Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 133
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Гледах вече и аз, много хубав епизод, макар и доста тъжен.
Много ми хареса “диалога” между Албена и майка й по време на операцията.
Поздравления към екипа за идеята✌

Браво и на Мишева за идеята и жеста й към Наталия!
Само, че като получи вертикализатора Калин и каза на Наталия как само тя го познавала най-добре, ме загложди мисълта дали няма да се разбере, че идеята и организацията не са нейни, а на Мишева?

Романова ме издразни честно казано! Много инфантилно и първосигнално поведение, което хич не хармонизира с досегашния й образ.
Дефакто тя си подаде оставката заради някакви слухове, все още няма нищо черно на бяло, а тя тръгнала да напуска.
Че и другите тръгнала да подкокоросва... 

# 91
На Иво сърцето е разбито. Калин го загази..надявам се Фотев да не го убие, защото с Марио са супер комбина. My real OTP 😁

Започва леко да ми се повръща от Албенчето и Захариев. Не заради разликата във възрастта и как изглежда Пешето. За мен си е хубав мъж, дори и на тези години. Гади ми се от интимността между баща и дъщеря.

Малвина ми е все повече анти.

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 03:08 от HumbleBumble

# 92
Нещо за пълно събуждане😉
Добро утро, мами! 😁😎

Скрит текст:

# 93
Още ли сме на джендърска вълна? Joy
Това беше готино Simple Smile

# 94
Добре, че майката на Албена умря. Едва я изтърпявах тази драма. Благодаря на сценаристите. Но лошото, както се казва, сега започва.
Актрисата, която е в ролята на Албена ми е безкрайно симпатична. Симпатична ми е и заради самата нея, но и заради дядо й, на който съм до живот почитател.
Бог да го прости!
Радвам се също, че онази Зорница с поглед на умиращ лебед вече не е чак толкова редовно на екран. Толкова кошмарно играе тази жена, гласът й като ренде, дано да си тръгне, с едно агне преметнато на врата й, разбира се. Ще е интересно като сценарий, но едва ли ще се случи.
Захариев има ужасна жена. Толкова млада и вече толкова скучна, но и тъпа. Прилича на напористо селянче нахъсано да превземе жълтите павета.
Захариев просто е обречен с тези жени, дето си ги избира.
Най-нормален е Калин.

# 95
Още ли сме на джендърска вълна? Joy
Това беше готино Simple Smile
аз съм цял живот😂😀

# 96
Репликата на Марио към Врабчев я приех като ирония, макар че не прецени, че подобна реплика и то точно пред него и Пенев не е добре, особено при че още не е казал на Тони. Вкара сега мухата в главите им и не случайно скоро Врабчев ще ги види, само си представям лукавата усмивка, която ще извади при гледката на влюбените и целуващите се гълъбчета. Нищо чудно както казахте вие, те да създадат недоразумението с фамилията, Тони няма как да знае, той дори не подозира за трепетите на брат си към, която и да е жена камо ли точно към Зори.

Аз не разбирам толкова ли са некадърни към управление, то Виолета и сие си отделяха по някой лев и пак имаше за болницата, сега не се знае кой какво взима, но пари няма и са на минус.

# 97
Те нещата са ги забатачили още като си тръгна Банков, нали и затова ги затвориха. Тогава май така и не се разбра от къде са имали толкова дългове.
Преди като общинска болница са имали някакво финансиране, сега май Романова каза, че нямат??
Те вече изцяло частна болница ли са или общината пак има някакъв дял?

# 98
Май са вече изцяло частна болница....абе не го доизмислиха това с парите, направиха го само, за да намерят професионални ангажименти на Ина

# 99
  • София
Не знам дали под въздействието на музиката, но на мен финалната сцена, когато Надежда умря ме разчувства много. Монолога, погледа на мъжа и, реакцията на Албена, въобще всичко беше много на място и изиграно много добре. Сега ако може Албенчето да се огледа за някой по-млад доктор. Но за съжаление ще ходи при Пешко да я утешава, а явно и той ще го приеме доста присърце. Дано това писмо не се загуби някъде, ако трябва и Галя да го прочете, но по възможност нека да е по-скоро

Много ми е нееднозначно усещането за Ина. От една страна я разбирам да търси подкрепа в лицето на Борис, но от друга ми е странна реакцията и, все пак иска буквално да "осакати" почти всички отделения в болницата, като спре сложните операции. Предполагам не си е въобразявала, че лекарите ще подскочат от щастие. Друго, което ми е много странно, тя не се консултира с никой - ами да вземе да ги извка завеждащите отделенията и да говорят,  какво и как може да се направи. Обаче тя - не ще спира операции, ще купува евтини консумативи. Ами не мога да повярвам, че човек от ранга на Фотев няма поне финансови консултати, които да ги съветват за нови проекти, които да помогнат на болницата.
Не знам, Романова реагира супер първосигнално, но и Ина така - и тя тръгна да се сърди на Тасев, че не лети от щастие и не одобрява планираните мерки за свиване на бюджета.

За Марио и Калин писах. Само се чудя Зорница пак ли нищо няма да разбере. Колко страхотни постъпки на Марио отидоха в небитието без тя дори и да заподозре за тях.
Интересно ми е кой ще спасява Калин от възмездието на Фотев. Разговора им от промото с Ина в колата беше плашещ.

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 08:41 от rosita_ta

# 100
Е нали шеше да е Тони? След като изиграе ролята на Купидон?
Тони ще е кръстник на малкия Тони Joy

# 101
Сега аз може и да не съм права, но болницата няма как до безкрай да прави тези операции безплатно.
Романова що не си предложи нейната заплата, като е такава хуманистка ?
Когато сметките не излизат, няма как да стане. Всички скачат срещу Фотев, но работата на загуба ще доведе до фалит и тогава и хемороиди няма да лекуват.

# 102
  • София
Сега аз може и да не съм права, но болницата няма как до безкрай да прави тези операции безплатно.
Романова що не си предложи нейната заплата, като е такава хуманистка ?
Когато сметките не излизат, няма как да стане. Всички скачат срещу Фотев, но работата на загуба ще доведе до фалит и тогава и хемороиди няма да лекуват.

Аз мисля, че не са безплатни тези операции, а се плащат от здравната каса. Проблема по-скоро е, че плащанията от ЗК не покриват всички разноски по такива операции.
Ето това е нещо, по което да мислят. Как пациентите да дофинансират, да търсят външно финансиране, сътрудничество. А те - спираме и почваме да работим с евтини материали, нищо, че живота на пациентите ще е застрашен.

# 103

Да, да, това отдавна е определено, дсно само сценаристите четат Joy Ама къде кум, къде кръстник, се в кюпа Joy

Veracruz, rosita - ако бяха почнали така - финансиране, недофинансиране, съвсем щяха да се забатачат нещата с безинтересни казуси. Съглсна съм, че Ина трябваше да се допита до консултанти и да говори с хората на ръководни позиции в болницата - а не да реже операции, които даже не разбира. Можеха по деуг начин да я скарат с Тасев - защото за чен това беше целта, да има конфликт между тях

# 104
Нали е частна болница? Защо не си плащат пациентите, това което не се покрива от НЗОК. В такива болници и спешната помощ се заплаща. Как ще използват евтини материали, нали бих отишла там, за да получа по-добро, а не по-големи боклуци и от държавната болница.

Да, да, това отдавна е определено, дсно само сценаристите четат Joy Ама къде кум, къде кръстник, се в кюпа Joy

Четат те, четат и се кръстят, че им взимаме работата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт