Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 111 106
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ехе,толкова по-рано ли трябва.... Аз мислих края на октомври да оперирам гърди при Стоянов и си мислих септември да отида за консултация,наистина не очаквах такъв срок

# 256
Благодаря, red soul, с интерес прочетох статията. Днес съмненията ми ме спряха да платя, за да запазя датата при Заякова. На консултацията при нея,  попитах за рисковете и тя ми отговори, че риск винаги има. След това ме погледна многозначително и продължително в очите. Този момент не ми излиза от съзнанието...
Готова съм да чакам за  д- р Стоянов , по много причини, но и заради изречението в сайта му, относно тази интервенция:"Риск за живота на пациента няма."

# 257
Аз днес се записвам с една доста пощипваща мезотерапия Simple Smile Докторката ме посъветва лятото да не травмираме кожата с убождания и да се видим вече наесен Simple Smile

# 258
  • в 1001-та нощ
Седмица по-късно според мъжа ми има подобрение с шкембето ми в сравнение с изходното положение.

О, много се радвам на този резултат Simple Smile Интересно ми е дали ще усетиш по-силна терапията с Целуформ Simple Smile Ще очаквам да споделиш Simple Smile

# 259
Благодаря, red soul, с интерес прочетох статията. Днес съмненията ми ме спряха да платя, за да запазя датата при Заякова. На консултацията при нея,  попитах за рисковете и тя ми отговори, че риск винаги има. След това ме погледна многозначително и продължително в очите. Този момент не ми излиза от съзнанието...
Готова съм да чакам за  д- р Стоянов , по много причини, но и заради изречението в сайта му, относно тази интервенция:"Риск за живота на пациента няма."

Винаги когато си под пълна упойка риск има.
Не и от хиругра само, а от анестезиолога най- малкото.
Така че гаранция никой не може да ти даде.
Нито за усложнения следоперативни, нито дори за контрактури.
Как ще се възстановиш има голямо значение и от грижите, които ще полагаш в пост оперативния период.
За съжаление от всеки хирург съм виждала и чудесни и никак не добри гърди.
Както и от моя, така и на Стоянов. Сякаш не са правени от един и същ лекар.
Седмица преди мен е оперирана една позната, в същата болница, от същия лекар, видях я онзи ден, ами не са добре нещата, имплатиние още са и “на шията” разделени изобщо... А един и същ размер са ни дори. Защо става така не знам. При Ильо също, някои са много добре, други не.
Дано при теб всичко е наред!

# 260
  • София
Седмица по-късно според мъжа ми има подобрение с шкембето ми в сравнение с изходното положение.

О, много се радвам на този резултат Simple Smile Интересно ми е дали ще усетиш по-силна терапията с Целуформ Simple Smile Ще очаквам да споделиш Simple Smile

Познавайки се, едва ли ще усетя нещо. Надявам се поне резултатът да е добър.
И този път нямах никакво усещане освен отока.

А разликата от вчера до днес я виждам и аз по една пола с вградени къси гащи.

# 261
  • В.Търново
Готова съм да чакам за  д- р Стоянов , по много причини, но и заради изречението в сайта му, относно тази интервенция:"Риск за живота на пациента няма."
То оставаше да има.Grinning
За това са анестеолозите там.
Всъщност риск винаги има и по време на операция и след това, но процента е нисък, почти минимален.За колко случая си чула за несъбудили се след упойка?
За това се правят изследвания преди операцията, за да видят дали си здрава, права.. ., Ако има нещо нередно няма да те оперират.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 00:23 от rusalka1

# 262
Здравейте, преди седмица ми поставиха ботокс в чело и пачия крак, обаче вместо повдигане се получи обратен ефект свличане. Сутрин като се погледна в огледалото клепачите са ми подпуханали.  Знаете ли дали може да се направи корекция или трябва да чакам да отмине ефекта. Благодаря!

# 263
Може да се коригира, идете да ви види лекаря ви.

# 264
Здравейте, преди седмица ми поставиха ботокс в чело и пачия крак, обаче вместо повдигане се получи обратен ефект свличане. Сутрин като се погледна в огледалото клепачите са ми подпуханали.  Знаете ли дали може да се направи корекция или трябва да чакам да отмине ефекта. Благодаря!

