Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 344
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
a.l.e.n.a, Филорга и Celluform на RRS

# 541

ainmo, моя приятелка си прави гърдите при д-р Ковачев  и станаха уникални. Нямам представа за цена, не сме коментирали. Методът беше подмускулно, белезите незначителни и след време почти не се забелязват. Докторът е много добър специалист.  Аз също от време на време се замислям за по-голям размер още откакто видях нейните, но..не съм размишлявала сериозно по въпроса, защото съм малко страхлива. От друга страна пък структурата ми е малко по-едра и естествените ми гърди малеят.   
Да, но знаеш ли откъде точно са вкарали импланта, къде са й белезите- под гърдата, мишницата или ареолата? Иначе още едно положително мнение ми е плюс в избора, благодаря ти!

# 542
Аз също съм виждала устни направени от нея .С Филорга и много добре изглеждаха.

# 543
  • в 1001-та нощ

Благодаря ти, хубави са продуктите. Видях на сайта, че продава Филорга, и предположих, че може да е това Simple Smile

# 544
Моята леля ще ми се сърди, че я издавам, но след гърдите си направи и устните. И понеже Филорга ми звучи доста познато мисля че и тя се направи с това. Какво нещо е живота- тя е на 55 години, но от близо 5 години полага сериозни грижи за външния си вид. Нещо, което дори жените на средна възраст не правят. Дива е много. Wink

# 545
  • София
Моята леля ще ми се сърди, че я издавам, но след гърдите си направи и устните. И понеже Филорга ми звучи доста познато мисля че и тя се направи с това. Какво нещо е живота- тя е на 55 години, но от близо 5 години полага сериозни грижи за външния си вид. Нещо, което дори жените на средна възраст не правят. Дива е много. Wink
Възхищавам се на такива жени! Peace
Няма възраст,за да изглеждаш добре Wink

# 546
то това е "средната възраст". Няма нищо чак толкова впечатлително да се грижиш за себе си и външия си вид

# 547
  • На топло в неговото сърце.
то това е "средната възраст". Няма нищо чак толкова впечатлително да се грижиш за себе си и външия си вид
Ако повече хора мислеха така щеше да е супер!

# 548

ainmo, разрезът е под гърдите.  Най-добре като отидеш на консултация,  да зададеш всичките си въпроси и да получиш детайлна информация.

Колкото до грижата за себе си.. според мен всяка жена, която се уважава и цени трябва да го прави!

# 549
Така е, но процедурите, които обсъждаме тук са свързани и с финанси.

# 550
Аз много се надявам някой да ми даде отзиви за лазерна липосукция на брич. Към Скин Систем със се насочила и доктор Ковачев.
Но ми се иска някой правил да каже как е.
Има тук някои стари теми, прочетох, че след такава процедура някои жени са започнали да трупат на места, които преди не са им били проблемни. До момента за апаратни процедури и мазила съм дала почти същата сума, а файда никаква. Омръзнаха ми тия бричове цял живот ги гледам! И спортувам и режим пазя и не съм с наднормено тегло, но ги имам. Искам крути мерки, но малко ме е страх. Моля ако някой има опит да сподели.

# 551
  • в 1001-та нощ
...че след такава процедура някои жени са започнали да трупат на места, които преди не са им били проблемни. ...

Е, нормално е да е така. Ако има излишък от мазнини, които трябва да се складират някъде - при ликвидирани едни депа - ще се трупат в други. Аз и друго си мисля - в брича колкото и да се ликвидира мастната тъкан - все нещо ще остане. Тези клетки могат много да се разширяват.

# 552
Офффф, то бива да махна брича и да трупна корем, дето пък никога съм нямала:( Аман вече, не знам какво да предприема. Вероятно ще се престраша и каковто, такова.

# 553
  • София
Ето снимка на устните ми.Тук са 2 часа след поставянето на филъра.
Вече са на 6 дни и са си пак такива.На снимката изглеждат малко по-големи отколкото са в действителност.
http://prikachi.com/images.php?images/151/9361151Y.jpg
Както се вижда,има лека "шапка"над горна устна.
Към контура също имам забележки.

# 554
На мен ми харесват!! Може ли да споделиш снимка преди как са ти били?

Общи условия

Активация на акаунт