Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №61

• 47 946
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
тъкмо идвах да допиша
благодаря ти  колоритните  фотоси  , питах на последната снимка някакви  сладки неща ли са наредени в тези тави

# 76
А, кмароо Hug, мисля, че са различни баклави, но не съм спец, Морелка Hug да каже newsm78 Ако изядеш всичко, после.....линейка Wink

Още ли съм тук? no no no, нямало ме Joy Joy Joy

# 77
охх това са истински баклави - отпред са онези с шам фъстък-уникалнии

# 78
уф  попи,  ми май  друго не остава освен  на следващата    която Истанбула посещава,  с по една тавица от там да ни на4ерпава

па отпосле  доктор все ще  намери , ако трябва да ни поизцери

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 00:08 от kmaroo

# 79
кмароо Hug, ако имаше втори сезон на ЧБЛ, Фери "побелял", щеше да е без професия. Аслъ щеше да го подтикне да стане фелдшер. И за да са неразделни, щяха да работят на една линейка hahaha hahaha

Е, тогава хайде на баклавите...и ги викаме тях за спасение rotfImbo rotfImbo rotfImbo

...продължавам серията....

# 80
 ха ха лия,  мерси   Joy

жула страхотна  амбиция прояви  , и до ""трона"" на намък желае  да се  дореди

# 81
Минава полунощ...сладки сънища! Simple Smile

Дописвам....преди да гледам серията ме беше яд на Фери, че не иска да се обясни, да поговори с Аслъ...ами то серията почва точно обратно, Фери иска да поговори с Аслъ, а тя почва да му говори, че какво ли не била преживяла в тази къща, откакто дошла Astonished Не така, можеше отдавна да си си тръгнала, но ти направи своя избор, Аслъ! Миналото си е минало ....Smirk

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 00:23 от lia-martin

# 82
Добро утро Simple Smile
Днес е 2ри май и имаше някакво награждаване, на което се чудехме заедно ли ще отидат , помните ли? Някой знае ли къде ще е, ще се излъчва ли някъде, от колко часа? Simple Smile

Това беше в хисторито на Бирдже, свобода в киното ли означава? Simple Smile много го пожелавам

# 83
Добро утро и от мен момичета,
Хубав и лек да ви е Борисов ден и ако има празнуващи - Живи и здрави и мноого щастливи!!! Simple Smile Balloon
Само нещо, което забравих да спомена - сцената с говоренето на сърце - просто ме разби!!! За мен лично, най-прекрасната идея! А беше изиграна ... wow!!! Sparkling Heart

Дописвам....преди да гледам серията ме беше яд на Фери, че не иска да се обясни, да поговори с Аслъ...ами то серията почва точно обратно, Фери иска да поговори с Аслъ, а тя почва да му говори, че какво ли не била преживяла в тази къща, откакто дошла Astonished Не така, можеше отдавна да си си тръгнала, но ти направи своя избор, Аслъ! Миналото си е минало ....Smirk
[/quote]

LIaНай лошото е, че сега ще се сърди и ще си тръгне и от това, което видях - той явно е виновен за избора и да остане и да преживее "толкова много неща в тази къща".

Прекрасен ден от мен момичета Hug

# 84
Добро утро! С голямо усилие на дисциплината в мен изгледах половината от последната серия. Именно тази сцена на Асферите ми беше като нещо вече гледано, С един и същ начин на изиграване, с едно и също надвикване. Единствено погледът на Бирже ми беше на място. Ибо ми стои еднообразен и дървен. Макар, че са му дали повече реплики. Но според мен трябваше да му променят и тона- малко по-смирен, малко по молещ, а не изискващ. Той губи Аслъ и като в самото начало и води застрелян за операция. Нали уж щеше да щади бременната? Мисля, че ми личи разочарованието, а то не допринася да възприемам правилно? Денят е прекрасен!

# 85
Привет, сладурки!  Hug

Чудесен видео колаж от предишни роли на Ибо и Бирдже, направени като 2-минутен филмов трейлър почти.
https://twitter.com/_autiger/status/991404464081862657

Днешното награждаване в университета е отложено за 29 юни , официалното съобщение отдолу:

Хубав ден, сладурки!  Hug

Сигурно от всички реплики в сериала, думите на Ферхат "Защото Йозге е моя дъщеря" ще звучат най-силно в ушите ми. Ах, този Ибрахим, как играе с гласа си само.  Embarassed

# 86
Дани, то си беше симфония от думи, движения и емоции..най-много ми направиха самото му движение как сякаш искаше да избяга само и само да не  произнесе думите...уникален

# 87
Здравейте, момичета Hug

Изгледах серията и за разлика от Вики Hug я изгледах наведнъж. Хареса ми! Peace
Вики Hug, точно обратното почувствах аз. Фери кога се е молел за нещо? Той е свикнал да командва, без да му се противоречи. Затова поведението му в серията за мен си беше отлично. Колко опити направи да демонстрира любовта си към Аслъ.....
Аз възприех нещата другояче. Макар и трудно, Ферхат намери сили да каже истината на Аслъ. Удивена съм, че тя прие Фери лош, опасен, властен и се влюби в него, а сега не може да приеме Йозге Mr. Green
Но това не и пречи да е мила, грижлива към Йозге /когато се заключи в стаята си/ #Crazy
И никак не и попречи да "предпази" Ферхат да не научи истината за баща си, и натовари ранения в таксито, без да каже на Фери. Нещо аршините са ми двойни. Че и накрая ще си тръгва! Wink Stop

Преди да изгледам серията бях на нейна страна, но виждайки колко опити направи Ферхат да и обясни, да говори с нея и т.н., съм и ядосана. Че и си легна с него и рече, че било грешка Mr. Green Stop

Всъщност за разлика от вас, аз не съм сигурна, че ще си тръгне...и ако да, едва ли ще издържи дълго без него newsm78 И да, щяла да вземе Джулиде Wink

29 епизод предполагам, че ще е серията на Гюлсюм и Абидин как се опитва да я спаси от лапите на Джуньо newsm78

Джулидето играе превъзходно /кмароо Hug, мисля като теб Peace/. Да видим новото противоборство Йетер-Джулиде как ще завърши newsm78

Дани Hug, хареса ми много видеоколажа, а видяхте ли град София в началото му? Grinning

Сигурно имам още какво да кажа, но мозъкът ми е ангажиран с друго, та...на части. hahaha

# 88
Мисля, че въобще няма да си тръгне, защото серията свърши преди тръгването, което видяхве във 1 фраг..
Мисля си, че предстоящата серия ще бъде само ГюДжАбФер

# 89
Попай Hug, мисля като теб, но едва ли цяла серия с Гюлсюм и & ще ни занимават newsm78

Ама Вилдан каква хубава работа свърши като каза на Фери за плана на Аслъ да измъкне ранения без негово знание Laughing

Общи условия

Активация на акаунт