Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 455
  • 717
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Хъмбъл, не знам коя е песничката, ама гледам батко ти е отговорил.  bowuu

# 586
О, супер. Завиждам благородно! Пишете, че аз съм в болница и ви чета по цял ден, докато няма сериал, после пак и така ми е малко по-добре Simple Smile и да не е спам, че има ограничение- аз пък искам Ина да се отърве от този брак и да прави неща за млади с Боби. За мен тя не е живяла За годините си, трябвало е да порасне много бързо покрай Фотев и е пропуснала радостта от такива малки моменти като залези и изгреви. Марио нищо няма да направи май, май. Дано греша.

# 587
Аз да ви кажа, не мога да възприема, че Ина и Фотев са заедно от 10г. Все си мисля, че за толкова време е трябвало или да е станала меркантилна и безскруполна като него, или отдавна да е разбрала, че това не е нейния свят и да е пробвала да си тръгне.

# 588
Очевидно Тони не е такъв албански реотан...усети се, че има жена Joy
Ах, Врабчев, говедо такова!

# 589
Колко е досетлив Тони и в същото време заблуден Joy
 Зори май видя супресорите на Тони в Марио, вероятно ще го пита и може би ще и каже защо са в него.
Мазов как си хапва тулумбички Grinning
Toя Врабчев голямо......какво му влиза в работата кой с кого, какво прави.

# 590
"Брат ми, ти влюбен ли си?" Grinning Ах, какъв въпрос, право в десетката. Не знае как улучи. Joy
Зорница как се грижи за него, все едно му е съпруга вече. GrinningМного мило беше това, Heart и как Марио я хвана за ръката като й подава ключа. Тони за  малко да ги хване.
Врабчев е страшен гадняр. Днес ги е подхванал и двамата. Вече всичко му е ясно и като ги види само ще му се изясни още повече.

Мазови са страхотни днес, обичам да ги гледам такива - весели, усмихнати, закачайки се по техния си начин. Радвам се, че пак са си същите.

# 591
Интересно, как Захариев има такова лично отношение към Албена, а не знае,че му е дъщеря . Grinning

# 592
Интересно, как Захариев има такова лично отношение към Албена, а не знае,че му е дъщеря . Grinning

Защото е дъщеря на негова мнооооого близка. Чувства я “като” дъщеря. Ама нещо хим не ме трогна сцената им Sad

# 593
Присъединявам се към хубавата Ви групичка. Изтръпвам като ги видя тез Петър и Албена, да не вземет да свършат нещо и послеее....

# 594
Mазов: Ти полудяваш ли? Mного съм чувствителен на тая тема след Ваня.  Joy Joy

# 595

Защото е дъщеря на негова мнооооого близка. Чувства я “като” дъщеря. Ама нещо хим не ме трогна сцената им Sad
Докато я гледах се чудех как не е повърнала още хахахха. Grinning

Ако Зорница е намерила хапчетата значи сигурно ще научи днес за проблема на Тони. Някой беше казал, че вероятно ще научи по друг начин, а няма Марио да й каже. Хайде да видим дали ще стане така, ама май ще се окаже прав. Ама хич не се крие вече, не й се занимаваше да замазва очите на Врабчев като я видя.

Тая с чантите хич не я разбирам. Сега и втората продаде. Grinning

Последна редакция: пт, 04 май 2018, 20:24 от yanitsa.s

# 596
  • Бургас
Дано се случи или поне тръгне да се случва нещо по завъртяно тази вечер, че ми писна да гледам Марио и Ко все в една ситуация.

Ще ми се и Ина да вземе поне да реши вече и да тръгне да го мисли как ще го разкара деликатно и умно Фотев, ама предполагам че като каже сега как я е насилил и младежа ще тръгне да бие или да се разправя с Фотев и ще стане тя каквато ще става.

п.п Това с чантите става криминално чак......

# 597
Айде, продуктово позициониране на кърменето.....това адски ме дразни

# 598
Абе какво става с тези чанти???

Това с кърменето е досадно и ненужно!

# 599
Хахахаха мале каква е тая абсурдна работа с тия чанти? Три гаджета, еднакви подаръци, ще падна. И сега отидоха трите гаджета като видят другата чанта.

Леле, Врабчев души като куче навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт