Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 111 094
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Алена, благодаря ти за информацията. Наистина жалко, че лятото сме ограничени откъм избор на процедури, но наистина слънцето е рисков фактор. А тази мезотерапия много ли е болезнена, търпи ли се?

# 271
  • в 1001-та нощ
Това, което съм правила аз - не е било болезнено, но зависи какво се инжектира. Може да се обезболи предварително.

# 272
  • София
Здравейте,
Аз съм със същите дилеми като tulipwoman, само дето в момента кърмя и изборът на процедури е доста ограничен, та ще почакам. Лицето ми изглежда уморено, бръчките не са дълбоки, но ги има (тези около устата и гневните на челото). Тази година ставам на 35.
Искам да ви попитам за отзиви и впечатления от д-р Денкова? Иска ми се човекът, с когото направя консултация, да направи наистина най-подходящия план от манипулации (защото аз нямам никаква идея какво може), а не просто да предложи тези, които са изгодни за него.
Благодаря!

# 273
Действително,докато кърмите,не се препоръчват естетични манипулации!

# 274
  • в 1001-та нощ
Здравейте,
Аз съм със същите дилеми като tulipwoman, само дето в момента кърмя и изборът на процедури е доста ограничен, та ще почакам. Лицето ми изглежда уморено, бръчките не са дълбоки, но ги има (тези около устата и гневните на челото). Тази година ставам на 35.
Искам да ви попитам за отзиви и впечатления от д-р Денкова? Иска ми се човекът, с когото направя консултация, да направи наистина най-подходящия план от манипулации (защото аз нямам никаква идея какво може), а не просто да предложи тези, които са изгодни за него.
Благодаря!

Най-добре се консултирай с два-три лекаря. Не бързай с решението, нищо спешно няма Simple SmileНяколко месеца забавяне - няма да са фатални Simple Smile

# 275
Алена, ти какъв тип мезотерапия си правила точно и какъв беше ефектът?
happysmile и мен ме мъчи бръчката на челото. Около устата не се оплаквам от бръчки все още. Ти пушиш ли, при пушачите май са най-проблемни тези бръчки? Каква козметика използваш, защото и това е доста важно, а аз все не мога да открия точната за мен.

# 276
Здравейте. Аз от много четене бях убедена, че искам мезоконци, да вдигна малко контура. И така вчера си сложих по два от всяка страна, ако добре помня са зъбчати Barb II. Много набързо ми ги сложиха, за няма и 30 мин с консултацията. От едната страна веднага се надух много, от другата не толкова. Веднага след процедурата бях с доста синни и оток от двете страни, малко се пооправиха нещата след няколко часа, НО имам топче от едната страна под скулата и леко хлътване отдолу! А попитах сто пъти дали е възможно да се получат такива неща и че нямам възможност за филъри след това за корекция. Нямало страшно! От едната си  страна пък усещам конеца по-долу от на другата, някак си все едно са ми вадили зъб и овала е друг! В същото време се опитвам да си внуша,че все пак ми е издърпан леко контура нагоре...по време на манипулацията ми ги натегнаха...тая надежда, тия издутини и топчето да са травма от боцкането и да изчезнат, възможно ли е толкова бързо да са сраствания?
Офффф!

# 277
  • в 1001-та нощ
Алена, ти какъв тип мезотерапия си правила точно и какъв беше ефектът?
...
Слагала съм RRS Hyalift 75 Proactive - 3 мл. Съдържа хиалуронова киселина (неомрежена), аминикиселини и т.н. Но го правих след след точков лифтинг (техниката на MD кодовете) - по-скоро като финален завършек, не като самостоятелна единична процедура. Беше на цялото лице, вкл. под очите и дава освежаване, хидратация, съживяване ... Зависи от нуждите на кожата.

Може да се направи и с кръвна плазма (богата на растежни фактори) с добавени ХК, АК и т.н. (но е хубаво да са няколко процедури), може да е със силиций (за стягане и образуване на колаген), мисля, че прави и само с Volite  - това е продукт на Жуведерм с омрежена ХК, който мисля, че също се поставя под очите и има техника за по-повърхностно поставяне - точно за хидратиране, лустро, за фините бръчици ... Аз за тези варианти се сещам сега на момента, а има още много и много.

