Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 549
  • 725
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, за мен нещата приключиха Disappointed
След положителен тест и увеличаващо се ЧХГ днес на втория преглед се потвърди съмнението на доктора- кухо яйце.
Сега ще чакам цикъла да си дойде сам, ако ли не- ще минем към медикаменти за предизвикване на аборт.
Знам, че тук има момичета, които са го преживели това. Молбата ми е, ако може да ми споделите как беше при вас? Беше ли много болезнен цикъла? (знам, че всеки е различен и жена с жена не си прилича)
Най-притеснена съм, защото ми предстои пътуване. Ще си нося лекарства, но все пак ще съм ви много благодарна, ако споделите. Може и на ЛС.

# 361
pinko82, Много съжалявам за лошите резултати.
Аз приключих миседа в 8 г.с. с медикаменти. Писала съм тук: http://www.bg-mamma.com/?topic=879180, където можеш да прочетеш и за опита на други момичета. АКо имаш въпроси, пиши ми на лични след като прочетеш темата. Прегръдки!

# 362
Момичета, за мен нещата приключиха Disappointed
След положителен тест и увеличаващо се ЧХГ днес на втория преглед се потвърди съмнението на доктора- кухо яйце.
Сега ще чакам цикъла да си дойде сам, ако ли не- ще минем към медикаменти за предизвикване на аборт.
Знам, че тук има момичета, които са го преживели това. Молбата ми е, ако може да ми споделите как беше при вас? Беше ли много болезнен цикъла? (знам, че всеки е различен и жена с жена не си прилича)
Най-притеснена съм, защото ми предстои пътуване. Ще си нося лекарства, но все пак ще съм ви много благодарна, ако споделите. Може и на ЛС.
В коя г.с си .Не е ли рано за такива заключения ?

# 363
# 364
  • Пловдив
Точицааа и пламаъче чакам ви да кажете какво стана ❤

# 365
Момичета, както и очаквах... Cry С това ниско ЧХГ не беше никак обнадеждаващо. Таях малка надежда до последно, но днес цифричката беше само 4. Всичко свърши. Сега ще си поплача, че ми е много мъчно.
Лятото ще си почина от всичките емоции и на есен, живот и здраве, ще се върна в темичката. Имам още 3 ембриончета. Надявам се силно някое от тях да е моето детенце. Ще търся причината за несупеха и сигурно ще пусна едни имунологични изследвания.
На всички вас, борбени момичета, ви изпращам много виртуални прегръдки и успех!

# 366
  • Пловдив
Момичета, както и очаквах... Cry С това ниско ЧХГ не беше никак обнадеждаващо. Таях малка надежда до последно, но днес цифричката беше само 4. Всичко свърши. Сега ще си поплача, че ми е много мъчно.
Лятото ще си почина от всичките емоции и на есен, живот и здраве, ще се върна в темичката. Имам още 3 ембриончета. Надявам се силно някое от тях да е моето детенце. Ще търся причината за несупеха и сигурно ще пусна едни имунологични изследвания.
Много съжалявамм миличка .. но горе главата колкото и да е трудно .. прегръдки ❤

# 367
Пламъче, много съжалявам! Дано следващият опит да е до успешен край!

# 368
  • Бургас
quote author=*Stela link=topic=1033536.msg36754238#msg36754238 date=1526661580]
Пламъче, много съжалявам! Дано следващият опит да е до успешен край!
[/quote]
Пламъче прегръдки и от мен, и  аз си поплаках, е на есен с песен може да сме пак заедно Hug

# 369
Съжалявам, момичета Sad

Пинко, аз имам медикаментозен аборт в 8 г.с. поради липса на сърдечна дейност на ембриона.
Моят аборт беше с Мифепристон. Изпих хапчето сутринта, на следващият ден по обяд започнах да кървя много обилно. Болеше ме доста силно само в този ден, след това няколко дни болката беше като по-болезнен цикъл, т.е. не кой знае какво. След това не ме е боляло, но пък около две седмици ту имах зацапване, ту нямах.
Изписаха ми антибиотик, метергин и топогин.
На прегледа след десетина дни се видя, че всичко е наред и че съм се изчистила добре, та кюретаж не се наложи.

# 370
Здравейте момичета днес ми е 5 ден след трансфер на 2 петдневни, но цяла нощ се въртях в леглото и мбого ме боли корема, като менструална болка, чувства че все едно ще се пръсне макар, че видимо не е надут. Болката започна от вчера, предните дни имах леки болки, но отшумяваха бързо, имам изписан но шпа за седем дни 3×2. По принцип датата на цикъла ми е след пет дни, възможно ли е да ми дойде по рано? При някоя от вас имало ли е такива болки на 4 и 5 ден? Confused

# 371
  • Пловдив
Здравейте момичета днес ми е 5 ден след трансфер на 2 петдневни, но цяла нощ се въртях в леглото и мбого ме боли корема, като менструална болка, чувства че все едно ще се пръсне макар, че видимо не е надут. Болката започна от вчера, предните дни имах леки болки, но отшумяваха бързо, имам изписан но шпа за седем дни 3×2. По принцип датата на цикъла ми е след пет дни, възможно ли е да ми дойде по рано? При някоя от вас имало ли е такива болки на 4 и 5 ден? Confused
Освен нош па други хапчета приемашли .. Бплката е нормална и аз я имах и продължавам да я имам .. спокойно няма да ти дойде

# 372
Да Теди приемам, естрофем, дуфастон, утрогестан, медрол, фраксипарин, зарзио и но шпа. Притесних се за болката, защото предните два пъти не съм имала такава болка и те бяха неуспешни опити. Дано тази болка да е добър знак за тлъсто ЧХГ.Blush

# 373
  • Пловдив
Дааа . Дайй божеее пожелавам ти го от сърце .. но с тези хапчета няма как да ти дойде така , че почивайй и несе притеснявай 🤗🤗

# 374
  • тук-там
Да Теди приемам, естрофем, дуфастон, утрогестан, медрол, фраксипарин, зарзио и но шпа. Притесних се за болката, защото предните два пъти не съм имала такава болка и те бяха неуспешни опити. Дано тази болка да е добър знак за тлъсто ЧХГ.Blush
пресен трансфер ли ти е? Ако е след стимулация, е разбираемо. ЧХГ също усилва болката. Желая ти го от сърце!

Общи условия

Активация на акаунт