Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 22 тема

• 109 308
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Нее, в никакъв случай не се караме, а напротив - стана продуктивен разговор поне в моите очи.
Прилагам линк :
http://www.nowloss.com/online-body-fat-percentage-calculator.htm
Моята цел и форма са 18-20% . Simple Smile
Всеки трябва да знае какво иска и как да го постигне, това е важното .
За мен една идея по- надолу от 18% ми допада повече. Но този режим, за който аз говоря пак ще е трудно да се стигне до тази форма без странични неща. Казвам го, защото съм пробвала и така и иначе. Самата аз в момента съм като на картинката 18%. А и всеки си преценява колко да продължи. Просто проблема е, че ако и е проблемна зона последно там ще стопи... затова смятам, че е нужен по-хард режим.

# 601
Здравейте мами,моля препоръчайте ми добър специалист за мезотерапия в Бургас ! Simple Smile

# 602
Може да се махне. Абсолютно всичко се маха щом са мазнини.... можеш да се изсушиш като скарида 😀 но става въпрос за мнооого строга диета ( в никакъв случай глад ) става въпрос за хранене по 7 пъти на ден но много ефективен режим и е нужна страхотна воля и здрава психика, защото след 10-тата седмица започваш да изпитваш зверски глад за сладко(тъй като и плодове не се ядат) , но аз съм преминала през това и отслабнах абсолютно навсякъде и в най-проблемните зони. На теб явно това ти е проблемна зона. Ако искаш мога да ти обясня всичко, но трябва много кардио и да си стриктна в режима.

И продължаваш ли с този режим и сега?

Скрит текст:
Цитат на: rachella[/spoiler
Скрит текст:
link=topic=1033749.msg36995098#msg36995098 date=1530765622]
Здравейте мами,моля препоръчайте ми добър специалист за мезотерапия в Бургас ! Simple Smile
В този форум пишат млади момичета, които още не са майки, не толкова млади момичета, които също не са майки, красиви баби и красиви майки  Grinning

Жаки, Самсара, вижте в Есте и процедурата Boditite
https://dr-denkova.com/treatments/bodytite/

Това ми звучи толкова примамливо, та вероятно нищо не прави. Ще попитам като отида, разбира се. Но що в сайта си са описали ултразвуковата като безболезна, безопасна и с бърз въстановителен период, а самият Стоянов е препоръчал вместо нея, липото с изсмукване, ми е странно защо ги плескат тези обещания и реклами, като не са съвсем така като ги представят.

# 603
  • София

Това ми звучи толкова примамливо, та вероятно нищо не прави. Ще попитам като отида, разбира се. Но що в сайта си са описали ултразвуковата като безболезна, безопасна и с бърз въстановителен период, а самият Стоянов е препоръчал вместо нея, липото с изсмукване, ми е странно защо ги плескат тези обещания и реклами, като не са съвсем така като ги представят.

Ако разпиташ, сподели какво са ти казали. И на мен по описание ми харесва процедурата.

# 604
Ако разпиташ, сподели какво са ти казали. И на мен по описание ми харесва процедурата.

Разбира се  bouquet
Ти как се чувстваш след мезотерапията? Виждаш ли видим ефект?

# 605
  • София
Bodytite звучи доста добре,някой правил да сподели резултат и цени ?

# 606
  • София
Резултат има, но не такъв на какъвто се надявах. Досега съм дала 1300 лева, подозирам, че и 2000 няма да стигнат. Но ще направя максимум още 2 и спирам, докъдето и да сме стигнали.

Ако не съм доволна от постигнатото, ще мисля за нещо по-сериозно, но не знам дали ще ми е по джоба.

# 607
Може да се махне. Абсолютно всичко се маха щом са мазнини.... можеш да се изсушиш като скарида 😀 но става въпрос за мнооого строга диета ( в никакъв случай глад ) става въпрос за хранене по 7 пъти на ден но много ефективен режим и е нужна страхотна воля и здрава психика, защото след 10-тата седмица започваш да изпитваш зверски глад за сладко(тъй като и плодове не се ядат) , но аз съм преминала през това и отслабнах абсолютно навсякъде и в най-проблемните зони. На теб явно това ти е проблемна зона. Ако искаш мога да ти обясня всичко, но трябва много кардио и да си стриктна в режима.

