Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №61

• 47 961
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Да си продължа обзорните снимки за Истанбул от вчера Simple Smile

# 91
.....и още малко снимки и обиколката на Истанбул във фотки приключва Grinning

Първо турското кафенце, за да имаме сили да гледкаме Joy

bouquet Peace

# 92
Дани, благодаря за инфото с награждаването, ще ги чакаме края на юни, ако не забравим. Simple Smile

И да се окаже, че Йозге не му е дъщеря за мен е без значение вече, защото ще си остане разочарованието, че целият сюжет се върти около това.
И сега ако следващата серия ни занимават с други герои основно, а не Ферхат и Аслъ...............................

Фрагманчикът не е ли съобщил, че днес ще има фраг? Simple Smile

Трите грации, явно Хулия се е завърнала и сигурно ще се оженят с Дилсиз .... хората и кола като купуват я пробват предварително, но те се женят от пътя. Някой тук съвсем в началото беше казал, че накрая ще има нощ на къната и целуване на ръка и ще познае. Grinning

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 15:14 от morella allan poe

# 93
И аз благодаря на Дани Hug за:

Цитат
Чудесен видео колаж от предишни роли на Ибо и Бирдже, направени като 2-минутен филмов трейлър почти.
https://twitter.com/_autiger/status/991404464081862657

Ето го и в тубата, барабар с нашата столица! Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=O-0Tt3-V4wc

Movie | ibrahim Çelikkol & Birce Akalay

Морела Hug, 4-5 серии ще ги изгледам, ако ще и с превъртане Joy Дано само на финала не ни попарят с нечия смърт Stop Wink

# 94
Здравейте и от мен!
Lia, снимките са супер!

Днес е ден за фрагман, дано новият фрагманчик да не е почивал на 1-ви май!
Аз лично харесах последната серия, обаче си искам любовта на Аслъ и Ферхат да се демонстрира повече следващия епизод, че ми е едно такова празно на душата с този деликатно загатнат секс...сигрно защото нямам въображение и трудно си ги нагласям нещата, но както и да е....

По въпроса за Абидин и Гюлсюм - надявам се да не им отделят прекалено много време, защото там общо взето всичко е ясно - Абидин ще я спаси от Джунейд и ще си заживеят щастливо (няма просто начин да затрият млада майка, страничен герой)! Както се казва - по тази сюжетна линия вече съм наясно, да дават нататъка....

Забравих да споделя радостта си, че в последния епизод Айшегюл каза на Аслъ, че скоро ще може да се определи пола на бебето (доколкото разбрах каза след 2 седмици?), аз лично нямам търпение да видя сега като курдисаха Ферхат с дъщеря, ще затвърдят ли матриархата в живота му или ще му изпълнят желанието да се сдобие със син и после да трябва да се компенсира пред Аслъ да и направи и една дъщеря (ама тука сценарият ще изисква минимум още едно полягване на криво на спалнята, та не знам)....

# 95
Няма вест от фрагманчика, ама ако наистина снимат в движение, може би утре..

.след 1 2 седмици каза аслъ, а и да добавим, че бебето е вън от опасност(нали след като той скри, за да има драма)..сега вече аслъ може да се фъчка колкото си иска

# 96
  • Русе
Тъйййй, изгледах серията...

Началната сцена много ми хареса-явно Йекшънът, “черният” Ферхат, напрежението, снайпера, са ми липсвали.
Да, студена серия точно заради сръдливостта на Аслъ, постоянното начукване на канчето на Ферхат, което той не заслужавс въобще.
На Аслъ гримът й е пак ужасен-блед, лицето й е бяло, ужасно просто, а Бирдже има лек тен, с каква цел я правят толкова смъртно изглеждаща не знам.  ooooh!
Сцената на Джюнейт и Жулиде-имаше толкова страст, дето скоро между нашите не съм виждала.  Mr. Green
Моментите у Йиит бяха готени. Crazy Особено пощипването по бузката на Аслъ, пак много се смях. Simple Smile
Дани е сложила супер гифче по този въпрос, Crazy
Споглежданията между Йиит и Суна, Joy

Хареса ми и как при всяко умилкване на Вилдан, Ферхат я постaвяше където трябва. Mr. Green

после да трябва да се компенсира пред Аслъ да и направи и една дъщеря (ама тука сценарият ще изисква минимум още едно полягване на криво на спалнята, та не знам)....
Joy Joy

Много ми харесаха и видеоколажа и снимките от Истанбул.  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 16:06 от Juls14

# 97
Тъйййй, изгледах серията...

Началната сцена много ми хареса-явно Йекшънът, “черният” Ферхат, напрежението, снайпера, са ми липсвали.
Да, студена серия точно заради сръдливостта на Аслъ, постоянното начукване на канчето на Ферхат, което той не заслужавс въобще.
На Аслъ гримът й е пак ужасен-блед, лицето й е бяло, ужасно просто, а Бирдже има лек тен, с каква цел я правят толкова смъртно изглеждаща не знам.  ooooh!
Сцената на Джюнейт и Жулиде-имаше толкова страст, дето скоро между нашите не съм виждала.  Mr. Green
Моментите у Йиит бяха готени. Crazy Особено пощипването по бузката на Аслъ, пак много се смях. Simple Smile
Дани е сложила супер гифче по този въпрос, Crazy
Споглежданията между Йиит и Суна, Joy