Мисля, че последния лекар, при който си слагах ми каза, че може да се направи корекция при прекалено повдигане на веждите, но при сваляне на клепача не може. Трябва просто да се изчака да премение ефекта на ботокса. Не знам колко успокоително звучи, но след 2-3 месеца се пооправят клепачите

# 265
Здравейте, момичета! Виждам, че коментирате най-различни процедури за разкрасяване и подмладяване. Чудесно е, че човек има откъде да прочете отзиви и информация. Тук, където живея, процедурите хич не са евтини. Но годинките минават и вече забелязвам, че кожата ми не е като преди. Затова планирам като си идвам в БГ да си отделя малко време за себе си и да се погрижа за кожата ми. Какво може да ми препоръчате за първи бръчки и цялостно освежаване на лицето?

# 266
  • Бургас
Момичета с корекции на бюста, простете ме за лаишкия въпрос, обаче чета, че повечето постоянно носите сутиен след операциите. Винаги съм смятала, че едно от предимствата на операцията и слагането на импланти са, за да не носиш сутиен. Така ли е? Ако има нещо, заради което бих се подложила на операция, то е именно това - да мога да сложа една рокля с гол гръб например.
Искам да попитам също дали ако не се слага имплант, а има само повдигане и обиране, пак трябва да не спиш по корем.

# 267
Тинтина, постоянно се носи 2 месеца след операцията. Аз ако излизам вечер, което не е много често, си ходя без сутиен. Страхотно е:) Всичко мога да сложа, гол гръб, тънки като конец презрамки и т.н. То иначе за какво съм плАщала😂

Имах леко спадане на еднат вежда от ботокс, коригира ми я Ванеска с едно боцване.

# 268
  • в 1001-та нощ
Момичета с корекции на бюста, простете ме за лаишкия въпрос, обаче чета, че повечето постоянно носите сутиен след операциите. Винаги съм смятала, че едно от предимствата на операцията и слагането на импланти са, за да не носиш сутиен. Така ли е? Ако има нещо, заради което бих се подложила на операция, то е именно това - да мога да сложа една рокля с гол гръб например.
Искам да попитам също дали ако не се слага имплант, а има само повдигане и обиране, пак трябва да не спиш по корем.

Спането по гръб е важно, защото имплантите се поставят в т.нар. легла/ложета, и трябва да са добре фиксирани в тях, да не се разместват, рзширяват и разхлопват, което се случва, ако се спи по корем в първите месеци. Съответно, ако операцията е само с повдигане и обиране - може да се спи по корем, но след като заздравеят раните.

Винаги може една вечер да се излезе без сутиен. Аз го нося - най-вече, като грижа към гърдите, подкрепяне, също от есттетична гл.т. У дома спортният сутиен ми е, като втора кожа. Преди операцията - нямах търпение да се прибера и да сваля сутиена, и си ходех така - само по тениска. Е, сега не бих го направила, но и нямам дискомфорт от спортния сутиен.

# 269
  • в 1001-та нощ
Здравейте, момичета! Виждам, че коментирате най-различни процедури за разкрасяване и подмладяване. Чудесно е, че човек има откъде да прочете отзиви и информация. Тук, където живея, процедурите хич не са евтини. Но годинките минават и вече забелязвам, че кожата ми не е като преди. Затова планирам като си идвам в БГ да си отделя малко време за себе си и да се погрижа за кожата ми. Какво може да ми препоръчате за първи бръчки и цялостно освежаване на лицето?

Ако прибирането ще е лятото - вариантите не са много. Изключват се процедури, които повичават фоточувствителността на кожата (пилнги и т.н.). Евентуално мезотерапия, зависи каква е кожата. Консултирай се с лекар, като се прибереш - една кожа има нужда от едно, друга от друго, бюджетът е фактор и комплексно ще се прецени според обстоятелствата - каква е кожата, от какво има нужда, с колко време се разполага, с какви средства.

Общи условия

Активация на акаунт