Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 574
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
Ти имаш ли проблеми с щитовидната железа по принцип?
Може да е нещо от хормоните и да се е размърдала от стимулацията.

# 301
Имаме  ,но и другото което ме узадачи е
Тсх 7.6
И левкоцити 10.Днес си пуснах някой изследвания по мое решение. До сега си бяха ок , сега изведнъж високи стойностти.
Стойността на ТСХ е доста висока като се има предвид, че преди забременяване трябва да е под 2. Преди стимулацията изследваха ли ти този хормон? Кои изследвания си решила да си пуснеш сама?

# 302
Реших да си пусна кръвна картина заради хемоглобина ми преди трансфера, който беше 116.Сега отново е толкова  ,за разлика от другите показатели.Тсх преди трансфер беше 2.2.Не знам просто. ..

# 303
Моето ТСХ се беше вдигнало след трансфера също, но малко. Беше 3.45 около 3 седмици след него. Аз от години съм на терапия и си го изследвам на около 40 дни.

# 304
  • Пловдив
Bubiii, в една и съща лаборатория ли пускаш?

# 305
  • тук-там
Bubiii, коментирай това TSH с док. Под 2 следва да е, за да се прави опит. Странно, че сте направили такъв при 2.2. Съжалявам за неуспеха! Мисли сега за следващия и дали не трябва малко терапия преди това!

# 306
  • София
Реших да си пусна кръвна картина заради хемоглобина ми преди трансфера, който беше 116.Сега отново е толкова  ,за разлика от другите показатели.Тсх преди трансфер беше 2.2.Не знам просто. ..

Най-добре се консултирай с ендокринолог. По принцип стимулацията влияе доста на ТСХ. Моят ендокринолог ми е казал да го изследвам 2 месеца след стимулация ако няма бременност, защото преди това резултата не е много достоверен.

# 307
  • тук-там
При мен след стимулация беше 0.5. Явно при мен не е повияло, не знам дали и това е нормално?!

Чакащи момичета, как сте днес?

# 308
  • София
Момичета, при мен нещата приключиха за 2 път. Мина ми абразиото и съм си вкъщи...чудя се как да се отърся от тази натрапчива мисъл за следващия опит - кога, как, къде...искам малко почивка.
Успех на вас!

# 309
Usmivka87 съжалявам за случилото се!

От 5 дни вече съм в редиците на чакащите. Полежах си тези дни, но честно казано много натоварващо ми е да си седя вкъщи, затова днес на работа Blush

# 310
Здравейте момичета, ЧХГ-188 на 11 ден на две петдневни добре ли е?
geri4ka как си?Исках само да ти кажа ,че и аз започнах с ЧХГ 181 ,а вчера с прегледа се потвърди -едно ембрионче с пулс.Така че спокойно ,вярвай че всичко ще е наред и не сравнявай ЧХГ резултата с преди ,нито пък с на другите момичета.И даже ЧХГ -то накрая започна да ми се удвоява на по-дълги часове .Само бях се вкарала в притеснения.Успех ти пожелавам.Още когато писа за резултата исках да ти отговоря ,но чаках прегледа ,за да имам основание да те успокоя.

# 311
  • Пловдив
Здравейте момичета, ЧХГ-188 на 11 ден на две петдневни добре ли е?
geri4ka как си?Исках само да ти кажа ,че и аз започнах с ЧХГ 181 ,а вчера с прегледа се потвърди -едно ембрионче с пулс.Така че спокойно ,вярвай че всичко ще е наред и не сравнявай ЧХГ резултата с преди ,нито пък с на другите момичета.И даже ЧХГ -то накрая започна да ми се удвоява на по-дълги часове .Само бях се вкарала в притеснения.Успех ти пожелавам.Още когато писа за резултата исках да ти отговоря ,но чаках прегледа ,за да имам основание да те успокоя.

Честотооо и на дветеее . Желаяя ви лека бременност до краяяя ❤

# 312
Теди, как си ти ?
Аз днес пуснах кръвен, 13 ден ми е на тридневни ембриони.
Но чувствам, че няма да е положителен.  Sad

# 313
  • Бургас
Точица ще стискаме палци, теди не трябваше ли и ти да правиш тест. Хайде да има вече добри новини и темата да се напълни само с +++++++++

# 314
Теди, как си ти ?
Аз днес пуснах кръвен, 13 ден ми е на тридневни ембриони.
Но чувствам, че няма да е положителен.  Sad
Все едно чувам себе си.Стискам ти силно палци .Пожелавам ти да е положителен .

Общи условия

Активация на акаунт