Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 566
  • 725
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Светле тии днес кой ден ти ее ... няма ли да се похвалишшш :*

# 316
  • Бургас
Ами ако се брои деня на трансфера 10,ако не се брои 9 така че на мен още ми е рано да се хваля. Но нещо и аз се чудя как ще издържа до 21.05 Blush

# 317
Момичета 13 ден на 3 дневни ЧХГ 17.19 . Много е ниско нали ? .... ще повторя след два дена да видим как ще се развият нещата.

# 318
При мен на 13ти ден на двудневни бе 16. После през 48ч бе 51,после 113 и после падна до 40 ... Винаги има шанс,желая ти късмет 🍀🍀🍀

# 319
Здравейте момичета, ЧХГ-188 на 11 ден на две петдневни добре ли е?
geri4ka как си?Исках само да ти кажа ,че и аз започнах с ЧХГ 181 ,а вчера с прегледа се потвърди -едно ембрионче с пулс.Така че спокойно ,вярвай че всичко ще е наред и не сравнявай ЧХГ резултата с преди ,нито пък с на другите момичета.И даже ЧХГ -то накрая започна да ми се удвоява на по-дълги часове .Само бях се вкарала в притеснения.Успех ти пожелавам.Още когато писа за резултата исках да ти отговоря ,но чаках прегледа ,за да имам основание да те успокоя.
Не съм била още на преглед, ще ходя чак към 28-29, че не съм от София и не мога по- рано да пътувам. Дано всичко е наред.

# 320
И аз да се отчета... За съжаление и при мен ниско ЧХГ. На 11ти ден, още в понеделник, направих кръвен и резултатът беше 18,31. Преди това имах три положителни теста от различни марки, но с бледа втора чертичка. Днес, с последна надежда, направих пак един шуърчек с първата сутришна урина и нямаше и помен от втора черта. Наплаках се и ще си дам почивка няколко месеца. На момичетата, на които им предстоят тестове, пожелавам успех и до финал!

# 321
Пламъче, няма ли да повториш ?
Да не спря лекарствата?

# 322
Точице, не съм още. В петък, когато всъщност ми е официалния ден за тест, ще отида и ще пусна. Но не съм обнадеждена. По-скоро ще говоря с АГ за причините и какво ще предприемем след това.

# 323
И аз така.. нямам много надежда да се покачи. Ама ще видим окончателно какво ще покаже теста на 16 ден. Хайде дано пък да изгрее и нашата звезда... Аз и днес не очаквах такъв резултат.

# 324
  • тук-там
Момичета, имали ли сте прегнил, овитрел или подобни? Ако не сте, очевидно е имало имплантация.

# 325
Момичета, съжалявам за ниските, отрицателни резултати.
https://www.ivfradost.com/blog/chhg-test-za-bremennost-22/

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 16:06 от Helinor17

# 326
Не, нямам... За съжаление и аз зная, че за да има добър резултат, трябва да е поне 100. Но винаги таим в себе си капчица надежда

# 327
И аз нямам бити такива инджекции. Явно не могат да се задържат ембрионите .. не знам, и аз се притеснявам че трябва да е над 100 примерно.. .Пламъче тя надеждата е жилаво нещо.. все си тлее.

# 328
Здравейте момичета,
Нова съм в тази тема. Първо искам да поздравя всички момичета с положителен резултат и да пожелая кураж и успех следващия път на всички с отрицателен.

Имам насрочен трансфер за утре, та ме мъчат доста въпроси и не ми дават мира?

Молбата ми е към момичетата с положителни резултати да споделят на кой ден и колко ембриона им върнаха?

Благодаря ви предварително.

# 329
Мацунка, всичко е много индивидуално относно трансфера. При първия опит имах 15 яйцеклетки, 5 от ембрионите изглеждаха добре отначало, но ми казаха, че не е ясно колко годни ще останат до края. На ден пети, за който беше обявен трансфера, ми съобщиха, че са останали само два, които за годни и ще ми ги поставят и двата. За съжаление опита се оказа отрицателен.
При втория опит имах 12 яйцеклетки, 4 ембриона се развиваха добре и ми казаха, че този път ще ги трансферират всичките на 3 ден. Отначало останах много шашната как така се готвят да ми поставят 4 броя, но ме увериха, че шанса да се захванат повече от три /дори и вероятността за три е супер минимална да се захванат и продължат докрай/, а в най-добрия случай могат да бъдат две. Поколебах се няколко миниту непосредствено преди трансфера дали да не бъдат поставени 3 и един замразен, но после си казах, че най-добре всичките, защото не се знае кой е късметлийския и би оживял. Основанието им за 4 броя беше, че имам неуспешен опит и че съм на почти 40 години.
В крайна сметка се имплантира един единствен ембрион. Наричам го моя борец.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 17:44 от Helinor17

Общи условия

Активация на акаунт