И продължаваш ли с този режим и сега?

Скрит текст:
Цитат на: rachella[/spoiler
Скрит текст:
link=topic=1033749.msg36995098#msg36995098 date=1530765622]
В този форум пишат млади момичета, които още не са майки, не толкова млади момичета, които също не са майки, красиви баби и красиви майки  Grinning

Не, не продължавам с режима. Той се пази 2-3 месеца, после се стремиш да го поддържаш.

# 608
  • София
Не, не продължавам с режима. Той се пази 2-3 месеца, после се стремиш да го поддържаш.

А какъв е той?
Интересно ми е да науча, въпреки че смятам, че при сериозно изразени проблемни зони само режим няма да помогне, особено когато годинките са напреднали.

# 609
Здравейте извинявам се ако е коментирано, но можете ли да ме насочите за уголемяване на устните ( малко обем) в град Пловдив. И някакви препоръки ако имате ...

# 610
  • София
Здравейте. Имате ли отзиви за безигленото слагане на хиалурон в устните? Дали има разлика с обикновенния начин на слагане като ефект и трайност?

# 611
Здравейте. Имате ли отзиви за безигленото слагане на хиалурон в устните? Дали има разлика с обикновенния начин на слагане като ефект и трайност?

Мижи да те лъжа е това.

# 612
Резултат има, но не такъв на какъвто се надявах. Досега съм дала 1300 лева, подозирам, че и 2000 няма да стигнат. Но ще направя максимум още 2 и спирам, докъдето и да сме стигнали.

Ако не съм доволна от постигнатото, ще мисля за нещо по-сериозно, но не знам дали ще ми е по джоба.

Знаеш ли, да беше спестила тези пари за една липосукция, и да забравиш.
2000 е много сериозна сума за нещо с недостатъчно добър за клиента резултат.
Ултразвуковата е 1600 лв.

Sofiya8, таен ли е този режим  Grinning

Интересно ми е как се поддържа. Защото това е диета за професионално спортуващи, а всички сме гледали снимки на бодибълдъри, които не са в онзи режим и с едно нормално ядене и без поза колко са различни телата им. Не казвам че не са спортни, стегнати и с мазнини,а просто едно хапаване и корема не е залепен за гърба вече. А и  някои диети не са за простосмъртни като нас , без риск да си навредим на здравето. Всяка диета трябва да е индивидуално изготвена, иначе не бол, ми бол на бол всякакви високопарни изказвания и вълшебни диети навсякъде.

# 613
Да ви кажа само, че липо на “зона “ е 600-700 евро, като бедрата са две зони - отпред примерно, коремът е две зони - под и над пъпа и тн.
Но иначе и аз не бих дала 2000лв за съмнителен несигурен резултат.

# 614

Знаеш ли, да беше спестила тези пари за една липосукция, и да забравиш.
2000 е много сериозна сума за нещо с недостатъчно добър за клиента резултат.
Ултразвуковата е 1600 лв.

Sofiya8, таен ли е този режим  Grinning

Интересно ми е как се поддържа. Защото това е диета за професионално спортуващи, а всички сме гледали снимки на бодибълдъри, които не са в онзи режим и с едно нормално ядене и без поза колко са различни телата им. Не казвам че не са спортни, стегнати и с мазнини,а просто едно хапаване и корема не е залепен за гърба вече. А и  някои диети не са за простосмъртни като нас , без риск да си навредим на здравето. Всяка диета трябва да е индивидуално изготвена, иначе не бол, ми бол на бол всякакви високопарни изказвания и вълшебни диети навсякъде.

Виж аз не съм тук, за да се карам с вас Grinning просто помагам на момичетата, които им е трудно отслабването, защото аз самата съм такава. Честно казано не мога да разбера защо пишете да се заяждате след като плюете режима без дори да знаете какъв е? Който имаше интерес ми писа и му помогнах с каквото мога. А и щом си толкова компетентна значи не ти е нужен моя режим Grinning
И като цяло не, режима не е таен, просто който има интерес може да ми пише, а и все пак съм насреща да помогна, да обясня за режима без да искам нищо в замяна, което по принцип може да струва около 100-200 лв, защото е изготвен от професионалист. Тук сме, за да си помагаме, а не да се заяждаме една с друга Simple Smile щом не искаш да пазиш такива диети- недей Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт