Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 462
  • 717
  •   1
Отговори
# 570
Mного се наслаждавам на музиката и текстовете, които подбират по време на отделните сцени.
Песента от тази на cтълбите Grinning
Скрит текст:

Жива и здрава да си, че я сложи Hug Снощи си мислех, че ми хареса много песента и трябва да я намеря, но после забравих Grinning

Между другото, много исках да намеря и песента, на която Ина и Тасев правиха секс, ама така и не можах да я открия, освен заглавието ѝ. Ако някой я има, метнете я, моля Simple Smile

# 571
Аз не разбрах Галя на кого точно е шеф, след като не виждам кьорав гинеколог в тази болница. Освен да е шеф на магарето и на Петър. Аз за други подчинени не разбрах.
Еми то за нас няма угодия.
От една страна има група фенки на сериала, които при всяко появяване да големия Ковачев заедно с Огнянова започват да скандират името не бившия директор. От друга страна има зрители, които искат повече персонажи, по-реалистично, повече операции, повече снимки извън болницата.  Еми как да стане, трябват пари, а екипа не може да си позволи да харчи, нали ги събират за хонорар.
Извинете, не се стърпях. Приемете го като шега Simple Smile
Wink

# 572
  • Разпиляна във въображението
Отправям една молба-предупреждение: ще пътувам и нямам да имам възможност да пусна нова тема преди 21-21.30 ч. Петъчният епизод се очертава бурен, но ви моля, отново, когато стигнете 49 страница да ме изчакате Simple Smile Приятно гледане!

# 573
като заговорихме за писма, ме осени една идея - Зорница да напише някаква закачлива бележка до Марио, но по случайност тя да попадне в грешния Ковачев - и ето ти недоразумението, което очакваме.

# 574
Това е песента, която свири Батко ..беше така добър да ми отговори във фейсбук😎 и като си представя, че това ми е първата любима инди рок група някъде около 15 години бях луд фен. И снощи само стоях и се чудех откъде ми е позната и дотам. 🙄
https://youtu.be/uEbnPxBX85c

# 575
  • Ню Йорк
Отправям една молба-предупреждение: ще пътувам и нямам да имам възможност да пусна нова тема преди 21-21.30 ч. Петъчният епизод се очертава бурен, но ви моля, отново, когато стигнете 49 страница да ме изчакате Simple Smile Приятно гледане!

Ако не се пуска спам ще си стигне темата Simple Smile (по 10 поста един след друг и по 20 снимки в огромен размер )

А тази Д.Димитрова как може да си пусне такава снимка ?! Краката и като лодки на преден план, а тялото и мъничко и сгърчено, нямаше как композицията на снимката да е по-кофти.

А от къде е информацията, че Тони щял да докопа писмото за Захариев и да го гори? Ако е промо може ли линк, моля  Praynig

# 576
Е добре де, снощи не са ли ви достатъчни сцените, за да ги броим за недоразумение? Grinning Видяхме стаените надежди на Тони, видяхме, че се опитва да я целува, видяхме, че след това Зорница настоя Марио да направи крачка...според мен видяхме и новата посока, стига толкова, моля ви се Grinning

Ее, Хъмбъл, евала, че си го питала, браво на него, че ти е отговорил Simple Smile

# 577
За мен това снощи не беше недоразумение - аз го разбирам като да се случи някакво объркване, примерно както стана с бонбоните. Докато вчера просто Тони си беше нахален, но нито Зорница му е дала някакви сигнали за нещо по-така, нито нещо друго се е случило, че да го прима за недоразумение. Но може и това да са имали предвид в анонса, не знам.

# 578
  • София
Е добре де, снощи не са ли ви достатъчни сцените, за да ги броим за недоразумение? Grinning Видяхме стаените надежди на Тони, видяхме, че се опитва да я целува, видяхме, че след това Зорница настоя Марио да направи крачка...според мен видяхме и новата посока, стига толкова, моля ви се Grinning

Ее, Хъмбъл, евала, че си го питала, браво на него, че ти е отговорил Simple Smile

Еми нямаше недоразумение. Имаше едно настойчиво момче, което от дума не разбира, една жена, която Отново отхвърля момчето. А и промяна в посоката няма, пак си циклят с едно и също.
За това питам, иначе искам промяна - да се разбират, от скрита в явна връзка. Това разбирам аз под промяна на посоката.

Еее, Хъмбъл, страшна си. Браво. А песента много ми хареса  😉

# 579
Имам неприятното чувство ,че Тони толкова е свикнал да получава всичко от брат си , че дори и да разбере  за него и Зорница , пак ще им се завира  нетактично и ще гледа опулено :
-  я-а-а , снахичката , дай една целувка за лека нощ  , после пък
- я-а-а , да не си лягате , може ли да погледам телевизия при вас ....
Спирам се до  след епизода довечера  Peace

# 580
Това е песента, която свири Батко ..беше така добър да ми отговори във фейсбук😎 и като си представя, че това ми е първата любима инди рок група някъде около 15 години бях луд фен. И снощи само стоях и се чудех откъде ми е позната и дотам. 🙄

Е не!!!! Жестока си!!!!

Ели, чак пък толкова не вярвам. По-скоро ще се отдръпне. А и какво лошо има да правят някакви неща тримата заедно, като семейство, след като мине драмата и той им даде благословия?

# 581
Ели, само си го представих Joy
Но и аз като Дона мисля, че няма да се стига до нещо подобно, ще се сърди, цупи и ще му мине след известно време, обича брат си прекалено много за да му е сърдит дълго, а към Зорница таи топли чувства, по-скоро няма да ги отразява в болницата след като разбере. Simple Smile

Айде, пак се почна с намеците, пфффф.

# 582
Разконспирирах те аз във фейсбук Simple Smile

# 583
Разконспирирах те аз във фейсбук Simple Smile
😀
С Батко, може би защото сме почти набори, харесваме сродна музика. Макар че той недолюбва muse, според моите наблюдения. 😏

# 584
Ами според мен Галя постъпи много зряло в последния епизод, когато обясни на ‘съпруга си’ ситуацията със семейството.
Малко или много без подобни издънки сериалът не би ни бил толкова интересен. А какво ще се случи със сериала от тук на сетне и как ще продължат връзките само продуцентите могат да ни кажат. 😂😁

Общи условия

Активация на акаунт