Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 599
  • 725
  •   1
Отговори
# 270
Съжалявам, Рангелова. Късмет следващия път!
Не спирай да се бориш. Знам, че в момента се чувстваш опустушена, отчаяна и гневна. Паплачи си и прадължи напред. Аз имах 3 спонтанни а9орта, един неуспешен опит без инвитро само със 6тимулация, едно неуспешно ИКСИ, но тази година чудото се случи. От 4 поставени ембриона 1 успя да се препори. Сега съм бременна в 27 г.с. Тревогите продължават, все още не мога да се успокоя, че всичко ще бъде наред.

# 271
  • София
Благодаря Ви за подкрепата.Това ми беше четвърти опит ин витро-този беше с донорска Я.

# 272
Рангелова, много съжалявам, но не се отчайвай и продължавай борбата за сбъдване на мечтата!

# 273
  • Пловдив
Много много съжалявамм Sad непадай духом .. Продължи борбата за най — голято щастие ❤

# 274
  • тук-там
Благодаря Ви за подкрепата.Това ми беше четвърти опит ин витро-този беше с донорска Я.
Много съжалявам! БХ ли се оказа? Представям си колко ти е тежко! Скоро да се събереш ти желая!

# 275
  • Пловдив
Здравейте дами , как сте днес . Аз се съм добре вчера излизах малко на разходка

# 276
Теди, на теб кой ден ти е? На мен днес ми е 11 ден след трансфер на 3 дневни. Аз също съм добре, но преди два дни получих леко зацапване, което вече почти изчена. Според докторката е от утрогестана. Но за свое успокоение, реших да си почивам още малко.

# 277
  • Пловдив
9ти ден ми е на 3дневно .. нямам зацапване .. болничния ми е до утре и имам право на още 16 дена ,но незнам дали да пускам .. утре мисля да пусна кръвен и ако има за какво да се хвана ще взема болничен ако ли не ще ходя на работа

# 278
Ти не беше ли също в Ню Лайф? Моят е до 16ти, но аз бях замразен трансфер и може от там да идва разликата. И аз не зная дали ще успея да изчакам датата си за кръвен и дали няма да пусна по-рано.

# 279
Дами аз днес съм 11 ден на  3 дневни. Чувствам се добре, нищо не ме боли, няма зацапвания ... но си мисля, че и това не е много нормално. Един песимизъм ме хвана Събота и Неделя и реших днес да дойда на работа да се разсея със задачи. Няма да се натоварвам ... и така...  Теста ще правя малко по-рано - на 17 май.
Хайде да устискаме още малко Simple Smile

# 280
Дами аз днес съм 11 ден на  3 дневни. Чувствам се добре, нищо не ме боли, няма зацапвания ... но си мисля, че и това не е много нормално. Един песимизъм ме хвана Събота и Неделя и реших днес да дойда на работа да се разсея със задачи. Няма да се натоварвам ... и така...  Теста ще правя малко по-рано - на 17 май.
Хайде да устискаме още малко Simple Smile
Точице, ние с теб вървим заедно. Не се притеснявай, че нямаш симптоми,  не всички момичета имат, а накрая се оказват бременни Blush. Все пак сме различни организми. Да, ако работата ти не е много натоварваща, ще се разсееш малко. Стискам палци, момичета! Дано имаме късмет! Flowers Hibiscus

# 281
  • Пловдив
И аз вече несъм настроена за + Sad
Да в Ню лайф съм , явно има разлика

# 282
Теди, зная колко е трудно, но сега трябва да сме настроени положително и да не се излагаме на стрес. Kissing Heart

# 283
  • Бургас
Добро утро момичета. Моята настинка  взе да отминава,  събота и неделя хич не бях добре . Аз съм 8 ден след трансфер на  и аз малко се притеснявам че с тази настинка дали не се прцакаха нещата ,иначе и аз никакви симптоми нямам леко ме наболява корема  ниско долу все едно ще ми идва но то това още от третия ден някъде явно от лекарствата е това. Тъй че и аз взех да се притеснявам за резултата на 21.05. Много ми е напрегнато и притеснено. Hug

# 284
Светле, ако не си вдигала температура, не е страшно. И мен още от 3ти ден ме наболяваше корема. Мисля обаче, че е от хормоните, с които се тъпчем. Почивай си и не се притеснявай! И аз стискам палци на всички! Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт