Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Здравейте, момичета!
Имам нужда от съвет, т.к. не съм много на ясно с разкрасителните процедури. Проблемът ми е с бръчките около очите /пачи крак/, какво е най- подходящо за тях- мезотерапия, филъри , плазмолифтинг или ще ми препоръчате нещо друго. Другият ми въпрос е към коя клиника или доктор да се ориентирам, за да не попадна на грешно място. Става въпрос за София.

Змия, как си?
Снощи имаше още малък оток, но като изключим него и една миниатюрна синина нямам никакво друго усещане.

# 211
Здравейте, не намерих пост за Apriline Derma, има ли дами, които са поставяли и могат да дадат мнение?

# 212
  • в 1001-та нощ
Снощи имаше още малък оток, но като изключим него и една миниатюрна синина нямам никакво друго усещане.

Изненадана съм, че толкова бързо отшумява, но продуктът е друг, количеството по-малко, площта по-голяма ... предполагам за това Simple Smile

# 213
здравейте от мен. Щастлива съм намерих вече в Бургас разполагат с апрата Венус Легаси и  имам час да ме прегледат за да ми кажат от какви процедури имам нужда точно

# 214
  • * Under the stars *
Момичета , на коя марка филъри за устни да се спра - Hyaluronica, Princess , Teosyal или Restylane ? Кой е по-траен , с кой ще получа по-видими резултати ? Ще си запазвам час за след 3-4 дни и нямам много време да реша Simple Smile Всякакви мнения и насоки ще са ми полезни .

# 215
  • в 1001-та нощ
От изброените, аз бих избрала Теосиал.

# 216
За мен е по-важно кой го слага, не каква марка е Peace

# 217
  • София
Момичета , на коя марка филъри за устни да се спра - Hyaluronica, Princess , Teosyal или Restylane ? Кой е по-траен , с кой ще получа по-видими резултати ? Ще си запазвам час за след 3-4 дни и нямам много време да реша Simple Smile Всякакви мнения и насоки ще са ми полезни .
Teosyal или Restylane,според мен. Peace

# 218
Здравейте отново!
Очарована съм от консултацията ми с д-р Кулов. Отдели ми достатъчно време, за да обсъдим рисковете, индикациите, поведението по време и след операцията. Спокоен, уравновесен, не е припрян, не ме претупа въпреки чакащите отвън 8 пациентки. Планували сме септо- и ринопластика.
Отидох с рентгенова снимка на нос и околоносни кухини. В деня на постъпването ще се направи и скенер на глава, който ми се полага по здравна каса. Разходите ще са ми около 900 лева. Болничният лист ще е за 14 дни. Предупреди ме, че може би ще има оток на 3-ти-4-т следоперативен ден. Още на втория ден ще ме изпишат по план. Постъпвам в деня преди операцията за предоперативните консултации.

# 219
  • в 1001-та нощ
Инат до откат, благодаря за изчерпателния отговор и пожелавам кураж и сили - всичко да мине леко, с резултат, какъвто желаеш Simple Smile За кога е планирана операцията?

# 220
Monday, много е неприятно това, което се е получило при теб! Бързо възстановяване ти пожелавам!
От моята операция мина месец и половина, но и аз имам повод за притеснение- едната ми гърда е по- малка от другата и видимо по- надолу. Спазвам стриктно всички инструкции- сутиен нонстоп, никакъв спорт/заради което целулитът, който си отглеждам, се увеличи/, спане само по гръб и т.н. Дано се уеднаквят, иначе най-вероятно и при мен ше се наложи още една корекция. Скоро съм на контролен, ще видя какво ще каже докторът.
Искрено ти съчувствм- след толкова пари, болки и дискомфорт, когато резултатът не е очакваният, е меко казано неприятно...

# 221
NN, не бързай да се тревожиш! Моят лекар казва да гледам на двтет гърди, като две съвсем отделни операции, не се възстановят задължително еднакви, едната, обикновенно дясната, заради по развития мускул “ пада по- бавно. Масажи правиш ли? На консултация ходи ли, да кажеш какво те тревожи?
До 6 месеца окончателна форма каза Желев.
Рано ти е още за мисли за реоперации.

# 222
То проблемът е, че дясната е по-долу и ако приемем, че ще продължи да сляга, тогава ще стане съвсем трагично положението. За масажи ми казаха след 45ти ден, тъй като имам и повдигане и не може по- рано. Не възлагам големи надежди на масажите, ще ги направя, за да ми е чиста съвестта, че съм направила  и тях.
И на всичкото отгоре,както каза и Ел, тези Натреле малко меки идват...

# 223
Е, то ще видиш по натам как омекват  Joy На мен до 5-6 месец ми стояха буци, и сега отведнъж станаха мекици. Не ме притеснява това, де. Мисля, че като се иска по естествен вид се слагат по меки  newsm78

# 224
  • София
Аз доколкото разбрах,Стоянов записва за консултации чак за ноември,а за операции най-рано март-април Shocked В почивка ще е 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт