Дългото чакане след трансфер - Тема 68

• 81 337
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, потвърдиха че имам биохимична бременност и да спра лекарствата. Чхг от 390 вече е 160, преглед не е имало.Притеснява ме сега необходимо ли е да направя нещо, някакви изследвания? Аз съм с отрицателен резус фактор, а мъжа ми е положителен. В 6-та седмица е, кой трябва да ми каже дали да си сложа Анти Д Гама глобулин?
Лекар ще ти каже, но има значение дали ще правят абразио, медикаментозен или ще оставят да се изчисти само. Аз поставих анти Д по мое желание, д-р каза, че в 8 г.с. без появила се сърдечна дейност и без абразио (т.е.няма смесване на кръвта) няма нужда. Правих медикаментозен аборт. Консултирай се.

# 706
Момичета много малко е притеснено днес ходих и си направих отново кръвен тест.Резултата е 1389 петск беше 390.Но сега поличих кървене,което не е като зацапване а е доста имам и пмс.Някоя да го е преживявала.Или за мен всичко приклюприключи много ме е страх

# 707
Колко ембриончета върнахте ? Моя приятелка кървеше много даже и съсирек падна ,но едно ембрионче продължи да се развива иначе бяха три хванати.Лежи повече и се обади на лекаря си веднага .

# 708
Пусни прогестерон, ако е нисък може да кървиш от него.

# 709
  • Пловдив
Отивай в спешното да ти сложат система ! Негуби време отивай

# 710
Ембриончето ми беше едно званнах на лекаря каза прогедтероно ампула и след 2 дена тест,но аз до два дена мисля че ще умра сажелявсм че пиша така нито точка нито запетайка но се разтрепери х утре веднага отивам на лекар

# 711
  • София
А защо ще чакаш до утре?
Отивай сега

# 712
Няма каде да отида лекарката ми е в кирм Плевен а аз съм от едно село на 70 км мъжа ми е на работа нямам и книжка.

# 713
  • София
Няма каде да отида лекарката ми е в кирм Плевен а аз съм от едно село на 70 км мъжа ми е на работа нямам и книжка.
Ехххх
Стискам палци кървенето да няма нищо общо с ембриончето Hug

# 714
Благодаря ви за подкрепата,и че ми отговорихте.Сега лежа и чакам пих 2 хапчета но-шпа и  стабилно си плача и така.

# 715
Ох милата .Вярвай ,че ще е наред.Няма ли как мъжа ти да си дойде или някой от селото да те закара в най-близката болница?

# 716
Привет! А няма ли някой близък, който да те заведе до болницата? Стискам палци всичко да е наред!

# 717
При кой лекар си в КИРМ? И аз ходя там.

# 718
  • Пловдив
Личен телефон на лекаря? Мейл?

# 719
  • На остров
Мирелчето не се травматизирай излишно и се успокой, реално ти всичко, което може да направиш си направила.
Стискам палци да се закрепи и всичко да е наред.
Дори и в Болница толкова ранно няма какво повече да направят.

Общи условия

Активация на акаунт