Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 111 149
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Има и специална тема за Целулита с подробни разкази. Ако ти се рови може да попрочетеш там.
За мен апаратните процедури вършат работа в съчетание със спорт, режим на хранене, повече течности и т.н. После върнеш ли се към стария начин ефектите изчезват.

# 301
При много изразен, както казвате целулит не очаквайте чудеса... Аз имам малко и пак не се заличи ,а правих пакет- 6 Венус Легаси, 6 Велашейп, дотук 15 антицелулитни мануални масажа със ампули и кремове, спортувам 6 дни седмично и съм на режим.... Има подобрение, но не е задоволително за мен. Предвид цената на апаратните процедури...
Мануалния масаж сякаш дава най- добър резултат при мен.
Целулита ми не е капсулиран обаче, по скоро оточен. Не се усеща като топчета, а като неравности.
Иска голяма борба и постоянство тази гад:)

# 302
Аз сьщо имах топче след поставяне на такива конци, изчезна скед около 3 седмици. Според мен топчето беше едният край на конеца, на пипане беше леко неприятно, напипвах нещо остро. Имах болка при дьвчене доста дьлго време от стараната  нa точето. Според мен ми бяха засегнали нещо, при самото поставяне на този конец доста болеше и в сравнение с останалите, трудно премина през мястото. Казаха ми да не го масажирам и да избягвам да се смея няколко дни. Слагах конците уж да се справя с отпускането на кожата на шията и лекарката предложи да ми сложи и на скулите, за да се повдигне контура, но ефект при мен нямаше

# 303
Sianto, съжалявам много, ужасно преживяване:(

Аз искам да питам някой чувал ли е за подвигане на лицев контур чрез инжектиране на ботокс в масетера? Предложиха ми го като вариант, но никъде не можах да намеря повече информация. Правих 6 процедури Венус Легаси, от които лицевия контур не се повлия по никакъв начин. Имам много неприятно свличане от двете страни на брадичката тип-булдог, което ужасно много ме депресира и не знам какво да направя. Сложих Радиес преди 2 дни, но за съжаление не повлия на контура, всъщност засега не виждам разлика никъде, където го поставиха. Приемам всякакви съвети какво да правя оттук нататък.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 20:23 от Анонимен

# 304
  • в 1001-та нощ
Поне от снимката не изглежда, като прекалено развит дъвкателен мускул, а като отпускане и свличане на тъканите. Алтернативи са точков лифтинг с филър и конци. Точковият лифтинг с филър дава по-добри резултати при слаби лица, които носят на пълнеж. Тук не изглежда съвсем така.

Aз бих се консултирала с още 2 лекаря. Къде на лицето е поставен Радиес и какво количество? Ако целта е била формриране на колаген - то няма да се случи на втория ден след поставянето, а по-скоро след няколко месеца. Вероятно идеята е била и точков лифтинг с него, но ако е поставено малко количество - едва ли ще има видим ефект.

# 305
Да, отпускане е Smile Лицето ми не е слабо - напротив, с бузки и нямам никакви бръчки, само това свличане. Не е добра идея запълване с филъри, защото те дават обем. Радиеса беше 1.5 ml, поставен на принципа на точковия лифтинг в горната, средната и долната част на лицето.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 20:26 от Анонимен

# 306
  • в 1001-та нощ
Така предположих  и аз. Ванеска слага конци на моя приятелка, която е с лице, като твоето и имаше по-голямо увисване. Доволна остана. Може да се консултираш и с нея, като второ мнение.

# 307
  • В.Търново
Колко е дълготраен  метода с конците?

# 308
Още гледам сме на тема конци-почти седмица след поставянето вече нямам синини и такъв оток. Но. Имам неравности, от едната страна си личи повече, където е топчето. То вече не е топче, а по-скоро уплътнение и се вижда/напипва. Също имах болка при дъвчене, сега е по-слаба, но някак си все едно и на мен ми е засегнат нерв. И хлътнало  си имам...предните дни може би заради oтoците изглеждаше повдигнат контура.
Днес вече не. Много залагат на тази процедура, видях резултат по снимки, но при мен май си е същото.
Дали трябват още конци, дали трябва да е като армировка не знам... уж нямах и голямо отпускане

