Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 381
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На мен докторката ми каза, че ботокса ще ме стегне към 7-10 ден, днес е 10-тия и все още имам някаква подвижност. Сложих от ботокса на Жуведерм.
На коя зона зона си слагала?
При мен първия път,когато сложих в челото ме хвана след около 10 дни(6 единици)След това ми поставиха още 4 Е.Имах силно главоболие 5 дни.След ретуша нямах.
Сега 1 година и 3 месеца по- късно пак сложих,пак 6 Е,пак същата марка(Neuronox).
Започна блокиране още на 3тия ден.Нямам главоболие:)
На 10ти съм на ретуш.

# 526
В гневната бръчка, и аз имах силно главоболие, но към 6 тия ден.

# 527
Здравейте, искам да попитам тези, които са си правили операция за увеличаване на бюста при д-р Ковачев в Skin Systems в с. Доганово- с какъв метод ви сложиха имплантите- под мишницата, под гърдата или през ареолата и имате ли някакви белези? Обмислям консултация с доктора, но предпочитам първо да питам вас.  И най вече доволни ли сте от резултата, това, което искахте ли се получи? Мен от това най-много ме е страх- да не е това, което искам и да получа едни изкуствени топки, навирени под носа ми. Имам малък бюст, след 2 кърмения вече много малък и предвид ниските ми килограми също. Искам всичко да стане съразмерно и приемливо за мен, тъй като не съм почитателка на големи размери.

# 528
Аз такова "разливане" имам от Жуведерм смаил.  Peace

И аз. Но защото докторицата ми го сложи в контура. Две години и повече минаха от тогава и все още  аз си виждам ръба над устната, който ми се образува от този начин на поставяне на ХК.

# 529
  • София
Някой чувал ли е за Ева Папазян?
Работела в Пазарджик,но идвала и до София.
Видях страхотнии устни с прекрасен контур и ми казаха,че тя ги е правила.
Не откривам в нета инфо за нея,нито координати.

# 530
Даяна, снимки ли гледа и ако да къде?

# 531
  • в 1001-та нощ
Вероятно е това https://www.bellacosmeticbg.com/

# 532
При Ева съм правила мезо на тяло. Бях много доволна, но ми се наложи да прекъсна, съответно всичко се върна в първоначална позиция. Има много клиенти, но все пак е козметик и аз лично нещо по- сериозно на лице не бих правила.

# 533
  • София
Козметик и слага филъри?? newsm78

# 534
Здравейте, някой скоро да е слагал конци или филъри при др. Ванеска? Имам консултация след две седмици и искам да съм подготвена за цените Simple Smile

# 535

ainmo, моя приятелка си прави гърдите при д-р Ковачев  и станаха уникални. Нямам представа за цена, не сме коментирали. Методът беше подмускулно, белезите незначителни и след време почти не се забелязват. Докторът е много добър специалист.  Аз също от време на време се замислям за по-голям размер още откакто видях нейните, но..не съм размишлявала сериозно по въпроса, защото съм малко страхлива. От друга страна пък структурата ми е малко по-едра и естествените ми гърди малеят.   

# 536
Козметик и слага филъри?? newsm78

Ти пък какво се учудваш  Grinning
Те козметичките скоро пластични операции ще започнат да правят. Колко сме чели в тази тема за ботокс и филъри и мезотерапии и бол още процедури, които трябва да са извършват от медицинско лице, да се правят от козметички.

Най-често реват, разбира се тук, от усложнения и кофти резултати, но като се гледа далаверата преди всичко, а се касае за здраве и красота...козметички с титли незнайни не ще слагат филъри, ами и венерически болести ще почнат да лекуват, щом има кой да има плаща за това.

# 537
  • София
Не се учудвам всъшност Laughing LaughingПо скоро ме е яд,че е козметик,защото устните наистина ме впечатлиха.
Равни,перфектни със страхотен контур,но...пък да рискувам да ми пипа устните козметик.... Naughty

# 538
  • в 1001-та нощ
А с какви продукти работи?

# 539
  • София
А с какви продукти работи?
Нищо не знам за нея.Просто ми беше казано,че тя е правила устните и това беше.
Че са правени в Пазарджик,но тя идвала и в София.

Общи условия

Активация на акаунт