Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (74) - май'2018

• 188 321
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 310
Чудесна печалба!
На какъв залог играете на този Гонзо? Аз от там нищо не печеля...
Благодаря, играх с минималния залог от 40 ст.
Това е голям късмет такава печалба на такъв нисък залог. Честито и със здраве да си харчиш парите.

# 2 311
  • Nesebar
Къде се регистрират кодовете на лейс

# 2 312
Къде е играта на Ариана, споделете, моля!

# 2 313
  • София
Писах на Белиема дя ги питам какво се случи с мострите и ми отговориха:

Здравейте,

Подаръците се подготвят за изпращане тази седмица. Във връзка с големия брой участници, се получи забавяне със събирането на контактие за доставка. В тази връзка, както знаете, пратката ви ще бъде изпратена с Български пощи, които изискват цялостен списък с получателите.

Извиняваме се за забавянето. При изпращане на подаръците ще ви информираме чрез имейл.

С пожелание за успешна седмица

# 2 314
  • София
Обичайните заподозряни при Ариана. Включих се и аз. На случаен принцип се тегли.

Струва ли ми се или са по-малко печелившите?

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 11:15 от Магси

# 2 315
От НЛ от два профила по левче.

# 2 316
  • София
Аз съм с 6 лв. Grinning Ама този път няма да ги проигравам, а ще чакам други бонуси, да станат 20 лв. Grinning

# 2 317
аз не виждам на НЛ бонуси как играете

# 2 318
  • Вестерос
Било само за вкарали пари последния месец

# 2 319
Къде се регистрират кодовете на лейс

www.showyouremotions.bg

# 2 320
  • Сливен
Е,ако не днес,то за 1 Юни би трябвало да има безплатен бонус. Все пак,всички сме "пораснали" деца.. Grinning

# 2 321
В НЛ има 25 игри подарък. Аз спечелих 68 стотинки, но другите сигурно ще се справят по-добре Simple Smile

Много тъпа игра, аз още вчера я пробвах

# 2 322
Благодаря за съветите. Въобще не разбрах какво стана, започнах към 22 ч. Не смея да изляза от тази игра. То почти всяко цъкане ми дава някаква печалба. Отделно поне 5 пъти до момента ми даде по 10 и 20 безплатни завъртания.

В крайна сметка си останах на тази игра, превъртях бонуса и приключих с 300 лв. Не мога да повярвам, явно съм оцелила някаква късметлийска серия.  Heart Eyes

Не знам дали е от момента или просто зарибявка на системата за тези, които не играят често. Аз снощи на Гонзо нищо не спечелих, както всеки път

# 2 323
Нали от снощи ми е провървяло и реших да я пробвам тази игра като я дават безплатно. Приключих с 5.80 лв. печалба.  Simple Smile
Dream Team, и аз си мисля, че е зарибявка. Или им е настроена системата на определен брой играчи да пуска на някой печалба и съм оцелила късметлийската игра. Мисля да не се подлъгвам скоро пак, че ще си ги вземат обратно.

Вие с easy pay ли си теглите печалбите? Взимат ли такса при тегленето?

Последна редакция: вт, 29 май 2018, 11:26 от Боби ;)

# 2 324
От днешния бонус спечелих колосалната сума 2,44 лв  Mr. Green Grinning Laughing

Общи условия

Активация на акаунт