Хареса ми и как при всяко умилкване на Вилдан, Ферхат я постaвяше където трябва. Mr. Green

Juls  Hug, на мен Аслъ ми е или много хубава, гримирана и супер облечена, или неподходящо приготвена за снимки! Но това, което казваш за тена, го забелязах много явно особено когато се прегръщат с Ферхат - той е поне 2-3 нюанса по-тъмен по скалата на фон дьо тена...

А в тази връзка - мен ме дразнят като я облекат в тези кожени якета, тъмни и дълги! А толкова и отива светлото и късичкото, както на сцената на плажа, когато Ферхат си изхвърли пистолета -  е там Аслъ беше "един път"  Grinning

А за Вилдан и аз много се изкефих! А като си помисля, че преди историята с Йозге беше почнала да ми става симпатична...

# 98
  • Русе
Поли, преди тъпотията с Йозге и на мен Вилдан беше започнала да ми харесва, ама тогава тя беше забравила за алкохола и Ферхат. Имаше шанс за нея. Ама явно ще затрият образа й.  ooooh!

И аз така за Аслъ. Значи гледам някви части от предни серии, не е била така въобще. Напоследък е много бледа, златист грим на клепачите...Ми не й отива.  Sick Пак е хубава, ама като хубав вампир по-скоро.  Mr. Green

Трите грации, явно Хулия се е завърнала и сигурно ще се оженят с Дилсиз .... хората и кола като купуват я пробват предварително, но те се женят от пътя. Някой тук съвсем в началото беше казал, че накрая ще има нощ на къната и целуване на ръка и ще познае. Grinning

Много са хубави тука,  Heart Eyes Heart Eyes
За затъмненото- Joy Joy Ми аде, виж, че в Тр не е тъй,  Grinning

# 99
 wavey

Лиа, страхотни снимки от Истанбул, отпочинах си докато ги гледах.
Ти ли си ходила наскоро там и това ти ли си на последната фотка в парка?

# 100
wavey

Лиа, страхотни снимки от Истанбул, отпочинах си докато ги гледах.
Ти ли си ходила наскоро там и това ти ли си на последната фотка в парка?

Joy Joy не съм аз Наде Hug, снимките не са мои Simple Smile

Момичета Hug, Аслъ е "опасно" бременна, затова е толкова бледа, сега, когато няма опасност за бебето, може и да се върне към стария си облик Joy Joy Joy

Забравих да попитам: как възприемате сцената накрая, в която Ферхат каза на Аслъ, че всичко е научил от ранения /нали спря таксито/? Когато говори с нея, сякаш постъпката и се подмина. Дали Ферхат е научил истината?

https://vk.com/siyahbeyazaskperevod?z=video40702102_456239073%2F … -111132277_384134
сравнение 4 и 28 серия Simple Smile АсФер герои в очите на другия Joy

# 101
В серията самият фер й казва мн си бледа...така че сиг е търсен ефект

# 102
Джулс, последното изречение не го разбрах? Grinning какво е Тр и как не е тъй, хм? Kissing Heart

# 103
  • Русе
Джулс, последното изречение не го разбрах? Grinning какво е Тр и как не е тъй, хм? Kissing Heart
Тр е Турция-там не пробват колите си преди да ги вземат явно.  Mr. Green
В серията самият фер й казва мн си бледа...така че сиг е търсен ефект
Попи, тя от няколко серии е бледа.  Flutter
Лиа, да, така стана накрая. Явно следващата серия ще се разбере какво е казал Юсуф на Ферхат. Той може би затова й каза-добре, свърши, тръгвай си...Има нещо наум... Thinking

# 104
Оле, много хубави коментари от последните два часа, че не знам откъде да започна да благодаря и да коментирам.

На Лия за снимките от Истанбул и за клипчето с "героите" - много хубаво. Припомни ми първите серии/моменти на моята любов към АсФер. И за клипчето с видео колажа в Ютуб. И аз исках да го намеря там, но не можах.  Hug

Новата позиционна война между Йетер и Жулка, за която писа Лия - според мен сега вече Жулка си намери майстора. Тя не знае коя е Йетер и колко важна е за Намък. А Намък още обича Йетер. Разговорът им на терасата го показа.

Поли
, само ни карат да си мъчим въображението. Аз го имам, продължих си сцената след гътването към леглото, ама и въображението си има своите граници и иска храна за вдъхновение.  Grinning
Цитат
Сцената на Джюнейт и Жулиде-имаше толкова страст, дето скоро между нашите не съм виждала.
Вярно, получи им се флиртът и то доста.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт