Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 579
  • 717
  •   1
Отговори
# 300
.... и тя му хвърли документите в лицето. Ето защо е била тази сцена от промото.
Според мен сцената е за да забавят още прочитането на писмото от майката на Албена. Сега кой знае кой ще го намери....
Или обратното, да го наврат най-сетне на Захариев пред очите.
Нали не го е прочел още? Защото съм пропуснала такъв момент, да не се излагам с коментари Grinning

Тя ще му хвърли листите от бюрото. Той ще се наведе да ги събира. "Ооо какво е това писмо? Откъде се е появило? Ще си го оставя за друг епизод. Отивам да заведа Албена на екстремно преживяване."

# 301
Не, не го е прочел още. Очаквам да го прочете, след като Албела го целуне Sad  (дано не, дано не, дано не!!!!)
И тогав аще им да кърши пръсти и да се чуди как ще й каже....

# 302
  • София
Гледам нито дума не сте казали в последните страници за "звездата" на серията Калин. Той май не се е научил, че който говори много все ще каже нещо, което не трябва. Ясно, че трябваше да се омажат нещата, но прекалено много време отделиха на интервюто и накрая поне на мен ми стана досадно. Иначе егото на Калин е много силно, колко беше доволен след интервюто - абсолюна звезда. За съжаление пак ще го приземяват.

Аз съм доволна, че проф. Гочева се появи. Според мен тя ще има градивна роля в отглеждането и възпитанието на малкия Стефан.  С намесата на Маминка Гочева може да се очаква след 24-25 години да има ново светило в съдовата хирургия Wink

Тони беше прекрасен, ама ние си го знаехме де. И двамата с брат си таят много болка и мъка, която трудно ще преживеят. Спешно и двамата имат нужда от някой до себе си, защото двама "болни" няма как да се "излекуват". Може и това да е причината Тони толкова здраво да се е хванал за Зорница, необходим му е човек, различен от Марио, който да му помогне да забрави или поне да направи тъгата по поносима. 
Рекламата с Д. Захариев Heart Decoration

Владов е по-готин от Пенев Simple Smile. Обаче и той се усети за Огнянова и Ковачев. Албена и тя добре ги огледа и ги разбра. Загубена е тази работа с криенето, ама на Марио кога ще му уври главата не знам.

Най-мъгляво ми е какво е намислил Фотев и как мисли да "отмъщава" на лекарите. Знам само, че Ина ще изиграе  основна роля и или здраво ще сгази лука или ще излезе герой накрая. (второто е по-вероятно). А и се радвам, че не намесиха Ковачев в протестите, поне тук сценаристите са последователни в образа му.

Да се приключва драмата Захариев - Войнова, че ми е много неприятна. А и Галя става все по зла и гадна. Вече се опитва да се разпорежда не само с Пешко, но и с останалите лекари. Добре че е бременна, поне има причина да се оправдае поведението и.

# 303

Ето обещаното за Фотев във фитнеса😎
Не съм и предполагала, че този човек така "блъска" 😮
Страшни ръце, удоволствие за очите ми. 😎😁
Благодаря ти!

# 304
Хахах и аз, и аз. Няма нужда от имена, май за една и съща си говорим. Като каже, че Зорница си повтаря поведението с мъжете и, че е объркана и не знае какво иска падам от стола. Grinning Аз нея объркана не съм я виждала никога. Не знам тази жена сериала как го гледа, ама никаква обективност няма в повечето случаи спрямо нея. Grinning

Зорница е от снощи също  "намусена, властна и вечно изискваща" Wink

Просто бях сигурна. Joy Wink

# 305
Той Марио искаше разговор да завърже  по време на операцията , а тя го сгази ...Cold Sweat
Обаче Батко  си е опасен , провокира я , запали и фитила и само я гледа , достатъчно му е ,че е там до него Heart Exl

# 306
Гледам нито дума не сте казали в последните страници за "звездата" на серията Калин. Той май не се е научил, че който говори много все ще каже нещо, което не трябва. Ясно, че трябваше да се омажат нещата, но прекалено много време отделиха на интервюто и накрая поне на мен ми стана досадно. Иначе егото на Калин е много силно, колко беше доволен след интервюто - абсолюна звезда. За съжаление пак ще го приземяват.

