Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Не, не съм имала бременност досега. С поликистозни яйчници съм. 😔

# 61
Не всеки се захваща да работи с мезоконци. Изисква се майсторлък и добра преценка. Пипкаво си е като работа, но ефекта наистина е добър.

# 62
Не всеки се захваща да работи с мезоконци. Изисква се майсторлък и добра преценка. Пипкаво си е като работа, но ефекта наистина е добър.
Съгласна съм , трябва също ръката на дерматолога палпаторно да усеща къде е конеца .Защото ако сбърка тогава се формира фиброзна тъкан и се получава асиметрия .Добре е че след първия бум много дерматолози се отказаха да ги поставят .Но пък не им пречи да ги отричат ( което е смешно ) .Водещи клиники по - света работят с тях и резултатите са много добри .Целта на всички процедури от естетичната дерматология е да се отложи или избегне във времето (доколкото е възможно ) намесата на пластичната хирургия или тя да бъде минимално инвазивна .

# 63
Здравейте, аз съм на 35г. и все пак и аз да споделя моя опит. Посещавала съм двама лекари:
Д-р Дингилиева:
1.  Правила съм си устни 5 пъти, в началото с Teosyal Kiss, после с друг филър но незнам марката. От щастливките съм, които много бавно разграждат ХК. Като цяло имам плътни устни, като горната ми е по-малка и никога не съм си слагала повече от 1мл като последните 3 пъти по 0,5мл.Искам да Ви попитам получава ми се едно подуване, което е извън устата , на горната устна. Честно да ви кажа на много момичета, които си пославят филърите в БГ им става така и незнам защо. Т.к. не бях ходила при друг лекар а исках да си направя носа, а моята докторка не прави, ми препоръчаха Vogue clinic. Доктора там е млад и е от кипър и ми каза, че се получава така когато се слага много дълбоко. Ако се сложело повърхностно се получавали топчета и трябвало много добре да се прецени. Аз си мислех че е и от количеството но не съм си слагала много. Вие как мислите?
2.След като родих започнах да се замислям за по-различни процедури и съм си правила филър в назолабиалните, същия като този който са ми слагали в устата, и мезотерапия с Guna Tissue за петна по лицето. Много съм доволна.
4.Много отзиви и резултат видях от вампирския лифтинг и реших и аз да се подложа преди три седмици си направих, като ми добавиха ХК и останах наистина очарована от резултата. Интересното е, че ми го правиха със специална машина а не на ръка и ефекта е много добър.
5. От няколко години ми се увеличиха тъмните кръгове под очите и реших и си направих и филър там преди 4 дни. Сложи ми комбинация от Belotero  във вътрешната част и Revoulax fine във външната. Т.к. втория е малко по-плътен и от отока ми седеше като плака но май е започнал леко да се оправя, все пак са монали само 3 дни. Каза ми да почакам дев седмици и тогава ще преценим. Хич не ми се иска да ме разтварят с ензим, че четох доста лоши неща.....!
Във Vogue clinic:
6. Имам гърбица на носа и винаги съм искала да си направя ринопластика, но не събрах смелост и преди 10 дни си сложих филър в носа в Vogue clinic, препъръча ми го приятелка, която си е слагала там на същото място и мога да кажа че съм много доволна. Казаха ми да отига след 10 дни на ревизия.

Знам, че май като ти сложат хиалоронидаза се разтваря всичко което имаш, т.е. май не може частично а всичко в цялото лице или?. Също и май не било простя преценката колко, къде и тн. да сложиш?А аз сега толкова си харесвам носа, той не искам да се разтваря Simple Smile.Четох някъде във форума, че на една дама и дупка и беше станало и й бяха увиснали долните клепачи....!!! Знаете ли дали има някакъв дриг начина да се поразгради малко филъра, да мисля ако не се харесам после какво да правя.

Съжалявам, че стана малко дълго.

Благодаря Ви дами надявам се да съм била полезна на някой.

# 64
4.Много отзиви и резултат видях от вампирския лифтинг и реших и аз да се подложа преди три седмици си направих, като ми добавиха ХК и останах наистина очарована от резултата. Интересното е, че ми го правиха със специална машина а не на ръка и ефекта е много добър.
Би ли споделила къде и кой ти го прави на каква цена?

