Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 572
  • 717
  •   1
Отговори
# 330
Зорница как гали Тони по гърба?!?!?!

Ужас, ужас. Направо ми настръхнаха косите Scream. Май Зорница ще създаде истинско недоразумение. А Марио очаквам да откачи, но едва ли ще си го изкара на Тони. Smiling Imp
Според мен просто се чуди къде да си сложи ръката, неудобно ѝ е да се докосват дори.

# 331
Зорница как гали Тони по гърба?!?!?!

И на мен това ми направи впечатление. Но да видим довечера какво ще се случи.

Като цяло е отвратителна каша и смятам, че времето за чудене, отлагане и борба със себе си отмина. Ако Марио не може да се пребори, да си каже. Но по такъв начин да тормози брат си, Зорница, а и на него самия не му е готино, е безумно.

# 332
Много интересно ми е защо Зорница се е съгласила да танцува с Тони. Освен на пук на Марио друго не се сещам. И кой ли ще я изпрати после до тях? След тази вечер ще трябва Марио да го приемат в спешното.
Ех много сте наблюдателни изобщо не забелязах, че го и гали.

# 333
Много интересно ми е защо Зорница се е съгласила да танцува с Тони. Освен на пук на Марио друго не се сещам. И кой ли ще я изпрати после до тях? След тази вечер ще трябва Марио да го приемат в спешното.
Ех много сте наблюдателни изобщо не забелязах, че го и гали.

Че на мен очите ми само там бяха
хахахаха Joy
Според мен е само з да дразни Марио, но Тони ще го разбере по друг начин.

# 334
Е това е просто танц, де, вие с приятели не танцувате ли? Още повече пред Калин и Наталия ще й е неудобно да му откаже и ей ти проблем. Не че е невъзможно да е решила да тормози Марио. Виж, погалването ми е леко непонятно.

# 335
А ако тя го е поканила да танцуват?

Абе танц, ама като е влюбен в нея, не го мисли като “само танц”

# 336
  • София
Може да са се разправяли с Марио, и това да е видяла Евгения.
Аз първо си помислих, че е имало целувки, но ако е така този танц нямаше да се случи, според мен. Та може и някаква разпра между двамата да е имало и за това Зорница да се е съгласила на покана от Тони.

# 337
А ако тя го е поканила да танцуват?
Това също ми мина през акъла. Ако го е поканила, значи е наистина твърде бясна, за да може да мисли.

# 338
  • Разпиляна във въображението
Да се съгласи да танцува, за да не стане разправия и да постави Тони в неудобно положение - разбирам. Но галещата й ръка, освен ако Тони не напоява блузата й със сълзите си - не го разбирам.

# 339
Много ревливи тия мъже бе....Калин реве (вижда се), Тони да реве.....

Само Марио седи като пън Joy

# 340
  • София
Може да е имало някаква прашинка или нещо подобно и тя да иска да я почисти от гърба му Simple Smile Simple Smile

# 341
Може да е имало някаква прашинка или нещо подобно и тя да иска да я почисти от гърба му Simple Smile Simple Smile
Накапал се е със супата.

# 342

има време и Марио ще реве. Когато се върне Банков 😁😁😁😁😁😁😁

# 343
Не разчитам на това аз. Ще ги омотат докрай. Ще побъркат и тях и нас. И какъв ли съвет ще даде Генадиева. Ама никой не съветва Марио.

Довечера няма да мога да гледам така че ще разчитам на вас да разказвате на рекламите по подробно.

# 344
  • София

има време и Марио ще реве. Когато се върне Банков 😁😁😁😁😁😁😁

Марио е мъжкар, той няма да реве. По-голям стоик и страдалец не съм виждала, та ще търпи. Но аз си знам, че накрая ще е щастлив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт