Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 158
  • 717
  •   1
Отговори
# 120
За Марио Ковачев си мисля, че един такъв човек в живота на всеки би бил безценен дар.
А самият актьор е интересен като външност и на базата на сладникавите физиономии е просто различен и си е направо секс символ. Или пък може да стане такъв, ако си даде малко зор.
Може да започне със спирането на цигарите и алкохола и повече фитнес. 👍👌

Е, ти ще го изкараш някакъв пропднал алкохолик, егати!

На мен ми харесва така, не  държа да е напомпан красавец като Наум, даже хич Simple Smile
И в крайна сметка, на всекк му се случва да излезе инда изпие 1-2-3 питиета, айде сега.

На останалите за коментарите по отношение на Марио и Велислав освен да ви нацъкам лайкове, друго незнам Simple Smile

И на мен сцената с Калин много ми напомни на Вяра и Банков от мин. година, който ѝ каза, че ако сега се откаже, ще се постарае повече да не влезе вноперационна - много, ама много хубави и двете сцени!

# 121
  • София
Някой ще ми каже ли Романова от къде разбра за плана на Ина за съкращаване на разходите, че нещо изпуснах.

# 122
Някой ще ми каже ли Романова от къде разбра за плана на Ина за съкращаване на разходите, че нещо изпуснах.
Борис се издаде пред нея. Накара я да избърза с една операция, преди Ина да предприеме реални действия

# 123
Изкараха много проницателна тази Романова. Боби и каза, че може нейната операция да мине, че неговата се забавя и тя веднага с бутонките, ама защо, ама какво и той и намекна за съкращаване на операциите, после тя отиде хри Захариев и той потвърди. Той един път не тропна по масата и да каже така и така. Крие се като мишок, всеки му дава акъл, а той за директор въобще не става.

# 124
Най-добре като директор управляваше Банков. И уважението на колегите си спечели, не правеше далавери, не се точеха средства. Адмирации за Вергов и ролята му.

# 125
HumbleBumble , срахотна  манипулирана извадка ! Разсмя ме - 10 см са си 10 см...Flowers Hibiscus

# 126
  • София
Аха, разбрах.
В промото гледам Галя как ще подпали като види Пешко и Албена. Дано разбере по-бързо, че му е дъщеря, за да не стане нещо с бебето. А бащата на Албена дали знае, че Захариев е истинския баща?

# 127
Аха, разбрах.
В промото гледам Галя как ще подпали като види Пешко и Албена. Дано разбере по-бързо, че му е дъщеря, за да не стане нещо с бебето. А бащата на Албена дали знае, че Захариев е истинския баща?
Вчера като си говореше с Петър останах с   впечатлението, че не знае.

# 128
Промото и анонса са излезли. Промото е изцяло за Калин.
Ето и анонса:
Скрит текст:
След успешната операция с вертикализатора, д-р Генадиев се превръща в сензация и гостува на "Здравей, България" в премиерния епизод на "Откраднат живот: Критична точка" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Освен за личните теми обаче, той започва да говори и за здравеопазването като бизнес, което никак няма да се хареса на Фотев. Ще направи ли нещо по въпроса директорът?

Междувременно Ина разбира от Пенев, че докато лекарите са роптаели срещу нейното решение да намалява разходите, единствено Борис я е защитил. Как ще реагира тя на тази новина?
Явно Ина ще разбере, че Борис я е защитил все пак.

# 129
Сега ме е страх да си включа ютията , защото и тя ще  започне да ми говори колко велик е Калин....

# 130
Сега ме е страх да си включа ютията , защото и тя ще  започне да ми говори колко велик е Калин....

Недей, ще вземеш да си изгориш дрехите и изгорялото ще приеме формата на Калиновото лице Grinning

# 131
HumbleBumble , срахотна  манипулирана извадка ! Разсмя ме - 10 см са си 10 см...Flowers Hibiscus
мерсиии 😘
Дона, аз си го обичам, знаеш. Какво толкова, че искам да е повече фит?😎

# 132

С това задълбаване в историята на Калин тотално ме отдалечиха от сериала.
Не е хубаво обаче да плюеш там, където си вадиш хляба, още повече толкова публично.
Като си толкоз "ербап" , що не отидеш лично в офиса на Фотев и да му кажеш какво мислиш, очи в очи ?
Какъвто и да е, този човек ти плаща заплатата, не можеш да го маскариш публично по този начин.
И Стаменова и тя - директно с билборда насред София.
Съжалавям, че го казвам пак, но цял сериал да запълваш основно с една история не става.

# 133
  • София
На Калин му давам днес възможност да се поправи и да отдаде заслуженото и на жена си и на колегите си. Те имат немалка роля в успеха му в тази операция.

Бях чела интервю с В. Павлов, че покрай снимките на Вездесъщия е третирал с инструктор почти всеки ден. След пова е прекъснал за известно време, не му е оставало време. След това пак е започнал, но не толкова интензивно.

Някой гледа ли интервюто на Емил Марков при Гала?

# 134
С това задълбаване в историята на Калин тотално ме отдалечиха от сериала.
Не е хубаво обаче да плюеш там, където си вадиш хляба, още повече толкова публично.
Като си толкоз "ербап" , що не отидеш лично в офиса на Фотев и да му кажеш какво мислиш, очи в очи ?
Какъвто и да е, този човек ти плаща заплатата, не можеш да го маскариш публично по този начин.
И Стаменова и тя - директно с билборда насред София.
Съжалавям, че го казвам пак, но цял сериал да запълваш основно с една история не става.

Няма какво да се извиняваш. На мен ми омръзна цял сезон да гледаме само Мазови и Калин (че то това е продължение на миналия). И съм съгласна за казаното за Калин. Човек трябва да знае кога да говори и кога да си замълчи. Особено за публичното говорене. По този начин той злепоставя не само Фотев, но цялата болница, вреди на колегите си също.

HumbleBumble, ах тииии, лисицооооо! Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт