Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 535
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
Нямам идея, взеха ми кръв но не са ми казали.

# 391
Точица, не искам да съм лош пророк, но за тези дни чхг-то е нисичко, а и сега това кървене...дано не съм права и дано не е БХ.
Желая ти успех !

# 392
И аз имам такова усещане Жана. Ще видим утре как ще е.

# 393
Аз пък мисля, че чудесата стават и силата е в нас и в нашата нагласа. Точица, ти си бременна и вярвай силно, пък каквото има да става ще стане! За сега си бременна  и това е !!! Стискам палци!

# 394
  • Бургас
Здравейте момичета, отрицателен резултат 0.10 Confused

# 395
Svetlana 7878 много Съжалявам, явно този месец се заредихме много минус чета. Нека всички се заредим с много сили през лятото и на есен следващ опит.Ти в коя клиника беше?

# 396
  • Пловдив
Светлеее много съжалявам мила Sad прегръдки .. Бъди силнаа горе главата и смело напред ..

# 397
  • Бургас
Svetlana 7878 много Съжалявам, явно този месец се заредихме много минус чета. Нека всички се заредим с много сили през лятото и на есен следващ опит.Ти в коя клиника беше?
Клиника Щерев
Теди много ти благодаря, ами няма др. начин  просто приемаме действителността. Тежко ми е ,но падаме ставаме, и само напред гледаме.Blush

# 398
  • Пловдив
Дами , 10 ден ЧХГ 53
16ти ден ЧХГ 730 Simple Smile

# 399
Ехеее Теди, направо си е супер. Честито!
Аз днес съм ЧХГ -266. Но още една система ми вляха. Ще го следим...

# 400
  • Пловдив
Точицааа милааа ама и твоето е суперрр . Честитооо и само напред❤

# 401
Браво бе момичета.Много се радвам за вас.Стискам палци и занапред .Бъдете много спокойни и щастливи.Всичко е наред .

# 402
Еее, много се радвам и за двете ви! Hug

# 403
Shanel, аз изобщо не съм спокойна. Струва ми се ниско отново. Виж на Теди каква е стойността и повечето момичета в групата са с високи ЧХГ та . Не знам дали има шанс при мен ...

# 404
Shanel, аз изобщо не съм спокойна. Струва ми се ниско отново. Виж на Теди каква е стойността и повечето момичета в групата са с високи ЧХГ та . Не знам дали има шанс при мен ...
Мила важното е да расте.Пак ти казвам аз отидох на първи преглед с ЧХГ 5000 -сак с ембрион и пулс.Имаше момичета с ЧХГ 16000 на същия ден и още не се показваше ембрион.Според мен ЧХГ -то е важно да расте.Всеки отделя различно количество.Затова във таблицата за стойностите има такива големи граници.

Общи условия

Активация на акаунт