Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 347
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 265
  • при късмета
Даниел Алексиев, може да си смени работата.
Някой каза, че има действащ счетоводител в темата, но не запомних кой. Повечето разполагат с електронен подпис. Така, че ако има желание може да направи запитване и да му върнат отговор. С него всички ще могат да оспорят твърдението на Била. Другия вариант е някой в централа на НАП да направи запитването.
Аз ако съм на ваше място, ако трябва до НАП ще се разходя и с/у Била ще пусна сигнал в КЗЛД.
Как само големите фирми не разбират от данъчни закони, бе, много се ядосвам

# 2 266
Още с промените на закона съм запомнила като сме цитирали тук разни източници, че се касае за суми от 30.01 лв нагоре. За сума 30 лв не се дължи данък.

# 2 267
  • София
Ако може някой от Пловдив или Варна да ми пише на лично съобщение?  Praynig

# 2 268
  • София
Ето един отговор на НАП за облагане на награди ваучери, но ме заболя главата от тълкуването какви усилия са положени за спечелването им. Та кой ще изтълкува какви точно усилия сме положили за попълването на анкетата на Била? Та, от отговора разбирам, че необлагаеми са суми до 30 лв.
https://zakonnik.bg/document/view/pismo/155845/299287

# 2 269
  • Под Слънцето
този търг. представител на кармела за варна голям симпатяга Simple Smile
с 2 думи се разбрахме и ми донесе наградите . все така да се случва си пожелавам.  а не разправии с тип топ...

Скрит текст:

# 2 270
  • при късмета
Ето един отговор на НАП за облагане на награди ваучери, но ме заболя главата от тълкуването какви усилия са положени за спечелването им. Та кой ще изтълкува какви точно усилия сме положили за попълването на анкетата на Била? Та, от отговора разбирам, че необлагаеми са суми до 30 лв.
https://zakonnik.bg/document/view/pismo/155845/299287

Да 30лв., което означава, че не се облагат на стойност включително тази сума.
Само отговор на НАП би имал стойност. А въпроса трябва да е само и единствено "Декларира ли се награда на стойност точно 30лв?" Толкоз.
Ако иска някой друг също да звънне в НАП със същия въпрос и да пита как да си вземе официално становище по него. Може да му кажат друг вариант

# 2 271
  • Стара Загора
Официално становище от НАП може да се получи и като изпратите писмо на хартиен носител към ТД на НАП. В писмото посочвате и имейл адрес, на който да ви отговорят. Срокът за отговор е около 2 седмици.

# 2 272
  • Сливен
Тези,които са закупили вафли FAMILY от ЛИДЛ-кое точно въвеждате,като номер на касов бон?

# 2 273
Тези,които са закупили вафли FAMILY от ЛИДЛ-кое точно въвеждате,като номер на касов бон?

Аз въведох горните цифри, може да е грешно, но не ми пука особено.

# 2 274
Аз купувам малки сокчета в картонени кутйки по 0.75 във Фантастико.

Аз от Метро по 0,61лв купих и вече съм с легло Simple Smile Дано да са от по-хубавите

# 2 275
  • София
Майка ми въвежда бележки в логарията на НАП, трябва ли да ги пази?

# 2 276
  • София
Аз си заявих раницата преди малко.  Simple Smile

# 2 277
Здравейте! My Sparx кога ще обявят печелившите?

# 2 278
Здравейте! Някой има ли регистрирал се за играта на Кауфланд и Бевола?
Проблема ми е, че вече трети ден ми изписва съобщение,че данните не могат да бъдат изпратени. Снимката е по-малка от 5 МВ, проверих и изписването на телефона, а срокът е до 3.06.2018 г.

# 2 279
Майка ми въвежда бележки в логарията на НАП, трябва ли да ги пази?
Да. Печелившата бележка се изисква ако спечели награда, ако ли не, ще теглят друг.
При теглене показват номер на печелившия касов бон, сума, имена и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт