стискам ви много силно палци! Ако нямате прегнил, овитрел и продобни, може да си направите пиклив тест след 10-ти ден от трансфера. Болките и неразположенията в общия случай са от хормоните. Може да пиете нош па, за да превентирате контракции.

# 286
  • Бургас
Светле, ако не си вдигала температура, не е страшно. И мен още от 3ти ден ме наболяваше корема. Мисля обаче, че е от хормоните, с които се тъпчем. Почивай си и не се притеснявай! И аз стискам палци на всички! Hands Pray
Благодаря пламъци,не температура нямам, 36.8 показваше тези дни. Hug

# 287
Момичета, докато не видите резултата от кръвния тест, не отписвайте опита. Аз изчаках 14-я ден, както ме посъветваха от клиниката. Знам какво напрежение е, но аз дори и уринен не пожелах да направя. Исках да видя точен, категоричен резултат. Точно, когато бях изгубила надежда и отидох с нагласата, че пак нищо не се е получило, видях резултат ЧХГ - 624. Щях да припадна от вълнение.
Пожелавам ви да изживеете този момент, както и всички трепети, които следват след + резултат.

# 288
Ех, Helinor 17 дано  .. дано  да е станало и при нас всички тук чакащи. Аз също не смятам да правя пикливи тестове, ами направо кръвен след няколко дена. А ти дори и ПМС ли нямаше?
Светле и според мен не би трябвало да си навредила на бебките, хайде и ти устискай още малко.

# 289
  • Бургас
Точица мен ме притесняваше това че нали кихам кашлям и като  се напъвам да си чистя носа да не е станало нещо защото нали от 4-5 ден започва имплантацията и за това ми е леко притеснено да не съм прицакал  нещата.

# 290
Ех, Helinor 17 дано  .. дано  да е станало и при нас всички тук чакащи. Аз също не смятам да правя пикливи тестове, ами направо кръвен след няколко дена. А ти дори и ПМС ли нямаше?
Светле и според мен не би трябвало да си навредила на бебките, хайде и ти устискай още малко.
Искрено ви желая на всички вас да ви сполети чудото. След това идват и другите трепети и притеснения - хайде да чуем сърчицето, хайде да видим дали всичко върви наред. Изживях и продължавам да изживявам много тревоги и притеснения вече 7 месеца. Най-дългите и тревожни месеци в живота ми бяха тези.
Относно ПМС може да се каже, че нямах никакви с изключение на много напрегнатите и болезнени гърди, но не им обърнах никакво внимание, защото при предния опит почувствах същото, а той беше неуспешен. Знам, че при нормална бременност, т.е. когато не сме натъпкани с толкова хормони изкуствено, това е един от признаците на ранна бременност, но в нашия случай не може да се разчита на него като индикатор.
Иска ми се да ви споделя, че предишния път имах по-голяма надежда, а опита се оказа неуспешен, т.е. както казват, когато човек най не очаква, тогава нещата се получават.

# 291
Не знам защо ви карат да чакате до 14-ти ден, след като и на 10-тия (в Щерев са тогава тестовете и при 3 и при 5-дневни) всичко е ясно. Ако е отрицателен е по-добре да се знае, защото могат да се спрат всички лекарства по-рано, а те на са малко и безобидни. Аз този път правих кръвен на 9-ти ден. Нулата няма как да се промени за 4-5 дни, за жалост.
Желая ви успех, момичета.

# 292
Малага, не знам какви са им били мотивите да изчакам до 14-я ден, но го спазих. Вероятно целят по-голяма категоричност, ако резултата не е 0, а стойност която е спорна.  Лекарствата не са малко и не са безвредни, но при положителен резултат се продължава с тях още много седмици. Аз утрогестана го спрях чак в 20 г.с. Естрофема и дуфастона не помня кога точно, но мисля, че към 10 г.с. Наясно съм, че не са безобидни и има жени, които през цялата бременност треперят да изпият и едно хапче, но в нашия случай няма друг начин. Избираме по-малката от двете злини.

# 293
  • тук-там
Така е, но го има и другия аспект. Аз бях с множество странични ефекти от лекарствата - световъртеж, метален вкус в устата, учестен пулс и т.н. Чаках до 13-ти ден и резултатът беше 0. Спрях лекарствата и ми просветна. При следващ опит бих проверила по-рано резултата, за да не тъпча излишно и да ходя като пияна. За щастие при момичетата няма странични ефекти, така че е въпрос на избор по-дългото чакане за по-категоричен резултат.

# 294
Ами, лекарства са, на всеки влияят различно. Аз и досега съм с някои лекарства и не се чувствам никак комфортно от самата бременност, ама то няма друг начин.
Който желае да го пуска по-рано, ама понякога възниква чуденка дали този резултат следва да се причисли към положителния или отрицателния. Ето, това аз исках да избегна за себе си.

# 295
  • тук-там
Ами според моя анализ, нулата си е нула, не се удвоява. Всичко различно от 0 се таксува и проследява. Дори да се окаже БХ, е полезно да се знае с цел по-нататъшна стратегия.

# 296
Ами според моя анализ, нулата си е нула, не се удвоява. Всичко различно от 0 се таксува и проследява. Дори да се окаже БХ, е полезно да се знае с цел по-нататъшна стратегия.
Да, ясно за 0. Коментарът ми беше за стойност от порядъка на 60, примерно. Чела съм дори тук, във форума, че жени с подобни стойности се чудят и питат дали да се надяват или не.
Моята стойност, както споменах в по-горен пост, беше доста висока 624 на 14-я ден и дори тогава АГ ми каза, че нещата са добри засега. Ключовата дума беше "засега". "Нека да видим след 10 дни как ще бъдат нещата на ехографа."

# 297
Момичета, моя опит завърши с отрицателен тест  <0.10.На 11 ден след ЗЕТ трансфер.

# 298
Bubiii30 Sad ... дано имате още снежинки и следващия път да е успешен.

# 299
Имаме  ,но и другото което ме узадачи е
Тсх 7.6
И левкоцити 10.Днес си пуснах някой изследвания по мое решение. До сега си бяха ок , сега изведнъж високи стойностти.

Общи условия

Активация на акаунт