Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 587
  • 717
  •   1
Отговори
# 270
Възможно е и това. Като я гледам е готова да направи от малкия Стефан "истински мъж".Тя е властна жена, представям си я как ще им се бърка и ще дразни Лора. Това току виж това обтегне отношенията на Лора и Мазов.

Някой хвана ли разширеното промо да каже какво стана, че то мина, а аз го изпуснах? Grinning

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 00:20 от yanitsa.s

# 271
Марио само как вдигна рамене в отговор на въпроса на Галя как така ще и взимал залата и продължи да работи невъзмутимо Joy
A Зорница така хладна в операционната, малко се издразни на Марио, когато даваше акъл за как да си върши работата  Grinning......нищо чудно, че ще стигнат до сцената от промото.

Тони е сладур, импулсивен е, но страхотен с пациентите си, много е внимателен с тях. Опита се да помогне на Албена с опита да се справи с загубата на любим човек и то родител, мъката не се преодолява, но свикваш да живееш с нея.

# 272
Марио на промото как я пита "какво правиш?". Представям си как го е хванала изведнъж под ръка и го е завлякла към най-близката болнична стая. Както миналия сезон Банков хвана нея и я натика в една от стаите да си оправят сметките. Joy

Ми какво да направи човекът? Да си подкара пациента и да ходи в коридора ли да прави операция, щото на Галя й е хрумнало сега да им държи тон и да се прави на интересна. Joy

# 273
Предпочитам да гледам глупостите на Пенев и Владов, а не 30-минутното интервю на Калин. Grinning един е той Калин Велики, хирург на всички времена, аман!

# 274
Казваш, придобила е навика от Банков Joy може да се каже че работи, някой път се стига до целувки, друг път до скандал, май сега ще е второто, а целувките после на покрива Grinning

Е нали сестрата провери и каза, че няма нищо записано, защо да се чака тогава при налична свободна зала, пък и Марио каза, че Романова скоро ще приключи и може да използват нея.

# 275
Казваш, придобила е навика от Банков Joy може да се каже че работи, някой път се стига до целувки, друг път до скандал, май сега ще е второто, а целувките после на покрива Grinning
Тук не се знае до какво ще се стигне в крайна сметка. Току виж я укроти нашият човек с две-три целувки набързо. Joy Те скандалите най-малко с това се потушават. Ще има укротяване на опърничавата. Grinning

# 276
Не можах да гледам серията днес. Добре, че сте вие та да пишете какво е станало.

По - нагоре четох за Фотев във фитнес зала. Може ли снимки?
За мен е много симпатичен за вэзрастта си мъж.
А гласа му ми въздейства неописуемо.

# 277
Не можах да гледам серията днес. Добре, че сте вие та да пишете какво е станало.

По - нагоре четох за Фотев във фитнес зала. Може ли снимки?
За мен е много симпатичен за вэзрастта си мъж.
А гласа му ми въздейства неописуемо.
и аз не съм я гледала още, но ти обещавам снимки, когато това стане😁

# 278

Ето обещаното за Фотев във фитнеса😎
Не съм и предполагала, че този човек така "блъска" 😮
Страшни ръце, удоволствие за очите ми. 😎😁

# 279
https://youtu.be/9TF8QT4AppE

Добро утро Simple Smile
Да се посмеем сутрешно - май не само Батко е участвал в реклами Joy

Фотев беше наистина впечатляващ във фитнеса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 280

Добро утро Simple Smile

Фотев беше наистина впечатляващ във фитнеса Stuck Out Tongue Winking Eye
хахахахахайХах на мама буболечката 😁😂😂😂😂

# 281
Хе хе хе, направо улеснихте ставането и отиването ми на работа. Сладурче JoyJoy
ПС: за младока говоря, не за нацепената батка.

# 282
  • София
На Галя като не й изнася все така казва - Няма да оставя нещата така! и тича при Петре да му пили на главата. 😁 И започва да му вменява как не е мъж, и как тя трябвало все сама да се оправя.

# 283

Добро утро Simple Smile
Ох, какъв е бонбон Grinning Heart

Забелязвам една дама във фейса има особен проблем със Зорница, ще кажеш, че мъжа и е откраднала  Joy

# 284
Митко е такова детенце тука хахахха катонимаш предвид, че сигурно е на 25 Joy

Ами напълно е възможно :Д :Д И аз четох хейта и се чудех един и същи сериал лингледаме?

Общи условия

Активация на акаунт