Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 110
  • 717
  •   1
Отговори
# 15
Много е прекрасен Марио с това, което направи за Калин Heart

Чудя се Захариев дали все пак ще успее да се противопостави на Фотева.

# 16
  • Русе
Калин и Марио са добър тандем. Дано не разбере, че подаръка е от Мишето. Радвам им се, дано това ги сближи още повече с Наталия.

# 17
Ти да видиш... майката ще живее. Но стореното, сторено. Писмото стигна до Захариев.

# 18
Много е прекрасен Марио с това, което направи за Калин Heart
Марио днес ми харесва много. Това с Калин беше страхотно. И освен това май след разговора със Зорница, който не мина никак добре, се е стреснал и се показва като непукист. Изобщо не му дремеше какво казва пред Пенев и Врабчев. Лошо е обаче, че пред брат си не е така смел.

# 19
  • Разпиляна във въображението
Захариев нещо не отразява Галя, ами гледа новото си увлечение. Бляяяяяк.

# 20
Захариев нещо не отразява Галя, ами гледа новото си увлечение. Бляяяяяк.

Дано по-скоро да го отваря това писмо, че да разбере. Тая работа не ми харесва.

# 21
Бреййй, Марио в операционната.....е, не мога, много ме впечатли!!! Много!

Романова не ми харесва, от добро чувство прави срещата, но не.
Оставка??????? Това е тъпо сега. Бунт ли ще правят?

# 22
Боби защитава Ина, личи си, че е пристрастен в тая ситуация. Малко между чука и наковалнята се озова.

# 23
Абе силен епизод.
Най-после Марио и Калин оперират заедно, страшен тандем са. Марио е страхотен, малко хора са като него. И като Мишева.
Теодора Кулева много добре изигра мъката си, хареса ми.
Иво Фотев не казва думите си по отношение на Ина, явно още не знае. Нека сме спокойни - още няма данима заровени на Витоша.

# 24
  • Бургас
Еми нищо кой знае какво......

# 25
Изключително силен финал!

Почти отказалия се Калин и Марио, който го нарита, много ме развеселиха. Той Калин не знае, че Марио след три години битка с брат му наркоман никакво хленчене не може да го трогне Grinning

Борис се опита да помогнена Ина, а тя го овика, за съжаление. Много ми е интересно как ще се реши тоя казус и какво ще стане между Фотев и Калин.
Едно не мога да разбера - как Банков със скъпо материали и скъпи операции беше изкарал болницата на плюс, а сега не могат.

# 26
  • София
Не го гледах епизода, но от време на време хвърлях по един поглед в телефона, основно заради Калин и Марио.

Някой да ме попита защо харесвам Марио Ковачев? Ами да изгледа отново сцените в операционната между Калин и Марио. Макар да чух само малка част, мога да кажа, че този герой е страхотен. Огромно браво, самоотвержен, без грам егоизъм, изключителен Човек.

След 23:00 ще изгледам епизода и ще коментирам останалото.

# 27
  • Бургас
Банков въртеше разни проекти.....И бившата финансова- също.....сега въртят любови само .

Накрая промото ме изкефи, не знам по чий адрес беше, сигурно по на директора......Заплати като почнеш да плащаш, тогава бунт и акъли....

# 28
Жалко, не оцеля майката на Войнова. То се знаеше де, ама си мислех, че няма да умре. Много силна сцена, Теодора Кулева страхотно изигра мъката си. Сцената ми напомни на онази с мъжа на Романова и другата пациентка, които по едно време починаха в миналия сезон, също толкова силна и въздействаща.

# 29
Мишева много добре й каза на Наталия - той теб обича.
Чудя се на Мишева - помага безкористно, отстъпва пред Наталия. Това как се постига и защо?

Темата няма анкета. Ще помогнете ли, моля?

Общи условия

Активация на акаунт