Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 104
  • 717
  •   1
Отговори
# 75
Ели....те клюките в болницата бързо се разнасят.....особено големите Joy Joy

За Марио - според мен той беше така зает да мисли за пациента, че не усети интонацията на Врабчев и изобщо не се осъзна какво му е казал. Иначе щеше да си трае. Обаче ето на - белята стана.

Да, Галя вижда как Петър прегърна Албена. Но Албена май беше с черно сако, т.е. може да са се видяли след нали....майка ѝ, и той просто я успкоява, вдъхва ѝ кураж.

Humble, това ти ли си???? Който и да е, завиждаааааам!!!! Къде е третото Момче от Триото?
аз мога да му бъда баба на това дете ахахахаххахахах😂😎😁

# 76

В началото на епизода Марио  май  искаше да разкара  и да шокира Врабчев и затова му отговори така , а не че толкова  си е признал тръпката по Зорница .Все пак още не е казал на Тони .
Истинското признание  ще е ,когато плешивият Амур ги види на покрива - тогава ще разнесе  клюката .
В промото Галя май пак видя  Пецан да гушка Албена .

Абе колкото и да е искал да го разкара или нещо подобно, факт е, че имаше голяма доза истина в това, което каза. Не вярвам да не е помислил какво казва. Обаче успя да им разбуни духовете и да им даде на клюкарките материал да бръмчат из болницата.

Пък за Галя, предполагам, че този път няма да си помисли пак, че има нещо между Албена и Петър. Все пак ситуацията е такава, че е нормално Пешко да я успокоява.

# 77
Въобще не искаше да го шокира или разкара, Марио знае, че Врабчев знае. Не искаше да се прави на луд да шикалкави. Бих допуснала, че не знае какво казва, ако я нямаше усмивката. Усмивката му обаче говореше - ясно ми е, че знаеш, аз пък няма да отрека очевидното. Мисля, че Марио е толкова влюбен, че е вече.в етапа, в който не му пука кой какво ще си помисли. Предвид характера на Марио, смятам, че на него самия вече му е дотегнало това криене. Е, не мислеше за брат си и че това може да стигне до него, но той за брат си не мисли и като целува любимата му Grinning

# 78
Въобще не искаше да го шокира или разкара, Марио знае, че Врабчев знае. Не искаше да се прави на луд да шикалкави. Бих допуснала, че не знае какво казва, ако я нямаше усмивката. Усмивката му обаче говореше - ясно ми е, че знаеш, аз пък няма да отрека очевидното. Мисля, че Марио е толкова влюбен, че е вече.в етапа, в който не му пука кой какво ще си помисли. Предвид характера на Марио, смятам, че на него самия вече му е дотегнало това криене. Е, не мислеше за брат си и че това може да стигне до него, но той за брат си не мисли и като целува любимата му Grinning
Така е, права си. Усмивката на Марио докато го казваше и спокойствието, което излъчваше докато говореше изобщо не изглеждаха като да не знае какво казва. На човека му е дотегнало вече, ама намери пред кого да си каже - баш клюкарките. Обаче Пенев такъв смях извади, уби ме направо. Joy

# 79
Записвам се да не ви изпусна!

Не съм чела какво сте писали, защото не можах да гледам епизода, а и още не тръгва в Нова плей. Нали уж към 23ч ги качват??

# 80
Хубав епизод!
Ввртикализатора май му е леко малък на
ръста на Калинчо. Мишева веднъж да ми хареса. Wine Glass
Може ли Наталия и Калин да бъдат кумове на сватбата на Зорница и Марио? Joy

# 81
Не съм съвсем съгласна. Първо, Марио твърде много мисли за брат си, бибтрябвало да е наясно, че такова признание бързо ще разнесе клюката и ще стигне до Тони, преди той да сине провел разговора. Просто няма никаква логика да го изцепва на Врабчев и Пенев точно, а Марио винаги действа разумно, логично.
И второ - за мен усмивката му беше иронична, опита се да я направи от типа - аре да не ме занимаваш с глупости. Ама не му се получи. Влюбеният човек винаги инстинктивно се усмихва, когато се спомене обекта на чувствата му. Марио май не е изключение Wink

ddimitrova, май натам вървят нещата.... Simple Smile

# 82
Хубав епизод!
Ввртикализатора май му е леко малък на
ръста на Калинчо. Мишева веднъж да ми хареса. Wine Glass
Може ли Наталия и Калин да бъдат кумове на сватбата на Зорница и Марио? Joy