5. От няколко години ми се увеличиха тъмните кръгове под очите и реших и си направих и филър там преди 4 дни. Сложи ми комбинация от Belotero  във вътрешната част и Revoulax fine във външната. Т.к. втория е малко по-плътен и от отока ми седеше като плака но май е започнал леко да се оправя, все пак са монали само 3 дни. Каза ми да почакам дев седмици и тогава ще преценим. Хич не ми се иска да ме разтварят с ензим, че четох доста лоши неща.....! Знам, че май като ти сложат хиалоронидаза се разтваря всичко което имаш, т.е. май не може частично а всичко в цялото лице или?. Също и май не било простя преценката колко, къде и тн. да сложиш? Четох някъде във форума, че на една дама и дупка и беше станало и й бяха увиснали долните клепачи....!!! Знаете ли дали има някакъв дриг начина да се поразгради малко филъра, да мисля ако не се харесам после какво да правя.

На мен са ми поставяли ензима хиалуронидаза и никога не бих повторила... Получи се точно "дупка", свиване на кожата, вдлъбване с големината на лещено зърно, точно под окото, стоя така месеци... Не знам дали от количеството или от "ръката" на д-р Янита Михайлова, но не те съветвам да си го причиняваш, особено в тази зона. А и 3 дни са малко, за да се види реалния резултат от процедурата, може би още има отток. Аз бих те посъветвала да изчакаш 2-те седмици, които ти е казал лекарят преди да предприемаш нещо в посока разграждане.
Сауна, парна баня и въобще загряващи процедури, включително и лазер способстват за по-бързото разграждане на ХК ако се стигне до там Wink

# 65
  • Бургас/Пз
Привет, момичета!
Според вас юни месец късно ли е за поставяне на импланти в гърдите? Правят ли се изобщо такива операции лятно време?
Някой може ли да сподели отзиви за д-р Страхил Ефремов??

# 66
Ако си ок да прежалиш плажа:) защото не е желателно да излагаш гърдите на слънце, също така ще носиш медицинския сутиен 2 месеца непрекъснато, денем и нощем. А той не е от най красивите:) Та и за по- разголените дрехи няма да е подходящ. Иначе не виждам други пречки.

# 67
  • Бургас/Пз
Жаки, благодаря, това бяха и моите опасения. На плажа с тениска ми се вижда мисия невъзможна, а и с децата май няма да стане моята работа.  Shocked

# 68
Би ли споделила къде и кой ти го прави на каква цена?

5. От няколко години ми се увеличиха тъмните кръгове под очите и реших и си направих и филър там преди 4 дни. Сложи ми комбинация от Belotero  във вътрешната част и Revoulax fine във външната. Т.к. втория е малко по-плътен и от отока ми седеше като плака но май е започнал леко да се оправя, все пак са монали само 3 дни. Каза ми да почакам дев седмици и тогава ще преценим. Хич не ми се иска да ме разтварят с ензим, че четох доста лоши неща.....! Знам, че май като ти сложат хиалоронидаза се разтваря всичко което имаш, т.е. май не може частично а всичко в цялото лице или?. Също и май не било простя преценката колко, къде и тн. да сложиш? Четох някъде във форума, че на една дама и дупка и беше станало и й бяха увиснали долните клепачи....!!! Знаете ли дали има някакъв дриг начина да се поразгради малко филъра, да мисля ако не се харесам после какво да правя.

На мен са ми поставяли ензима хиалуронидаза и никога не бих повторила... Получи се точно "дупка", свиване на кожата, вдлъбване с големината на лещено зърно, точно под окото, стоя така месеци... Не знам дали от количеството или от "ръката" на д-р Янита Михайлова, но не те съветвам да си го причиняваш, особено в тази зона. А и 3 дни са малко, за да се види реалния резултат от процедурата, може би още има отток. Аз бих те посъветвала да изчакаш 2-те седмици, които ти е казал лекарят преди да предприемаш нещо в посока разграждане.
Сауна, парна баня и въобще загряващи процедури, включително и лазер способстват за по-бързото разграждане на ХК ако се стигне до там Wink

Благодаря ти много за отговора. Със сигурност ако се наложи ще пробвам със затоплящи да се поразтвори. Четох в нета, че и с ултразвик можело.

Машината с която ми правиха вампирския лифтинг представлява пистолет с накрайник на който има 9 игли, горе долу 2 на 2 см. След като се получи плазмата и я обогати с ХК докторката сложи спринцовката в накрайника. Наглася се програма и дълбочина на убождането и плазмата се вкарва с вакуум и иглите. Минава се цялото лице, като предварително се обезболява с спрей и крем упойки. Не остана ненабодено място. Каза че към 1000 обождания се получават. Много по - прецизно било защото вакума захваща кожата и после се вкарва иглата. Може и други вещества да се вкарват с нея. Около очите ми я инжектира на ръка. т.к. имах доста плазма, на някои места където имам повече нужда ме мина по 2 пъти. В деня на процедурата на по-нежните места и където ме беше минала повече имах малки ервени точици. На другия ден бях много леко подута на тези места. До третия ден почти всичко изчезна. Каза ми че може би още една или две мога да направя през 1-2 месеца. Зависи как е лицето. Лицето ми е страхотно, позапълниха ми се всички бръчки, назолабиалната и на челото. Лекарката съм я написала и в предния пост- Д-р Дингилиева, има кабинет зад мол България. Незнам дали е удачно да пиша така цени, ако искаш на лично?

# 69
Няма ограничения, стига да е налице необходимостта от това наистина да се слага ботокс. Ботоксът контролира и минимизира досадните бръчки от типа пачи крак, гневна бръчка и т. н. Слага се само, ако наистина има нужда от него, за да блокира тези мимически бръчки. Естествено при жени в зряла възраст.

p.s . Ограничения всъщност има при бременност, кърмене, или ако си на някакъв антибиотик или нещо такова.

Мерси за отговора, питам принципно. На този етап само събирам информация. Стана ми любопитно защото има млади жени със силно изразени бръчки и се питах дали могат да сложат ботокс.

# 70
Лекарката съм я написала и в предния пост- Д-р Дингилиева, има кабинет зад мол България. Незнам дали е удачно да пиша така цени, ако искаш на лично?

Не съм обърнала внимание, че е уточнен лекаря, извинявам се. Видях, че е в София, ако процедурата се предлага в същия вариант някъде във Варна се надявам някой да сподели.
Благодаря за подробното описание, с апарат за мен е логично да се постигнат по-прецизни резултати при PRP.
Относно цената - не мисля, че е нещо конфиденциално, а и вероятно ще е полезно за четящите да научат, но ако преценяваш друго - моля за информация в лично съобщение

# 71
Мен пък ме заинтригува  мезотерапия с Guna Tissue . Тъй като и аз боря петна, може ли да споделиш твоите какви бяха, колко терапии направи и напълно ли се заличиха?
Аз правих някаква избелваща, но освен ужасяващата болка, друг ефект нямаше  Sad

# 72
Относно цената - не мисля, че е нещо конфиденциално, а и вероятно ще е полезно за четящите да научат, но ако преценяваш друго - моля за информация в лично съобщение

250лв е без ХК, 350лв е с ХК.

# 73
Мен пък ме заинтригува  мезотерапия с Guna Tissue . Тъй като и аз боря петна, може ли да споделиш твоите какви бяха, колко терапии направи и напълно ли се заличиха?
Аз правих някаква избелваща, но освен ужасяващата болка, друг ефект нямаше  Sad

Имах петна от процедури с химичен пилинг на назолабиалните гънки и от двете страни на брадичката под устата. Guna Tissue съдържа витамин Ц и колаген. Инжектираха ми го само в петната осем процедури всяка седмица, преди 4 години. Заличиха се, но т.к. кожата има памет от тогава периодично си ходя през три-четири месеца само там да ми сложат, като задължително пролетта два, три пъти и естествено постоянна слънцезащита 50+ и не си пека лицето.

# 74
Привет, момичета!
Според вас юни месец късно ли е за поставяне на импланти в гърдите? Правят ли се изобщо такива операции лятно време?
Някой може ли да сподели отзиви за д-р Страхил Ефремов??

Аз съм чувала, че лятно време не е подходящ период за операции. По-болезнено преминават нещата и възстановяването е по-трудно. Но едва ли това отлага принципно такъв род манипулации. Така, че това си го решаваш ти и доктора. Иначе в контекста на темата аз също смятам че добре, че ги има естетите дерматолози, които в действителност полагат и усъвършенстват методите за разкрасяване.

Общи условия

Активация на акаунт