Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 339
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 280
  • София
Ма ко, аз имам ел.подпис /на физ.лице е, ако има значение/. Но идея никава нямам къде да вляза точно за да задам въпроса за 30-те лв. Ако имаш търпението да обясниш ще съдействам и ще пусна запитването Simple Smile

Играя единствено в Орбит за четка за зъби, но упорито не ме избират. Миналата седмица регистрирах една бележка и на името на мъжа ми, въпреки че той никак няма да е хепи, ако случайно спечели и разбере че трябва да се занимава с подаване на декларация Grinning

Аа, играх и в НЛ, с онзи 10лв бонус за 24 Май успях да ги докарам до 75 лв и ги заявих, но още нямам време да мина през Easy Pay да си ги взема, надявам се че няма някой супер кратък срок за това Simple Smile

# 2 281
  • при късмета
Ма ко, аз имам ел.подпис /на физ.лице е, ако има значение/. Но идея никава нямам къде да вляза точно за да задам въпроса за 30-те лв. Ако имаш търпението да обясниш ще съдействам и ще пусна запитването Simple Smile
Благодаря, че се обади. Аз нямам ел. подпис и затова не мога да го извадя, няма значение чии е подписа. Най-добре звънни в НАП. Като ми обясняваше жената къде е в сайта го намерих веднага. Обясни защо се обаждаш, че организатор събира лични данни и издава бележка за награда точно 30лв. Нека и на теб обяснят точно по този казус нещата и ще те ориентират къде да пратиш запитването, така, че да има статут на официално становище отговора. Много ще помогнеш на момичетата

# 2 282
  • София
Вчера взех няколко сока на Теди от 400 мл с вкус на диня по 0,99 лв. /само тези бяха с кодове в нашата билла, другите вкусове бяха без кодове/ да ги пробва малкия, че до сега освен компоти и бебешките сокове много рядко е пил друго. Той взе, че ги хареса и днес отидох и взех още за раница.
Та исках да кажа не е лесна съдбата на играча, първо носи 7 кг на гръб /не казах на мъжът ми той да мине с колата да купи, че я се върне с 1 кода я без нито един/, после докато отлепя всички тези кодове и накрая да ги вкарам в компютъра уфффф справих се Laughing

# 2 283
Какво става с раниците на морени? Кога се теглят?

# 2 284
Здравейте! Някой има ли регистрирал се за играта на Кауфланд и Бевола?
Проблема ми е, че вече трети ден ми изписва съобщение,че данните не могат да бъдат изпратени. Снимката е по-малка от 5 МВ, проверих и изписването на телефона, а срокът е до 3.06.2018 г.

Миналата седмица регистрирах една бележка и нямах проблем, изписа ми се данните ми са приети (или нещо подобно).

# 2 285
Дами, помагайте че тези бонуси в НЛ хич не са ми ясни. Вкарах 10 лв. за днешния бонус и незнайно как ги направих 170 лв. Долу при играта, която играя пише 170 лв. в брой, а горе в Моите пари сумата е 160 лв. Бонусът е на 31% в момента. За да си получа тези пари на 100% ли трябва да е бонуса? И защо долу сумата е 170 лв. а в моите пари е 160 лв. ?Притеснявам се ако спра за тази вечер да не загубя цялата сума.

# 2 286
  • при късмета
Дами, помагайте че тези бонуси в НЛ хич не са ми ясни. Вкарах 10 лв. за днешния бонус и незнайно как ги направих 170 лв. Долу при играта, която играя пише 170 лв. в брой, а горе в Моите пари сумата е 160 лв. Бонусът е на 31% в момента. За да си получа тези пари на 100% ли трябва да е бонуса? И защо долу сумата е 170 лв. а в моите пари е 160 лв. ?Притеснявам се ако спра за тази вечер да не загубя цялата сума.
Защото не си превъртяла бонуса, трябва да е на 100%. Играй на "египетско съкровище" или "всичко или нищо", че най-бързо ги превърта. В "моя бонус" проверявай колко още ти остава да го превъртиш. Като стане 100% всички пари ще отидат в реалните
На коя игра ти даде тази сума?

# 2 287
Ако не си превъртяла бонуса на 100% трябва да имаш в "мои пари" 10 лв. Няма как да са отишли в "мои пари" без да е превъртян бонуса.

# 2 288
И аз спечелих 120лв и си ми отидоха в моите пари. Но 10лв от бонуса ми ги прехвърли чак като го направих на 100%.

# 2 289
  • София
Най-добре ги прехвърли за плащане тези 160, с другите си върти бонуса.

# 2 290
Не съм го превъртяла, а сумата е в моите пари. Ето:
http://prikachi.com/images/548/9337548Q.png
Чак като го превъртя на 100% ли ще мога да поискам да изтегля сумата?
Играх на Gonzo.  Simple Smile
А как стои въпроса с данъка на тези пари? За първи път печеля такава сума. Всъщност аз от вчера се заиграх за първи път от много време насам.

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 01:01 от Боби ;)

# 2 291
  • при късмета
Ако играеш на игри като гонзо трябва да превъртиш бонуса 35 пъти. На "египетско съкровище" или "всичко или нищо" е 5 пъти. Вече наполовина си го превъртяла, така, че на тези игри трябва да направиш оборот от 27лв. за да превъртиш бонуса. Все и от тях ще спечелиш нещо, а и всички да загубиш, което е малко вероятно, пак ще изтеглиш 150лв.
После играй на игра която искаш, първо бонуса превърти за да знаеш колко искаш да изтеглиш и кога да спреш да играеш.
Данък няма

# 2 292
Няма данък, това е печалба от хазарт. Щом са в Моите пари опитай да ги заявиш,най-лесно е през Изи пей. Ако не стане,ще трябва да превъртиш бонуса и тогава да теглиш.

# 2 293
  • София
Щом са в моите пари, би трябвало да могат да се теглят. За първи път виждам превъртян наполовина бонус и парите да са прехвърлени. Направо ги заявявай.

# 2 294
Не съм го превъртяла, а сумата е в моите пари. Ето:
http://prikachi.com/images/548/9337548Q.png
Чак като го превъртя на 100% ли ще мога да поискам да изтегля сумата?
Играх на Gonzo.  Simple Smile
А как стои въпроса с давъка на тези пари? За първи път печеля такава сума. Всъщност аз от вчера се заиграх за първи път от много време насам.

Няма данък...не се облагат печалбите от лотария

За колко време ги разцъка? Според мен можеш да се откажеш от бонуса и да си изтеглиш парите, просто не ти прехвърлят 10-те лв в моите пари докато не направиш 100 %, но преди това в чата питай дали ще загубиш сумата от 177 лв

Общи условия

Активация на акаунт