Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 559
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
При първия ми опит забременях, но в началото на 3-ти месец го загубих заради генетичен проблем. Имплантацията обаче беше перфектна. Върнаха ми само 1 ембрион на 3-ти ден.

# 331
  • Пловдив
Дамиии сега си сложих фраксипарина и като изкарах иглата имаше малко кръв вътре надявам се не е проблем .. това ми 12инжекция ама до сега неми се е случвало

# 332
Дамиии сега си сложих фраксипарина и като изкарах иглата имаше малко кръв вътре надявам се не е проблем .. това ми 12инжекция ама до сега неми се е случвало
Не е проблем. Най-вероятно си нацелила кръвоносен съд и е от това, може да ти се получи синка на  мястото.
При продължителна употреба ще го срещаш пак.

# 333
Теди и на мен ми се случи. Спокойно ...явно е наистина кръвоносен съд. Следващия път няма да има нищо.

# 334
И на мен ми се случи ,когато я бих права.Когато съм седнала ,коремчето става по-мекичко и не ми се е случвало.Но няма проблем не се притеснявай.

# 335
  • Бургас
О нали и аз си имах дертове с тези инжекции и все още ми става синьо от време на време . Не всяка инжекция посинява ,но аз и в ръката ми ги слага сестра ми от време на време.

# 336
  • Пловдив
Аз сама си ги слагам и на стимулацията и сега пак

# 337
  • Бургас
Момичета я да ви питам деня на трансфера броили се за първи или. е нулев ден. Понеже момичето с което бяхме заедно и на пункция и на трансфер нейната докторка и казала днес да пусне  кр. тест, оказал се отрицателен -0.12 ми каза че показал според вас не ли рано и дали има някаква надежда в следващите дни да нарасне. Просто се чудя днес не ни ли е 9ден.

# 338
  • тук-там
Не се брои деня на трансфера. За жалост резултатът на дамата е отрицателен.

Светле, при теб обаче се е получило. Мога да се обзаложа!

# 339
Здравейте момичета,
Нова съм в тази тема. Първо искам да поздравя всички момичета с положителен резултат и да пожелая кураж и успех следващия път на всички с отрицателен.

Имам насрочен трансфер за утре, та ме мъчат доста въпроси и не ми дават мира?

Молбата ми е към момичетата с положителни резултати да споделят на кой ден и колко ембриона им върнаха?

Благодаря ви предварително.
Първи опит 11 яйцеклетки ,от тях 8 бластоциста .Върнат един на 5 ден-БХ.Замразен трансфер една от двойките ембриони върнати на 5 ден-изобщо не дочаках теста.Дойде ми по-рано.
Втори опит сега в друга клиника вече 18 яйцеклетки-8 бластоциста ,един върнат на 5 ден-за сега успешен Дай Боже и занапред.

# 340
  • Бургас
Не се брои деня на трансфера. За жалост резултатът на дамата е отрицателен.

Светле, при теб обаче се е получило. Мога да се обзаложа!
Ох чул те господ. И на мен много ми се иска да се е получило този път. Много успех желая на всички нас. Hug

# 341
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Защо пък да не се брои? В Щатите първи ден се смята този,в който е направен трансфера.Кръвен тест - между 7 и 10ти ден,който се повтаря 48 часа по-късно.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 22:32 от Adorasmile

# 342
Момичетаа,не губете надежда 😘 и аз бях сигурна,че нищо не е станало ,защото започнах  с ЧХГ -42 на 12ти ден след ЗЕТ на 2 тридневни,но тази седмица чухме сърчице ❤

# 343
Момичетаа,не губете надежда 😘 и аз бях сигурна,че нищо не е станало ,защото започнах  с ЧХГ -42 на 12ти ден след ЗЕТ на 2 тридневни,но тази седмица чухме сърчице ❤
Страхотно, успех ти желая до финала!

# 344
Страхотно .Успех ти пожелавам и занапред sailor moon.И на финал едно пухкаво бебе.

Общи условия

Активация на акаунт