Аз съм доволна, че проф. Гочева се появи. Според мен тя ще има градивна роля в отглеждането и възпитанието на малкия Стефан.  С намесата на Маминка Гочева може да се очаква след 24-25 години да има ново светило в съдовата хирургия Wink

Тони беше прекрасен, ама ние си го знаехме де. И двамата с брат си таят много болка и мъка, която трудно ще преживеят. Спешно и двамата имат нужда от някой до себе си, защото двама "болни" няма как да се "излекуват". Може и това да е причината Тони толкова здраво да се е хванал за Зорница, необходим му е човек, различен от Марио, който да му помогне да забрави или поне да направи тъгата по поносима. 
Рекламата с Д. Захариев Heart Decoration

Владов е по-готин от Пенев Simple Smile. Обаче и той се усети за Огнянова и Ковачев. Албена и тя добре ги огледа и ги разбра. Загубена е тази работа с криенето, ама на Марио кога ще му уври главата не знам.

Най-мъгляво ми е какво е намислил Фотев и как мисли да "отмъщава" на лекарите. Знам само, че Ина ще изиграе  основна роля и или здраво ще сгази лука или ще излезе герой накрая. (второто е по-вероятно). А и се радвам, че не намесиха Ковачев в протестите, поне тук сценаристите са последователни в образа му.

Да се приключва драмата Захариев - Войнова, че ми е много неприятна. А и Галя става все по зла и гадна. Вече се опитва да се разпорежда не само с Пешко, но и с останалите лекари. Добре че е бременна, поне има причина да се оправдае поведението и.
Интервюто на Калин директно го превъртях - 1/3 от серията замина, но не ми беше интересно изобщо да го гледам. Освен това Димо с тази брада хич не ми харесва Simple Smile
Марио не знам какво си представя - колкото и да се криеш, все някога ще се разбере, няма тайна, която да е останала неразкрита, особено такава, свързана с любов и чувства.
Майката на Мазов ужасно ме кефи, само че не искам да имам такава свекърва.
Железни нерви трябват,за да го издържиш това.
Галя е във фаза, която аз пред екрана не издържам, за съпругът ѝ и колегите ѝ не знам.
Как се развика на Марио... Добре, че Батко е мъж и не сведе поглед виновно.
Бени и Тони са такава готина двойка, че е грехота да не ги съберат двамата.

# 307
  • София
Интервюто с Калин беше прекрасно, просълзих се. Въпреки, че хич  не ми е интересен неговия герой вече.  Историята с Пешко и Албена и  Фотев са ми интересни, другото ми е боза. Включиутелно Марио и Зорница. Аааа, и речта на Тони беше много хубава

# 308
Интервюто с Калин, докато говореше за себе си и за проблемите си, беше хубаво и докосващо. След това стана безумно дълго, отегчително и абсолютно неадекватно. Аз наистина не мога да си представя как очакват, че за Фотев е ок болницата да е на загуба и той просто да налива пари от джоба си. Когато се бяха скупчили около Фотева, ми бяха откровено неприятни, защото няма никаква, ама наистина никаква воля за диалог от тяхна страна. Тасев има лични мотиви, но той реагира най-адекватно, защото се опитва да разбере мотивите на Фотеви. И всъщност заради неговите думи Ина започна да търси друг вариант за съкращаване на разходите без да пипа операциите. Тоест, с разговор могат и да се получат нещата. Но те вместо това тропат с крак, обиждат и се сърдят.

Същата работа и с Галя - нахлува в залата, прави скандал, Ковачев й казва, че е била свободна, предлага й решение. Тя обаче иска да се кара с него, тряска врати, заплашва. Адски ми е неприятно такова поведение.

Владов е една идея по-тактичен и по-умен от Пенев. А Пенев е безумно нагъл.
Албена пък откъде получи факс, та изпляска това за идеалната двойка е пълна мистерия Grinning

От епизода вчера и промото разбирам, че  времето си тече, а Марио даже не възнамерява да реши проблема, но иска да си е със Зорница. Която не стига, че трябва да преглъща това, че пак я крият, ами трябва и да се справя с подмятанията на колегите. Като я гледам как е фрустрирана, нищо чудно недоразумението с Тони да възникне преди да стигне до покрива с Марио. Факт е обаче, че Марио протака и колкото и да го разбираме, е редно да бъде мъж и да вземе решение. Или поне да й разкаже цялата история на Тони и защо е толкова нерешителен.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 11:06 от Mosquita

