Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №61

• 47 966
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Вярно, получи им се флиртът и то доста.  Grinning
Нали? Опасен този Джюнейт начи.  Laughing
Аз съм гледала актьорът на Джюнейт и в други сериали, добре се справя доста.

# 106
Дани Hug ме подсети, че щях да пиша за Джулиде и Джюньо Simple Smile Оставете ги тях, те флиртуват по нашенски /това, което очакваме да е и при АсФер/ Joy Joy Joy и затова и двамата са лоши Stop

Праведните правят така newsm78:

Цитат
Лиа, да, така стана накрая. Явно следващата серия ще се разбере какво е казал Юсуф на Ферхат. Той може би затова й каза-добре, свърши, тръгвай си...Има нещо наум...

Същото си помислих и аз, но не видях Аслъто да се притеснява от това или да се чувства виновна Stop

# 107
Как ли би реагирал Ферхат ,ако му "сервират " една 8-годишна дъщеря на Аслъ... Joy Joy..а колкото до "таткото "Намък ,Аслъ въобще не трябва да се меси там.Има Йетер ,има го и баш баба-та /за пример и подражание /..........те ,ако им стиска /извинявам се/ да застанат пред Ферхат и да се преставят......

# 108
Как ли би реагирал Ферхат ,ако му "сервират " една 8-годишна дъщеря на Аслъ... Joy Joy..а колкото до "таткото "Намък ,Аслъ въобще не трябва да се меси там.Има Йетер ,има го и баш баба-та /за пример и подражание /..........те ,ако им стиска /извинявам се/ да застанат пред Ферхат и да се преставят......

Как да реагира....ами той щеше да знае преди още тя да е мигнала с очички, още в началото Joy Joy

И на мен намесата на Аслъ втори път, при това знае колко държи Ферхат да научи истината, ми се струва изключително груба и некоректна!

Ей ги на любимите му родители: Stop

Видях нещо, което мисля и аз: Peace

АсФер не трябва да си почиват един от друг, а трябва да си почиват един с друг от другите!

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 17:24 от lia-martin

# 109
    Мдаааа... Криво да седим, право да съдим.... Значи Аслъ се разсърди за "лъжата" на Ферхат и си тръгва... На въпроса дали така би реагирал Ферхат за евентуално дете на Аслъ, мисля си, че не... Достатъчно много я обича вече, за да си позволи този лукс.. Пък и съм забелязала, че по-малко вероятно е мъжът по принцип в такава ситуация да постъпи като Аслъ /т.е. като жена/и да си тръгне... Мисля си, че един мъж би останал... Защо обаче жените реагираме по този начин /щото и на мен би ми се накривила шапката/, не мога да дам отговор...
Интересно какво обяснение ще даде Аслъ на Ферхат по повод скритата от нея тайна за бащинството на Намък... Как тя ще се оправдае... Защото нали обясняваше как би се разсърдила страшно много, ако Ферхат скрие нещо от нея или я излъже... Та да видим как той ще реагира на пазената от нея тайна и как тя ще се оправдае за това, че досега е крила толкова важна информация зад гърба на Ферхат...  Много ми е интересна реакцията на един мъж и една жена по повод един и същи казус - съзнателно скриване на истината по една или друга причина... Дано сценаристите ни представят този така заплетен психологически казус, с  разкриването на някакъв тип тайна,  както от мъжка, така и от женска гледна точка... Та все пак да направим сравнение дали и двата пола реагират по един и същи начин или пък може би не....

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 17:52 от mury9

# 110

Цитат
Сцената на Джюнейт и Жулиде-имаше толкова страст, дето скоро между нашите не съм виждала.
Вярно, получи им се флиртът и то доста.  Grinning
+1

А колкото до тайната, която крие Аслъ от Ферхат относно бащинстовото на Намък не мисля, че може да се сравнява с Йозге. Първо, защото първото не е нейна тайна, следователно и правото, и задължението на разкриването й не е нейно, тя си има своите съображения поради, които просто мълчи, а не лъже. Второт тази тайна, че Намък му е баща може да остане завинаги скрита и никой няма да пострада, обратното, ако бъде разкрива може да пострадат хора.
Докато за Йозге тя го попита няколко пъти има ли нещо, коеот има да й каже, какво става с Вилдан и той не й каза, имаше оправдание, но можеше да се изнесат, защото рано или късно както видяхме ще се разбере и можеше да научи не от него, което щеше да влоши положението. И последно това е нещо, което нямаше да може да се скрие завинаги от Аслъ.
Просто смятам, че двете тайни нямат аналог помежду си.

# 111
Мъри,главната причина според мен е, че въпреки че на мъжа се приписва аборигенство и при жената го има... както за мъжа някак първично му е заложено да е баща на децата на жена му , така е и за жената... да не кажа и повече, щото призванието на жената е да дари мъжа на сърцето си с деца...като свидетелсто за любовта

# 112
Цитат
Просто смятам, че двете тайни нямат аналог помежду си.

Точно обратното мисля аз! Особено след изпълнението и в 28 еп. с ранения /все му забравям името/ newsm78

Мъри Hug така е, ние, жените по принцип на всичко реагираме по-емоционално Wink Е, има и изключения Simple Smile

# 113
[
Цитат
тя си има своите съображения поради, които просто мълчи, а не лъже. Второ тази тайна, че Намък му е баща може да остане завинаги скрита и никой няма да пострада, обратното, ако бъде разкрита може да пострадат хора.

Всеки си има съображения всъщност... Ако разгледаме така нещата, Ферхат също имаше съображения и мълчеше пред Аслъ, предвид нейната бременност..  Но поне беше честен, че след раждането на бебето, щеше да й каже... Докато Аслъ не знам дали, ако не стане напечено,  би казала някога на Ферхат...
 И второ... тайната за бащинството на Ферхат можеше също да остане завинаги скрита и пак никой нямаше да пострада от това... Но сега... Аслъ е една от потърпевшите... И не само тя...

# 114
[
Цитат
тя си има своите съображения поради, които просто мълчи, а не лъже. Второ тази тайна, че Намък му е баща може да остане завинаги скрита и никой няма да пострада, обратното, ако бъде разкрита може да пострадат хора.

Всеки си има съображения всъщност... Ако разгледаме така нещата, Ферхат също имаше съображения и мълчеше пред Аслъ, предвид нейната бременност..  Но поне беше честен, че след раждането на бебето, щеше да й каже... Докато Аслъ не знам дали, ако не стане напечено,  би казала някога на Ферхат...
 И второ... тайната за бащинството на Ферхат можеше също да остане завинаги скрита и пак никой нямаше да пострада от това... Но сега... Аслъ е една от потърпевшите... И не само тя...
Съгласна съм, че всеки си имаше съображения, като оправдавам Аслъ не обвинявам Ферхат автоматично. Него не го обвинявам, че е баща (затова обвинявам сценаристите), нито го обвинявам, че искаше да скрие за един период от време, единствено го обвиянвам, че продължават да живеят с Аслъ в къщата на Намък и че сега, когато тя каза, че иска да си тръгва той не й каза да тръгнат заедно, но това съвсем не приляга на образа на Ферхат. Макар че ... последно се покланяше на сърцето й..
Тайната за Йозге се разкри от друго място и с разкриването ще спечели Йозге друг баща, че и друга майка (поне така ще го нагласят във филма). След разкриването пред Ферхат остава невъзможно да се пази тайната от Аслъ завинаги.

Аз не мисля, че Аслъ трябва да разкрива такава тайна ( за Намък и Ферхат), когато реално това не я засяга, тайната не е нейна! Защо трябва всеки човек разбрал нещо веднага да го казва? Като Хулия, която веднага направи снимки и ги изпрати, защо хората не си гледат тяхната работа, а се бъркат в живота на другите без да знаят цялата истина...
Освен това Неджет е умрял, никгоа повече няма да го види и да говори с него.. защо трябва да разбира сега, че той не е негов баща?

# 115
Ще има фраг днес

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 18:56 от popai_00

# 116
Охо, Попай, благодаря както винаги! Ферхат разбира, че Намък му е баща! И музиката, която звучи ми е любима и ми въздейства емоционално!

# 117
Разбра ли? Тря на спокойно да го видя после..стори ми се, че разбра, че той го е "убил", но не научи, че му е баща...

това, което ме впечатли е, че аслъ почва да настъпва и май ще пребие накрая вилдан...а разговорът на жула и вилдан май да не планират да я оттърват от детето

...такам тичах честно...вилдан май казва, че с фер имат шанс, ако аслъ не е бременна - тая мръсна змия

имам нужда от вашите коментари и джулс малко превод , че сме боси

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 19:03 от popai_00

# 118
Разбра ли? Тря на спокойно да го видя после..стори ми се, че разбра, че той го е "убил"...това, което ме впечатли е,че аслъ почва да настъпва и май ще пребие накрая вилдан...а разговорът на жула и вилдан май да не планират да я оттърват от детето

...такам тичах честно...вилдан май казва, че с фер имат шанс, ако аслъ не е бременна - тая мръсна змия
Оф , извинявам се! Да да това е сигурно. Чакаме Джулс да преведе Simple Smile

хахахаххахаха ще й избият бушоните накрая, в тоя случай съм съгласна за физическа саморазправа  #2gunfire

# 119
ами трябва си честно...мн съм бясна...тая овца е за лудницата..шанс..КЪВ шанс???!!

аслъ трябва да я хване за врата лекинко и да й каже да стои далеч1 от мъжа й аааааа

Общи условия

Активация на акаунт