Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 549
  • 717
  •   1
Отговори
# 435
На Галя и аз съм й фенка още от самото начало и все още си ми е симпатична.
Тази сценка беше само, за да забута петре писмото.
Иначе разговора й вкъщи ми хареса много, много правилно постъпи, че остави нещата в негови ръце.

Аз също я харесвам много, но не мога да отрека, че имаше доста моменти през сезона, когато се държа дразнещо и  зле. Иначе, да, сцената със Захариев беше много добра, но Галя винаги си е била такава - честна, откровена, поставя ребром въпросите и не замита проблемите под килима.

Фотев ми е много гнусен. В лице ми е като мумия. Направо настръхнах от отвращение, докато целуваше Ина, бррр...

# 436
  • Пловдив
Сцената с чантата е взета от вица - казваш на мъжа си, че харесваш кожено то палто и той го купува, после казваш на любовника, че харесваш същото и той ги купува, продаваш едното и хем имаш палто и всички доволни, хем пари.
Явно Захариев ще отреже Албена. Кога ще прочете писмото обаче, божа работа.

# 437
  • Ню Йорк
Ина с това дърпане на Фотев направо ще се издаде. Не се прави така бе жена Wink

# 438

Това с Ина беше много гадно, горката, направо си я насили. Фотев определено си мисли, че властта му е навсякъде и може да я използва под всякакви форми. Досега се показва като кавалер, като човек, който явно уважава жените, а сега какво - всичко издиша.

За мен Фотев още от появяването си е арогантен гадняр, дори учудващо дълго време му замазваха образа.

Ина с това дърпане на Фотев направо ще се издаде. Не се прави така бе жена Wink

Дам, всеки момент очаквах Фотев да се запита защо му отказва и да усети, че нещо става с нея✌

# 439
  • Анкх-Морпорк
Два пъти си пуснах сцената с чантата и двата пъти нищо не разбрах.
Някой може ли да ми обЯсни?
Май пациентката си има две гаджета, и двете й подаряват еднакви чанти, тя продава едната, защото не може да носи 2 чанти...

А ако сценаристите ни четат, искам да им кажа, че проблемите с Калин, откакто е в количка, са много добър начин да покажат какво става с хората с увреждания. Уж всички са толерантни, ама искат друг доктор.
Вертикализаторът не е чудо невидено и хората с намалена подвижност имат нужда всеки ден да стоят в такъв, за да работи тялото им нормално. Тук съм виждала по-прости, този автоматизираният сигурно струва маса пари, но е нещо, което позволява сравнително нормален живот и въобще, хората с увреждания искат възможност да правят нещо, а не да получават подаяния.
Благодаря на сценаристите за сюжетната линия с Калин и отразяването на проблема на хората с увреждания!

# 440
Забравих и аз да кажа - много ми хареса монолога на Калин след вечерята и равносметката, която си даде.
Това повече ме трогна, отколкото досадното интервю вчера✌

# 441
Значи Фотев е взел синьото хапче. Жалко, развалиха му образа на кавалер..😢

Коя песен свири Марио? Добре ли се справи с китарата Велиславко?

# 442
За съжаление Фотев на зацепи  и Ина с такова отвращение понасяше ухажването му , а после беше  като изгубена под душа .Човек трябва да внимава какво си пожелава ...
Двамата от триото бяха  сладки на стълбите пред вратата , Марио май се опита да обясни защо толкова  се стяга  заради Тони , но пак не успя .
Малката гадина  много подло   се домъкна с букетите , за да има повод да  се целува  с Кака .
Сцената в апартамента на Калин  беше  неприятна - Батко свири и гледа напънато как двамата танцуват  , Тони си заврял главата  в гушката на Зори , а тя гледа като котарак в батко му .
Промото за утре  беше интересно , ще дойде   дългоочакваното разкриване на тайната - Пилето  ги забоде .
Какво стана с писмото за Пешо ?Той след ралито май слагаше някакви граници на Албена  newsm78

# 443
Оф, много добър епизод бе!!! Много! Незнам какво да коментирам по-напред! Освен - Марио, казвай по-бързо, че става все по-зле!
Мисля, че нинподготвят за голямата драма

# 444
Момичета може ли да обясните какво точно дават в промото за утре.

# 445
  • София
Оф, много добър епизод бе!!! Много! Незнам какво да коментирам по-напред! Освен - Марио, казвай по-бързо, че става все по-зле!
Може ли поне един път да напишеш " не знам" ?
Епизода беше добър.

# 446
За съжаление Фотев на зацепи  и Ина с такова отвращение понасяше ухажването му , а после беше  като изгубена под душа .Човек трябва да внимава какво си пожелава ...
Двамата от триото бяха  сладки на стълбите пред вратата , Марио май се опита да обясни защо толкова  се стяга  заради Тони , но пак не успя .
Малката гадина  много подло   се домъкна с букетите , зада има повод да  се целува  с Кака .
Сцената в апартамента на Калин  беше  неприятна - Батко свири и гледа напънато как двамата танцуват  , Тони си заврял главата  в гушката на Зори , а тя гледа като котарак в батко му .
Промото за утре  беше интересно , ще дойде   дългоочакваното разкриване на тайната - Пилето  ги забоде .
Какво стана с писмото за Пешо ?Той след ралито май слагаше някакви граници на Албена  newsm78

Много тъпо беше това с букетите на Тони - стана ми неудобно да ги гледам, вярваш ли ми?

Писмото беш завряно в някакъв шкаф. Сега един Бог знае кога ще го прочете. Не е добре тая работа.

Според мен Врабчев ще научи утре, но голямотл разкриване ще е по-натам

Пф, не мога да намерв песента на Марио

# 447
Може ли поне един път да напишеш " не знам" ?
Епизода беше добър.
ЕпизодЪТ беше добър, е правилно да се напише 😀

# 448
Ох, не ми напомняй, че лошо ми става. Joy Аз виното или кърпичките да глася вече, не знам хахахаха. Да става каквото ще, само искам хепи енд за триото.

Албена пък в депресия изпаднала горката и иска да напуска. Ей сега ми се иска Тони да влезе в действие и да я утеши, да й помогне да превъзмогне всичко, като човек, който е преживял същото.

Хахахахахах Хъмбъл, уби ме! Joy

# 449
  • Ню Йорк

Братчето пак ли ще се самоубива?!?! Това се изтърка вече.
Малко повече мъжественост в тази "тройка" няма да е излишна.

Общи условия

Активация на акаунт