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 13:27 от sladurka

# 309
Момичета, каква процедура може да се направи през лятото за смесен тип кожа?

# 310
Още гледам сме на тема конци-почти седмица след поставянето вече нямам синини и такъв оток. Но. Имам неравности, от едната страна си личи повече, където е топчето. То вече не е топче, а по-скоро уплътнениеуплътнени и се вижда/напипва. Също имах болка при дъвчене, сега е по-слаба, но някак си все едно и на мен ми е засегнат нерв. И хлътнало  си имам...предните дни може би Заради птиците изглеждаше повдигнат контура.
Днес вече не. Много залагат на тази процедура, видях резултат по снимки, но при мен май си е същото.
Дали трябват още конци, дали трябва да е като армировка не знам... уж нямах и голямо отпускане

Аз нямам синини , отока при мен почти спадна ( ако сме сложили еднакви конци ) .Болка при дъвкане се усещаше първата седмица , но трябва да внимаш с храната .Също така с мимиките на лицето и усмивките .Дърпане ще усещаш поне два месеца .
Неравности имаше по - хода на конците и от самата упойка , но при мен след 10 ден изчезнаха .
Но ако те притеснява нещо , отидити при дерматолога и се консултирай с него .Той най - добре знае какво може да е предизвикало "топчето " .При мен няма "топче " , контура на долна челюст е много добре лифтиран .Но ....пълният ефект при тези конци се вижда след втория месец от поставянето .

# 311
Още гледам сме на тема конци-почти седмица след поставянето вече нямам синини и такъв оток. Но. Имам неравности, от едната страна си личи повече, където е топчето. То вече не е топче, а по-скоро уплътнениеуплътнени и се вижда/напипва. Също имах болка при дъвчене, сега е по-слаба, но някак си все едно и на мен ми е засегнат нерв. И хлътнало  си имам...предните дни може би Заради птиците изглеждаше повдигнат контура.

Аз нямам синини , отока при мен почти спадна ( ако сме сложили еднакви конци ) .Болка при дъвкане се усещаше първата седмица , но трябва да внимаш с храната .Също така с мимиките на лицето и усмивките .Дърпане ще усещаш поне два месеца .
Неравности имаше по - хода на конците и от самата упойка , но при мен след 10 ден изчезнаха .
Но ако те притеснява нещо , отидити при дерматолога и се консултирай с него .Той най - добре знае какво може да е предизвикало "топчето " .При мен няма "топче " , контура на долна челюст е много добре лифтиран .Но ....пълният ефект при тези конци се вижда след втория месец от поставянето .

Удобно ли е да споделиш лекаря и клиниката,  от която си доволна от поставяне на мезоконци/може на лични/
И твоите ли са Barb 2? Опитвам се да се справя с контура. Опитвах с Легаси -нямаше никакъв ефект.
Преди 2-3 години слагах линейни/по препоръка на лекарката/- същия резултат, но като бонус ходих със синки цял месец.

# 312
И аз се присъединявам към горната молба!

# 313

Удобно ли е да споделиш лекаря и клиниката,  от която си доволна от поставяне на мезоконци/може на лични/
И твоите ли са Barb 2? Опитвам се да се справя с контура. Опитвах с Легаси -нямаше никакъв ефект.
Преди 2-3 години слагах линейни/по препоръка на лекарката/- същия резултат, но като бонус ходих със синки цял месец.

Zara , това не са мезоконци ( макар че също се разграждат ).Това са лифтинг конци .Мезоконците са линейните конци , те биоревитализат кожата , повишават колагена и много леко лифтират .Трайността им е 6 месеца .А тези които ти  изредих имат трайност от 12 до 24 и 48 месеца .Аз сложих 4Dbarb (това е конец с разнопосочни зъчи , фиксира здраво и максимално опъва )   и Anchor ( това са най - съвременните и са съпоставими с хирург.лифтинг ) при др.Валянова в Хил Клиник .И третия конец е Barb II , тя сложи от трите вида конци  в областта на скулите .

# 314
Благодаря nkv_sz! За първи път ли слагаш такива конци?

Общи условия

Активация на акаунт