Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е бодване и защо възниква?
Какви са впечатленията от процедурата Venus Legacy за лице и дали тя наистина стяга контура?
Какви са мненията за Теосял 3 в устните и какви са резултатите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е бодване и защо възниква?
-
Какви са впечатленията от процедурата Venus Legacy за лице и дали тя наистина стяга контура?
-
Какви са мненията за Теосял 3 в устните и какви са резултатите?
-
Какви са мненията за мезотерапията като лечение на целулит в дупето?
-
Какви са мненията за ботокса и какви са страничните ефекти?
Смятате ли, че не много изразен целулит (в областта на бричовете, вътрешната част на бедрата и дупето) може да бъде преборен само с LPG? Досега не съм правила никакви апаратни процедури. Четейки мненията ви се насочих към Велашейп, но се замислих дали не е по-добре да приложа по-постепенен подход, като започна с "леката артилерия" процедури. Питам се ако започна с велашейп (или друг подобен високо ефективен апарат) дали след няколко години като ми се появи по-изразен, трудноповлияващ се целулит процедурата още би била ефективна? Как мислите, забелязали ли сте такова привикване на организма?
Прави вакуум и ролков масаж. Може да е доста силен. Ефекта на "отлепяне на кожата". При Вела шейп има добавени и RF и IR. Според мен е по-ефективно и си струва да се започне него.