Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 555
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Успех и до финал Grinning

# 346
  • Пловдив
Момичета какво ще кажете за пиклив  тест 12 ден  2 черти като на 13ти ден  втората е по бледа от ден 12 ??

# 347
Здравейте, записвам се и аз на 4 ден след трансфер на 5 дневни бластоциста плюс клетки. Трети опит ми е този път е ЗЕТ, предните два бяха свежи, но неуспешни. Пожелавам успех на всички.

# 348
Теди, дано да е нещо от тестовете.  Нали не трябва да се пие много вода преди теста, ами със сутрешна урина да е прави.
Важното е че е ++.  Хайде дано да се покачва ЧХГ-то.

# 349
  • тук-там
Теди, положителен тест си е положителен, все едно колко е ярка чертата към момента. Направи ли кръвен?
Точица, Пламъче, вие тествахте ли се отново?

# 350
  • София
Теди, пусни кръвен тест ЧХГ. След 48ч повтори. Ако се удвоява, всичко е наред. Няма смисъл да повтаряш пикливия тест, щото зависи от много неща, включително от количеството изпити течности.

# 351
Да попитам има ли забременели с върнат ембрион на стадий бластоцист плюс клетки и какво точно означава това има ли връзка с качеството на ембриона? Също ако има забременели с аденомиоза моля да ми кажете какво лечение проведохте преди опитите?

# 352
Аз днес пак пусках кръвен , но още не е излезнал резултата.

# 353
  • Пловдив
Момичета със страх ... 53 ЧХГ беше на 10 ден това значи вторник .. и реших да непускам повече а направо на 16ти ден

# 354
  • София
Теди, пиклив тест може да изглежда така и ако ЧХГ пада. Пусни кръвен, за да сравниш с резултата от 10 ден.

# 355
Между тест и тест има разлика, дори само в реактивите има. Пусни кръвен. Няма друг начин да знаеш.

# 356
И аз пуснах днес, но още чакам резултат, момичета. Ще пиша окончателно какво е станало после.
Теди, може след ден да пуснеш пак, за да си сигурна в резултата.
Точице, ние може да сме се засекли... Аз бях в Ню Лайфа към 8 и половина.

# 357
  • Пловдив
Благодаря понеделник ще пусна кръвен . Ще се моля да не пада Simple Smile

# 358
Теди, имаш много стиснати палци от мен.

# 359
  • Пловдив
Теди, имаш много стиснати палци от мен.
БЛАГОДАРЯ ❤

Общи условия