Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 088
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
Марио и любимата
Скрит текст:

Любимата? не схванах

# 61
Утре Емил Марков ще бъде при Гала в "На кафе".

# 62
Ще пуснете ли тук линк към интервюто му?

Чудя се как Пешко Захариев омайва толкова женици дечица да му раждат. Не блести нито с физика, нито с интелект. Как успява да сваля жените?

# 63
Ще пуснете ли тук линк към интервюто му?

Чудя се как Пешко Захариев омайва толкова женици дечица да му раждат. Не блести нито с физика, нито с интелект. Как успява да сваля жените?

Доброто възпитание ми пречи да кажа Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 64
Е, кажи де, кажи ...

# 65
24.5 сантиметра Joy Друго обяснение аз лично нямам Joy

# 66
  • София
Седя и си мисля след като тези клюкарки Врабчев и Пенев знаят за Марио и Зорница дали недоразумението което ще заблуди Тони няма да е следното.Навсякъде почва да се шушука за двете гълъбчета и Тони нещо чул недочул ...Зорница си пада по Ковачев и той момчето как да не си помисли,че става въпрос за него,нали Марио не я понася.Ясно е само,че няма още дълго да живее в заблуда.

Охоо, това е много добро и силно вероятно. Въпреки че Зорница няколко пъти отрязва Тони и не знам какво ще го накара да си мисли, че чувствата и са се е променили. Но любовта е сляпа и не вижда и очеизвадни неща, та на Тонката му е простено.

И аз си мислех за финансовото състояние на болницата. Е какво, ще се окаже, че Виолета Захариева е била по-голям играч от Фотев??! Не ми се вярва. Инчето да задейства ПР-а, а Фотев европейските проекти. Със сигурност има опит и нужните познанства в министерства и агенции.

Каква е тази любима на Марио? Да се разберем от сега, той е твърдо и непоколебимо хетеросексуален. Любима е само Зорница 👩🏻 и никакви други особи, особено пък такива от мъжки пол.

Ахаха, Дона

# 67
24.5 сантиметра Joy Друго обяснение аз лично нямам Joy

Хахаххахах уби ме. И без да го беше казвала аз пак се сетих. Joy

# 68
Харесвах Калин до този сезон, тук сценаристите непрекъснато го представят като великия герой, само той ще прави революции в национален ефир.
В този сезон за нито един от персонажите не мога да кажа, че е надградил над това, което сме виждали до момента.
Зорница отново в поредната любовна драма, Генадиев-великия хирург с голямото его, който не успява до момента да впрегне всичките си сили, за да се възстанови. Малко волята за прохождането му ми куца, нали уж е много силен психически?  Захариеви -като предния сезон Петър ще разочарова Галя  и мишкарски бяга от обещаната сватба.  В следващия сезон сигурно ще се окаже, че и Ненева има дете от него, изоставено дете, което расте в дом за сираци. Мазови и при тях сюжета 2-ри сезон около бебето се върти. Стигам до извода, че освен инвалидизирането на Калин, сценаристите не са измислили кой знае какво ново и изненадващо. Добре, че са Фотеви да вкарат валко свежест, че започва да прилича на индийски сериал. Любим сериал ми е, но предния сезон за мен беше по-интересен.

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 23:05 от TsvetelinaP

# 69
Страхотен беше Марио с това, което направи за Калин -  вдъхна му кураж и увереност, даде му възможност да се пребори със страховете и съмненията си. И много ми допада този нежен и успокояващ тон, с който го направи. По същия начин действаше, когато със  Зорница спасяваха бебето. Всъщност точно това и очаквах от него и се радвам, че не ме разочарова.

# 70
Страхотен беше Марио с това, което направи за Калин -  вдъхна му кураж и увереност, даде му възможност да се пребори със страховете и съмненията си. И много ми допада този нежен и успокояващ тон, с който го направи. По същия начин действаше, когато със  Зорница спасяваха бебето. Всъщност точно това и очаквах от него и се радвам, че не ме разочарова.

Все повече харесвам Марио, достойно за уважение поведение на един истински мъж.

# 71
Еее, Батко е публикувал нова снимка в инстаграм. Реших да ви я преставя малко в духа на форума 😂

# 72
Страхотен беше Марио с това, което направи за Калин -  вдъхна му кураж и увереност, даде му възможност да се пребори със страховете и съмненията си. И много ми допада този нежен и успокояващ тон, с който го направи. По същия начин действаше, когато със  Зорница спасяваха бебето. Всъщност точно това и очаквах от него и се радвам, че не ме разочарова.
Все повече харесвам Марио, достойно за уважение поведение на един истински мъж.

Или  много добре е списан образът на Марио  или  Велислав просто го прави такъв  newsm78 .
Благодаря за новата тема с прекрасно  име  bouquet
Докато се включа , всичко сте изкоментирали  Laughing
Този Пецан  с 24.5 сантиметровия трети крак го изкарахте като триножник  Joy
Едва ли са търсили този ефект , Албена  му налита и го уважава без да е запозната с тези подробности .
В началото на епизода Марио  май  искаше да разкара  и да шокира Врабчев и затова му отговори така , а не че толкова  си е признал тръпката по Зорница .Все пак още не е казал на Тони .
Истинското признание  ще е ,когато плешивият Амур ги види на покрива - тогава ще разнесе  клюката .
В промото Галя май пак видя  Пецан да гушка Албена .

# 73
Я вижте какво имам тук за вас:
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BiPvNC-Aqdl/

# 74
Ели....те клюките в болницата бързо се разнасят.....особено големите Joy Joy

За Марио - според мен той беше така зает да мисли за пациента, че не усети интонацията на Врабчев и изобщо не се осъзна какво му е казал. Иначе щеше да си трае. Обаче ето на - белята стана.

Да, Галя вижда как Петър прегърна Албена. Но Албена май беше с черно сако, т.е. може да са се видяли след нали....майка ѝ, и той просто я успкоява, вдъхва ѝ кураж.

Humble, това ти ли си???? Който и да е, завиждаааааам!!!! Къде е третото Момче от Триото?

Общи условия

Активация на акаунт