Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 539
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
Теди благодаря ти много:hugs: успех и на теб до финал!           
mtz  не ми е свеж трансфера, ЗЕТ съм на 5 дневни, дано да е импламтация моля се!                                             

# 376
И аз имах силни болки при зет (отрицателен), но явно при мен е било заради лекарствата. Бях ограничила но-шпа до 1-2, вместо 3х2. Успех!

# 377
  • Пловдив
Точицаа как си мила ..

# 378
  • тук-там
Теди благодаря ти много:hugs: успех и на теб до финал!           
mtz  не ми е свеж трансфера, ЗЕТ съм на 5 дневни, дано да е импламтация моля се!                                             
Ако са контракции, следва да ги предотвратиш. Пий нош па или папаверин 3Х2. Стикач палци!

# 379
Моят тест от петък показа отново положителен резултат ЧХГ - 62, но съм с розово зацапване днес  и съм много ошашкана какво се случва. Утре отново трябва да пусна ЧХГ да видим отново ли се удвоява и как.

# 380
  • Бургас
Пожелавам ти успех утре, всичко ще е наред. Сигурно е нормално това зацапване незнам. Hug

# 381
  • тук-там
Моят тест от петък показа отново положителен резултат ЧХГ - 62, но съм с розово зацапване днес  и съм много ошашкана какво се случва. Утре отново трябва да пусна ЧХГ да видим отново ли се удвоява и как.
Точица, хубава новина! Кой ден от трансфера ти е днес? Утре си пусни и прогестерон. При ниски стойности, той предизвика зацапване.

# 382
  • Пловдив
Леле точицааа .. много се радвам мила .. хайдее утре двойно чхг .. и аз утре съм на тест 16ти ден ..

# 383
  • Пловдив
Светлее и ти си утрее нали ?

# 384
  • Бургас
Да утре съм Blush

# 385
Mtz, тестовете ги правих
13 ден 17.19
15 ден 61.92
Но съм вече с кървене и много притеснена. Сложиха ми системи .. и не знам какво ще стане.

# 386
  • Бургас
Точица не се тревожи всичко ще е наред, а и щом си при докторите те знаят какво правят.

# 387
  • тук-там
Mtz, тестовете ги правих
13 ден 17.19
15 ден 61.92
Но съм вече с кървене и много притеснена. Сложиха ми системи .. и не знам какво ще стане.
спокойно, мила! Пуснаха ли ти и прогестерон?

# 388
Да, мисля още но шпа и Вит. Ц имаше в системата.
Притеснява ме че и ЧХГ то е нисичко, въпреки че се удвояваше добре.
Ще видим  утре какво ще е положението. Не знам откъде се появи това кървене...

# 389
  • тук-там
Да, мисля още но шпа и Вит. Ц имаше в системата.
Притеснява ме че и ЧХГ то е нисичко, въпреки че се удвояваше добре.
Ще видим  утре какво ще е положението. Не знам откъде се появи това кървене...
Ако има кървене, обикновено причината е нисък прогестеро. Какви са стойностите в момента?

Общи условия

Активация на акаунт