Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 111 140
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • в 1001-та нощ
nkv_sz, колко ти струваше това?

# 286
nkv_sz, колко ти струваше това?
Заедно с конците направих и брадичка и мога да кажа цената общо , не съм коментирала цени на отделните процедури .В брадичката сложи Teosyal Ultimate (1 ml) и общи е 1350лв

# 287
Ами каза Barb 2-2бр. Да, сложи ми малки лепенки, със зъболекарска упойка.
 ...знам ли...внушавам  си по-скоро мисля уплътняване сякаш, но неравностите  се напипват/усещат/забелязват!!!

# 288
Jas, моята дерматоложка използва voluma.

# 289
Ами каза Barb 2-2бр. Да, сложи ми малки лепенки, със зъболекарска упойка.
 ...знам ли...внушавам  си по-скоро мисля уплътняване сякаш, но неравностите  се напипват/усещат/забелязват!!!
Това което напипва /усещаш е оттока от анестезията и самите конци .Те се слагат по - дълбоко в дермата. Да усещането е странно първите дни и болезнено.При мен имаше лек отток по - хода на самите конци .Но с времето изчезва.Забравих и около седмица се спи на две възглавници .Този тип конци имат много добър лифтиращ ефект.

# 290
Дермата, нали  hahaha Hug

# 291
  • here, there, everywhere
Алена, Змия, вие за коя процедура говорите? Това е за локално намаляване на мазнини ли?

# 292
  • в 1001-та нощ
Да, инжектира коктейл от липолитици и др. в-ва.

# 293
nkv_sz, дано е така

# 294
Не знаех, че вече се работи това в България. При кого и на какъв интервал се прави ? Имам едни възглавнички на гърба около сутиена и се повлияват доста трудно от диета и спорт .

# 295
  • София
Не знаех, че вече се работи това в България. При кого и на какъв интервал се прави ? Имам едни възглавнички на гърба около сутиена и се повлияват доста трудно от диета и спорт .
Първата процедура бе на 23 май, следващата ще е на 5 юни. Препаратът ще е различен. Надявам се на добър резултат. Засега има подобрение, но е съвсем малко.

# 296
  • here, there, everywhere
Палете ми фитила вие... обаче ще изчакам малко. Първо да проверя какво ми трябва на лицето, после и долните етажи ще заформя:).

# 297
  • в 1001-та нощ

В Скин лайн София, при д-р Михайлов, през 2 седмици.

# 298
Здравейте дами Flowers Bouquet Смятате ли, че не много изразен целулит (в областта на бричовете, вътрешната част на бедрата и дупето) може да бъде преборен само с LPG? Досега не съм правила никакви апаратни процедури. Четейки мненията ви се насочих към Велашейп, но се замислих дали не е по-добре да приложа по-постепенен подход, като започна с "леката артилерия" процедури. Питам се ако започна с велашейп (или друг подобен високо ефективен апарат) дали след няколко години като ми се появи по-изразен, трудноповлияващ се целулит процедурата още би била ефективна? Как мислите, забелязали ли сте такова привикване на организма?

# 299
  • в 1001-та нощ
LPG не е лека артилерия Simple Smile Прави вакуум и ролков масаж. Може да е доста силен. Ефекта на "отлепяне на кожата". При Вела шейп има добавени и RF и IR. Според мен е по-ефективно и си струва да се започне  него.

Общи условия

Активация на акаунт