Предпочитам Ина и Тасев Stuck Out Tongue

# 83
Е нали шеше да е Тони? След като изиграе ролята на Купидон?

# 84
Не съм съвсем съгласна. Първо, Марио твърде много мисли за брат си, бибтрябвало да е наясно, че такова признание бързо ще разнесе клюката и ще стигне до Тони, преди той да сине провел разговора. Просто няма никаква логика да го изцепва на Врабчев и Пенев точно, а Марио винаги действа разумно, логично.
И второ - за мен усмивката му беше иронична, опита се да я направи от типа - аре да не ме занимаваш с глупости. Ама не му се получи. Влюбеният човек винаги инстинктивно се усмихва, когато се спомене обекта на чувствата му. Марио май не е изключение Wink

ddimitrova, май натам вървят нещата.... Simple Smile
Факт е обаче, че Пенев и Врабчев го разбраха съвсем правилно (каквото и да е искал да каже) и стана тя каквато стана. Grinning
Хаха аз Тони нещо хич не го виждам като Купидон ама айде да видим, дано да ни изненада. Grinning

# 85
Да, да, за това съм съгласна. Каквото и да е искал да каже, духът излезе от бутилката и ей сега ще стане мазалото.

# 86
  • София
Записвам се да не ви изпусна!

Не съм чела какво сте писали, защото не можах да гледам епизода, а и още не тръгва в Нова плей. Нали уж към 23ч ги качват??

При мен върви, току що го изгледах.

Според мен Марио беше напълно наясно какво казва на Врабчев. Последния може и да не помни, защото беше пиян, но Ковачев едва ли е забравил свадата между тях, след онази операция. Изглежда като да отговори иронично, но си беше самата истина, а и Марио обича да провокира Врабчев.

Бързо да си признае кой се е оперирал при Калин Генадиев и го е хвалил във форума. А и нещо друго, моля по-внимателно с коментарите по адрес на Батко, че явно чете Wink. За него само хубави неща да се пишат вече.

За кумове мисля Тони и Мона ( Ей не ме убивайте сега, само а кумове, не нещо друго). Тя е минала успешно лечението и възстановена ще се прибере от Германия.

Иначе много емоционален епизод. Музиката беше прекрасна.

И да кажа, колко съм доволна, че предчувствието ми за Мишева се оказа вярно. Знаех си, че гледа на Калин като на възможност да се пребори там, където не е успяла с брат си.

# 87
Росита, еми то хубаво са го казали хората - добре, че е майтапа да си кажем истината. Това  е.Joy

Къде чете Батко? Тук ли? Откъде го разбра това? Joy Това за хубавите неща не го казвай на нас, ние сме му фенки и лоша дума няма да види от нас, ама от други...

# 88
  • София
Росита, еми то хубаво са го казали хората - добре, че е майтапа да си кажем истината. Това  е.Joy

Къде чете Батко? Тук ли? Откъде го разбра това? Joy Това за хубавите неща не го казвай на нас, ние сме му фенки и лоша дума няма да види от нас, ама от други...

Ми той си го каза🤣🤣🤣🤣
Когато говореше с Калин преди операцията и му каза, че се радва, че се е върнал, защото бил научил, че е добър хирург. Калин попита от къде е научил, а Марио му отговори - от форумите 😂. И двамата се разсмяха
Няма кой друг форум да е това, освен нашия.

Аз в тази другата лицево- книжна социална мрежа нямам профил, иначе и на списващите там ще им обясня 😉

# 89

Ми той си го каза🤣🤣🤣🤣
Когато говореше с Калин преди операцията и му каза, че се радва, че се е върнал, защото бил научил, че е добър хирург. Калин попита от къде е научил, а Марио му отговори - от форумите 😂. И двамата се разсмяха
Няма кой друг форум да е това, освен нашия.
Хахахха оле, това го бях забравила, но си беше добро.Joy За момент наистина си помислих, че ни е удостоил с честта да ни чете глупостите, ама той ще успее ли да ни изчете ако почне? Ние пишем със скоростта на светлината. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт