Искам да кажа ... (146) през май 2018

• 360 602
  • 5 479
  •   1
Отговори
# 5 175
Акаша, едва ли много ще помогна, но по-слабо известни хотели Бордо, Глобус - далеч са от капана, но с удобен градски транспорт до там.
За квартира може и тук да провериш https://www.homeaway.co.uk/search/region:1449/keywords:Plovdiv,% … petIncluded=false

# 5 176
  • В Космоса
Джен, не е опция. Искаме да сме в града, по възможност близо около феста. В краен случай и по-далече, все пак има таксита.

Рая, гледахме в аирбнб за апартаменти. Единия бил в Тайланд, не можело, другите някакви семейни проблеми,  не ставало, на други, които писахме не отговарят. Не искаме лукс, обаче, нещо по-народно, ако може. Надявах се някой да знае познат или нещо, което не се намира в интернет, нещо от уста, на уста.

Рире, мерси, ще прегледам.

Последна редакция: ср, 30 май 2018, 11:46 от Акаша

# 5 177
  • дядовата ръкавичка
Ох, вече трети ден съм на работа и пак не мога да ви насмогна  Wink

Отдавна вече никой не може да ме извади от равновесие в офиса.  А и съм относително независима като естество на работа, тъй да се каже сама съм си шеф  Wink

Радвам се за доброто развитие при Мони, Мари, Светалчо, Сбъдваща ...  сигурно има още, но не помня  Rolling Eyes

# 5 178
  • В Космоса
Йеее, успял е ММ да резервира! Тук: http://www.boulevard7.com/bg

# 5 179
Йеее, успял е ММ да резервира! Тук: http://www.boulevard7.com/bg
На удобно място е, а и на 15 минути до Капитана пеша.

# 5 180
  • В Космоса
До Капана. Даа, кефя се!

# 5 181
Малкото Хайче е много сладко❤
Начи звънях на телефона на Лидл, нямало наличности в Пловдив от моите чаршафи, а от Нова година не препращат текстил до удобен магазин. Язък. Сега на ММ мъж и на Жаки спалнята на морето ще е с нови чаршафи, а аз и Миа увиснАхме. Дано пуснат пак скоро.

Джени, викаш клекна скрипята😂 Ми къде ще иде, с Нешка ще се заяжда🤣🤪

Лили, и майка днес заминаха за морето да починат преди да се настаним ние ( и да отнесе голямото чистене:))) Дано им даде време да се понапекат.

Ние на 2 юни очакваме баткото, не е идвал в България от 5 години, нали беше войник.
Жаки от сега му рисува картички:)
Не знам какво си мисли сигурно, че ще си играе с нея и много го чака:) Ма той е на 22 и едва ли и получат нещата:)

Снощи нали ми вдигаше гири, днес казала на баща и- предай на мама, че от днес такагирично си променям поведението и никакви циркове няма да правя. Ще ставала много добро дете.
Да видим.

# 5 182
  • Euskal Herria
Овиколепното Жаки такагирично ще се промени, няма начин. Щом е обещала Simple Smile.
Хайче, прекрасна дъщеря имаш!

# 5 183
  • дядовата ръкавичка
Ох, а какво е "такагирично"  Laughing, ааа сетих се - категорично?

Много сладко усмихнато Хайче  Simple Smile

# 5 184
  • Euskal Herria
Ох, а какво е "такагирично"  Laughing
Предполагам, че е "категорично".

# 5 185
Е, как какво - категорично🤣🤣🤣

Нов бисер- показва ми средното и безименното пръстчета , другите сгънати и вика, мамо, това нещо е много лошо, това в СУПНЯ ( псувня) и никога не се показва на хората. Ако са двата пръста е СУПНЯ, а ако е само този( средния) означава ПИШКА... оня Васко, дето го харесваше и обяснил тези важни неща😂🤣😂🤣

# 5 186
  • Euskal Herria
Ех, тоя Васко, беее! Как да не го пожелаеш за зет, м? Как? Wink

# 5 187
  • Варна
Васко много напред с материала. Че и другите просвещава...

# 5 188
  • постоянно
Stuck Out Tongue Winking EyeОх бе Жаки ..... имай милост ..... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 189
Мани, мани! Как баш най- големия беладжия хареса?! Кой какво прави той наказан, а Жаки ходела да му прави компания в ъгъла, та тогава и разяснил някои неща. Обясних, че е не са хуабви тези неща и тя- е, да де! Аз затова ти казвам да не вземеш да ги показваш на тати или на други хора ОТ СЕМЕЙСТВО😂😂😂😂
Значи на чужди няма проблем да се показва🤣🤣🤪

И страшно смешно каза думата университет, но забравих как, страшно завъртяно, ще я питам полсе.

Общи условия

Активация на акаунт