Ако имаш време за 1 процедура, и лицето има нужда от малко повече живец, обем, сочност - може би моето е по-добре с RRS Hyalift 75 Proactive, защото е 3 мл. С Volite - ще е по-трайно, но е само 1 мл, а ако се сложи още - цената скача. Затова - като се видите с лекаря - можеш да кажеш какво желаеш да промениш (примерно уморения вид, или конкретни бръчици, отпускане ....каквото ти боде очите), а той/тя ще предложи какво може да се направи за времето, с което разполагаш тук  и в рамките на дадения бюджет за целта Wink Комбинация на Volite и RRS Hyalift 75 Proactive мисля също е възможна.

# 278
  • в 1001-та нощ
Здравейте. Аз от много четене бях убедена, че искам мезоконци, да вдигна малко контура. И така вчера си сложих по два от всяка страна, ако добре помня са зъбчати Barb II. Много набързо ми ги сложиха, за няма и 30 мин с консултацията. От едната страна веднага се надух много, от другата не толкова. Веднага след процедурата бях с доста синни и оток от двете страни, малко се пооправиха нещата след няколко часа, НО имам топче от едната страна под скулата и леко хлътване отдолу! А попитах сто пъти дали е възможно да се получат такива неща и че нямам възможност за филъри след това за корекция. Нямало страшно! От едната си  страна пък усещам конеца по-долу от на другата, някак си все едно са ми вадили зъб и овала е друг! В същото време се опитвам да си внуша,че все пак ми е издърпан леко контура нагоре...по време на манипулацията ми ги натегнаха...тая надежда, тия издутини и топчето да са травма от боцкането и да изчезнат, възможно ли е толкова бързо да са сраствания?
Офффф!

Все още е травма, вероятно има хематомчета и т.н. Рано е за сраствания. Спазвай препоръките. Не зная масажи препоръчителни ли са, но ако не са ти дали лист с препоръки - попитай док. Сега е важно грижите да са правилни Simple Smile

# 279
Препоръките са да не мокря 72 ч, да не правя процедури за лице 2 мес. И да мажа с Гентамицин.
Но тая хлътнина ме побърква! И има неравности и от двете страни, а ефект..не знам дали има за контура. Доста възлагах на тая процедура. Дано се подобрят нещата.Frowning1

# 280
Здравей Сладурка, и аз съм си слагала мезоконци, точно като твоите. Ами....не бях доволна, може би имаше съвсем леко повдигане на контура, но доста краткотраен е ефекта. За дискомфорта няколко дни, няма да говоря. Сега съм с филъри, доста по добър резултат. Миналия месец ходих на контролен преглед и ми постави докторката още малко, като ми показа снимка преди филърите, ами...нищо общо.

# 281
Как се повдига контур с филъри..?

# 282
Здравей Сладурка, и аз съм си слагала мезоконци, точно като твоите. Ами....не бях доволна, може би имаше съвсем леко повдигане на контура, но доста краткотраен е ефекта. За дискомфорта няколко дни, няма да говоря. Сега съм с филъри, доста по добър резултат. Миналия месец ходих на контролен преглед и ми постави докторката още малко, като ми показа снимка преди филърите, ами...нищо общо.

Какви филъри са подходящи за повдигане на контура?

# 283
 Sladurka може би да травмирани тъканите и след няколко дни ще е ок.
Колко ти струваше това разкрасяване?
И аЗ съм за конци, но цената....непосилна Sad

# 284
Sladurka може би да травмирани тъканите и след няколко дни ще е ок.
Колко ти струваше това разкрасяване?
И аЗ съм за конци, но цената....непосилна Sad
400 лв. Ами дано е ок, уж гледам снимки в галерията, хората са си опънати, топчета не виждам..(или тях не ги снимат, и мен не Angry).

Общи условия

Активация на акаунт