Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №61

• 47 943
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
попи  Joy
на мен ми е любопитно  защо намък не предприе нищо за да търси идил  , дали защото е опасна   за него  тя  знае  и ""бизнес тайните ",  дали  ве4е хептен му е безинтересна като не изпълни женския си дълг да роди ,  е само  каза на кака 4е не са били в  добри отношения  , 
/ а както казваш, - тя да вземе да изскочи като заек от някъде   /

# 61
нз - не обърнах внимание какво пишеше в бележката, може  вътре да пише не ме търси, ще се върна...а на всичко отгоре намък тръгва да прави стъпки към йетер..

иначе за идил ще ме изкефи да се появи само пред аслъ и да й помогне да прогледне за жула,...
също не обърнах внимание на разговора между аслъ и жула - дали двете си тръгват?, защото ми се върти, че жула каза на вилдан "жената си тръгва"

пп. гледам как йетер чете бележката - идил казва няма да ме видиш повече, аз те предадох, съюзих се с джун.. намък я е зачеркнала явно

# 62
попи ,  стигнах до  ""посланието"'  и аз / йетер остана доволна от прочетеното / 
 няма  надежда  идила да възкръсне . и  да направи добро ?
  отървали са се от нея , много на сигурно играят  джу -жу , добре са го съ4инили писмото, така намък се кротва 

# 63
 Hug

Още не съм изгледала серията, но след малко наистина засядам Party
Видях едно гифче, не знам защо Фери ми заприлича на Ромео, който наднича към балкона на Жулиета Joy Joy Joy

# 64
Привет отново момичета!:hugs:
Да си призная от сърце, не искам да спират филма Sad Тъкмо тези двамата започнаха с целувките
Скрит текст:
Thinking защо всеки път след с.кс - Аслъ заявява, че е грешка и Ферхат да забрави - не ми е ясно Thinking то вярно, че само 3 тези грешки, но не ми се мисли, като станат редовни ....
. 28 серии всевъзможни драми и случки, аз лично не успях да се нарадвам на силна и голяма любов със всичките и хубави страни Sad Любов под наем 60 серии (шаш като залепиха една серия финал и прескочихме във времето - подозирам, че и тук няма да е по различно ако приключи), Завръщане - 90 и нещо си серии. А за филма, който най много ме грабна - порязване Sad Някак си каквото и да напишат, като сценарии имам усещането, че до последно ще имаме драма и в "91-вата минута" някой ще зачерви уши (ръце и какво ли не) да не са капо накрая зрителите. Тъпо е, но както имам надежда, че Йозге не е дъщеря на Ферхат, така се надявам и че закупуването на сериала от друг канал е все още в сила.

# 65
Zvazdicha JoyJoyJoyJoy, скритият текст ме развесели искрено! JoyJoyJoyJoy
Ама си адски права! Сигурно като станат редовни ще имаме диалог от типа с развода на сутринта:

"А: Ферхат?
Ф: Знам, знам, беше грешка! "

# 66
  • Русе
Ама си адски права! Сигурно като станат редовни ще имаме диалог от типа с развода на сутринта:

Joy  Joy  Joy

# 67
Ох бе, Звазди, Поли Hug Hug, как да почна сериала като вие пишете интересно Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 22:51 от lia-martin

# 68
Пускам последни фотки и изчезвам,  много ми харесаха Peace "Омъжи се за мен"

# 69

Joy  Joy  Joy
Joy Joy Joy

# 70
JoyJoyJoy Poli  https://j.gifs.com/vor1JX.gif  и после може и току виж на четвъртият път : https://j.gifs.com/W7XVKv.gif  Joy
Lia Hug Нямам търпение за коментари! За това отивам да преглеждам любими стари моменти ... когато дори ушите бяха мит Joy

# 71
Пускам последни фотки и изчезвам,  много ми харесаха Peace "Омъжи се за мен"

Скрит текст:
лия   ако 4и4ко намък разреши , това ще се осъществи

ама му се събраха мустаците на дилсиз, като му каза 4е ще уволни хюлия
  само как  въздъхна от мъка

# 72
Само да сложа серията нощни снимки от Истанбул:

А това за тези, които няма да си лягат Joy

# 73
лия добре добре , последната фотка на   сладкорий ли е ?

# 74
лия добре добре , последната фотка на   сладкорий ли е ?

Shocked, не разбрах въпроса Laughing

Общи условия

Активация на акаунт