Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №61

• 47 972
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Ферхат грабнал пистола отново, ох музиката е страхотна наистина! А Вилдан прилича на лелка във фрага....

# 121

ЧБЛ ЕП 29 ФРАГ 1
-Този, който нареди да се убие бръснара Нежджет е Намък Емирхан!
-Аз много вярвах, че мога да го излекувам, но излиза, че съм вярвала в една лъжа.
-Ако Аслъ не е бременна, може би ще има шанс между мен и Ферхат.
-Вилдан!
-Защо нищо не ми каза?
-Защото ти щеше да отидеш и да убиеш Намък Емирхан, разбра ли!?
-Вуйчо, да поговорим ли?
-Голямата лъжа излиза наяве.
-След като вече всичко си разбрал..... /melekteam

# 122
Момичета, аз тъй като не вярвам във въздесъщата сила на психиатричната медицина, смятам, че Вилдан някой добър човек просто трябва да я гръмне или минимум да я самоубият някак, но по-скоро, ако може! То при Емирханови нещастни индиценти не липсват, така че....

Това, което ме побърква, е по каква причина Аслъ тръгва да се разправя с Вилдан - заради близостта и с Жула ли, заради случаят с Йозге ли или е разбрала, че Вилдан иска да я ликвидира и физически????

# 123

Съгласна съм, че всеки си имаше съображения, като оправдавам Аслъ не обвинявам Ферхат автоматично. Него не го обвинявам, че е баща (затова обвинявам сценаристите), нито го обвинявам, че искаше да скрие за един период от време, единствено го обвиянвам, че продължават да живеят с Аслъ в къщата на Намък и че сега, когато тя каза, че иска да си тръгва той не й каза да тръгнат заедно, но това съвсем не приляга на образа на Ферхат. Макар че ... последно се покланяше на сърцето й..
Тайната за Йозге се разкри от друго място и с разкриването ще спечели Йозге друг баща, че и друга майка (поне така ще го нагласят във филма). След разкриването пред Ферхат остава невъзможно да се пази тайната от Аслъ завинаги.

Аз не мисля, че Аслъ трябва да разкрива такава тайна ( за Намък и Ферхат), когато реално това не я засяга, тайната не е нейна! Защо трябва всеки човек разбрал нещо веднага да го казва? Като Хулия, която веднага направи снимки и ги изпрати, защо хората не си гледат тяхната работа, а се бъркат в живота на другите без да знаят цялата истина...
Освен това Неджет е умрял, никгоа повече няма да го види и да говори с него.. защо трябва да разбира сега, че той не е негов баща?

Щом не е работа на Аслъ тайната за бащата на Ферхат и кой е убил Неджет, защо в 28 еп. се меси, лъже и координира за да измъкне ранения под носа на Ферхат? Нали според теб не е нейна работа?

Да, и Хулия правилно направи тези снимки! Понякога истината ти избожда очите, но не я виждаш. А снимките ще накарат Аслъ и да се замисли при определени обстоятелства!

# 124

Щом не е работа на Аслъ тайната за бащата на Ферхат и кой е убил Неджет, защо в 28 еп. се меси, лъже и координира за да измъкне ранения под носа на Ферхат? Нали според теб не е нейна работа?

Това съм го пропуснала с руски  newsm78 Но ако е направила това със сигурност има причина, която не е да навреди на Ферхат. Ако Ферхат научи , че Намък е поръчал убийстовот на Неджет няма ли да го убие и да стане отцеубиец?  

А това за Хуляи го казах по принцип, че хората се месят в чужди работи без да знаят цялата истина,а само гледайки отстрани.

# 125
Аууу, имало и фраг, Попай Hug Heart Eyes

Че и бг-буквички bouquet

Аз ще сложа и руските субки на фрага, че са синхронизирани с картината Simple Smile

https://vk.com/video-111132277_456240873

Морелка Hug и Ферхат скри първоначално за Йозге - първо защото той самият беше в шок и второ, за да предпази бременната Аслъ от шока. По същите причини действа и Аслъ!
Въпросът е, че той и каза истината, а тя тръгна да си ходи, мълчейки за истината, която знае, че даже и сама опитвайки се да я замаже с действията си Mr. Green!
Ферхат може ли да си тръгне веднага от змийската къща, когато има толкова неща за изясняване с всички, с които е живял в нея 30-тина години? Според мен - на мига - не може.
А и какво ли ще спечели Аслъ като си тръгне с Джулиде ooooh! : Най-много заедно с Вилдан, да я убият Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 19:47 от lia-martin

# 126
тенк у за буквите...не ми хареса, че в гласа на аслъ има пораженчество и това с чашата е в новия апартамент, може да са се скарали с фер след кат е разбрал...

ами в миналия епизод йетер каза на аслъ, че ийт е разследвал смъртта на неджет и че е имало човек (юсуф), който щял да му разкаже всичко, но после ферхат им казал, че юсуф е избягал...и аслъ разбра, че това е човекът, който лекува и затова го събуди и изпрати с такси да си ходи и нищо да не казва

ей тука вратата е открехната - аслъ може да чуе

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 19:50 от popai_00

# 127
Такаааааа, да разкостим фрагчето. Става ясно, че Аслъ отива в наетия апартамент и после се връща в къщата
1. Какво я вбесява, че почва да чупи стъклария?
2. Аслъ е с една и съща риза при сцената, в която Вилдан и Жула говорят и после в градината? Обаче Вилдан е с различни ризи, което какво ще рече ?
3. Рускините усилено коментират, че ще се разбере, че Йозге не е дъщеря на Ферхат. Т.е синият кит е в комбина с Намък по някакъв начин с цел отстраняването на Аслъ и задържането на Ферхат ???? От къде ще са взели ДНК - проба, за да подменят резултатите?

# 128

Морелка Hug и Ферхат скри първоначално за Йозге - първо защото той самият беше в шок и второ, за да предпази бременната Аслъ от шока. По същите причини действа и Аслъ!
Въпросът е, че той и каза истината, а тя тръгна да си ходи, мълчейки за истината, която знае, че даже и сама опитвайки се да я замаже с действията си Mr. Green!
Ферхат може ли да си тръгне веднага от змийската къща, когато има толкова неща за изясняване с всички, с които е живял в нея 30-тина години? Според мен - на мига - не може.
А и какво ли ще спечели Аслъ като си тръгне с Джулиде ooooh! : Най-много заедно с Вилдан, да я убият Mr. Green

Защо да е живял Ферхат 30 години в къщата? Нали е отишъл около 12 годишен и като е поотраснал се е преместил в онзи апартамент, в който заведе Аслъ във 2ри епизод? Тоест е живял около 6 години само в къщата. След като е успял без да живее там да забремени Вилдан мисля, че щеше да успее да уреди нещата си и от няколкко км по-далеч от къщата. И как очакваше да пази тайната за Йозге до раждането на бебето.... значи Вилдан и Йозге са се изнеси и той изхвърча да ги търси без обяснение и очаква Аслъ дан е заподозре нещо?? Просто бих сменила физиономията на някого не знам на Вилдан или на Ферхат, ако ми беше мъж. Не, много ме дразни, не искам повече да общува с Вилдан , дори не искам общи сцени и снимки, на които Ферхат седи до тази кофти луда лелка Вилдан

# 129
явно вилдан е от мазохистките, на които им трябва право в лицето да им се каже не те обичам, с бебе без бебе обичам жена си и никога няма да съм с теб

# 130
явно вилдан е от мазохистките, на които им трябва право в лицето да им се каже не те обичам, с бебе без бебе обичам жена си и никога няма да съм с теб
Той малко ли й каза и й показа... супер унизително е даже за нея.. сега гледах една сцена на испански, където след като Ферхат беше в стаята на Йозге ( и тя пита ''значи обичаш мама'') онази откачалка й казала, че Ферхат я обича... защо обърква и трови детето си? Та гледам, че Ферхат и казва на Вила ''ти коя си'' и всякакви такива обидни и унизителни неща, чак ми стана неудобно като жена. Много мразя хората да се унижават, тоест да унижавам някого ми е нещо непонятно, а да се подлагаш сам себе си на унижение вече не е човешко Sad

# 131
Дори Ферхат физически да не е пребивавал постоянно в къщата ,той е сраснал с тази"къща"-семейството ,което е по -страшно  от това да влизаш вечер и излизаш сутрин от конака .До срещата си  с Аслъ той е бил "робот" ,срещна Аслъ и тя му "изпорти  програмирането"

# 132
Той малко ли й каза и й показа... супер унизително е даже за нея.. сега гледах една сцена на испански, където след като Ферхат беше в стаята на Йозге ( и тя пита ''значи обичаш мама'') онази откачалка й казала, че Ферхат я обича... защо обърква и трови детето си? Та гледам, че Ферхат и казва на Вила ''ти коя си'' и всякакви такива обидни и унизителни неща, чак ми стана неудобно като жена. Много мразя хората да се унижават, тоест да унижавам някого ми е нещо непонятно, а да се подлагаш сам себе си на унижение вече не е човешко Sad

Мдаааа... С последните  две  изречения съм много съгласна, щото и аз смятам така... Ноооо.... това, че те унижават и че не ти обръщат и грам внимание, без значение с дете или без дете, би било понятно на хора с нормална психика... А Вилдан с такава ли е?!

# 133
Морелка Hug, права си, по-малко години живее Ферхат при Намък /не 30/, но не са 6 годините, повече трябва да са. Всъщност се замислих, че не знам/забравих/ на колко години са АсФер? newsm78
Колко години е лежал Ферхат в затвора, пък после войник, загубих му дирите hahaha

Мда, Вилдан и на мен ми беше симпатична, но съвсем изкукурига Mr. Green

Нещо във фрага ме притеснява, но още не мога да определя какво newsm78 Във всеки случай не е, че Ферхат държи отново пистолет....

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 20:26 от lia-martin

# 134
мислех си фер има ли въобще някакво поле за ход...или ще убие намък, ще влезе в затвора и ще загуби и остави сама аслъ, или ще се примири, ще бъде с аслъ, но ще се чувства като предател към баща си и брат си??? тази серия пак ще е за ожалване момчето

Общи условия

Активация на акаунт