# 309
  • София
Интервюто с Калин, докато говореше за себе си и за проблемите си, беше хубаво и докосващо. След това стана безумно дълго, отегчително и абсолютно неадекватно. Аз наистина не мога да си представя как очакват, че за Фотев е ок болницата да е на загуба и той просто да налива пари от джоба си. Когато се бяха скупчили около Фотева, ми бяха откровено неприятни, защото няма никаква, ама наистина никаква воля за диалог от тяхна страна. Тасев има лични мотиви, но той реагира най-адекватно, защото се опитва да разбере мотивите на Фотеви. И всъщност заради неговите думи Ина започна да търси друг вариант за съкращаване на разходите без да пипа операциите. Тоест, с разговор могат и да се получат нещата. Но те вместо това тропат с крак, обиждат и се сърдят.

Интервюто с Калин се нарича "уронване престижа на работодателя" и плаче за дисциплинарно уволнение. Всички много принципни, ама не отидат да работят за друг, който не е със съмнителна репутация.
Образът на Романова много е променен - една иззлобяла до крайност. Тя още отначало е на нож с Фотева и като види възможност за конфронтация, светват й очетата. И като подаде оставка, какво още прави в болницата?

# 310
Той Марио искаше разговор да завърже  по време на операцията , а тя го сгази ...Cold Sweat
Обаче Батко  си е опасен , провокира я , запали и фитила и само я гледа , достатъчно му е ,че е там до него Heart Exl

Той в началото тръгна доста меко, говореше й точно по работа.  Обаче бързо разбра, че бясна жена не трябва да ти е насреща Grinning Grinning

Mosquita, мнението ти напълно покрива моето за Марио и Зорница. МАрио в момента, едно на ръка, че се дъни с Тони и ще го направи на глупак пред всички колеги, ами се дъни и спрямо Зорница - колко още могат да крият? А, че на нея продължава да й седи име на жената в тайна, на любовницата....скоро ще му запари под лъжичката и ще се наложи да оправя по-големи каши.

Галя и аз незнам как я издържат. Нямам идея хормони ли са, какво е, но се държи адски нагло - и с колегите си, и с мъжа си. Явно е решила,ч е тя е шеф на болницата.

Интервюто с Калин ме издразни. В началото беше страхотен, когато най-после каза хубави думи за жена си - просто прекрасно! Обаче после  - еми не се прави така, не говоришт ака за работидателя си публично. Като не му харесва, що не си подаде оставката? Ама най-лесно е да нареждаме по ТВ човека, който ни плаща заплатата, а после Фотев ако го уволни, ще е лошата мутра, която се страхува от лекаря-герой.

# 311
Артемис, напълно съм съгласна. Да не говорим, че Калин каза една камара популистки неща, които не са проверени дали са факт.
Аз на мястото на Фотев щях да отида и да им кажа - пичове извинявайте, прави стр, не всичко е пари, няма да пипам операциите, ама ето, свърших парите и затова ще ви орежа заплатите. Но за вас не е проблем, защото не всичко е икономика, нали Joy

Дона, не мога да преценя дали е тръгнал меко - макар и с идеята да помогне, постави под въпрос професионализма й, а на нея както му е набрала, само това й трябваше Grinning

# 312
Охо, довечера ще има интересна вечеря. Любопиъно ми е защо Наталия ще реши да покани точно тримата. Може би защото със Зорница са вече близки, пък на Марио са му благодарни.
https://nova.bg/accents/view/2018/05/03/214849/фотев-демонстрира … т-критична-точка/

Извинявам се за двойния пост.

# 313
Охо, довечера ще има интересна вечеря. Любопиъно ми е защо Наталия ще реши да покани точно тримата. Може би защото със Зорница са вече близки, пък на Марио са му благодарни.
https://nova.bg/accents/view/2018/05/03/214849/фотев-демонстрира … т-критична-точка/

Извинявам се за двойния пост.

Ауууу, звучи супер, нямам търпение!
Е, Евгения ако досега не се е усетила, довечера е момента!  Дано вкара малко акъл в главата на Марио

# 314
Аз също не харесах поведението на Калин. Той винаги е бил противоречив, което точно го прави истински, но вчера направи голяма глупост. Лошото беше, че не помисли, че така завлича всички, не само себе си. Цялото му семейство разчита на тази болница, а той говори така без да мисли, въпреки че знае, че шефа му е съмнителна репутация. Много наивно, без грам мисъл. Смешното беше, че говореше че лекарите не трябва да имат само его, а той действа само с голямото си его.

Общи условия

Активация на акаунт