Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 37 120
  • 717
  •   1
Отговори
# 150
Току що Откраднат живот, във фб, публикува промо:

Скрит текст:
Фотев чоластри Малвина. Явно си приготвя  съчки за Пънчо
😁😁😁

# 151
Накрая на промото се вижда и шишкото от общината, който въртеше схеми с Виолета. Супер противен ми е тоя човек, не знам от образа ли му е или си е такъв по принцип...

# 152
Скрит текст:
Краката на Фотев по-тънки и гладки от на Фотевица
😀😂

# 153
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/880971008756152/

Промото, което се завъртя вчера по телевизията, е това. Копирам го да е с хубаво качество.

# 154
Като гледам, нещата са ясни е това промо. Единственото, което силно ме гложди, е какво гори Тони. Силно се надявам да е любовна, а не здравословна мъка.

# 155
Като гледам, нещата са ясни е това промо. Единственото, което силно ме гложди, е какво гори Тони. Силно се надявам да е любовна, а не здравословна мъка.

И аз, и аз. Все си мисля, че ще премине и през здравословните проблеми, но ако може, да е по-натам

# 156
  • София
Отдавна не съм се включвала.
В момента адски ме вълнува как Петърчо ще разбере, че Албенчето му е щерка и реакцията на Галя като разбере, след като е изревнувала порядъчно

# 157
Петър ще е баща на 4 деца. Май ще му трябват дежурства и в други клиники.
Че като гледам в какъв дебел кристал си пие Дъмпъл-а...

# 158
Е те някои са пълнолетни, изкарват си сами парите Simple Smile А и той има още пари от продажбата на деца в първи сезон Wink

Според мен Ганя ще отвори писмото - ще го види в кабинета на Петър и от пуста ревност ще го отвори

# 159
Дали не е уловка в промото това ,че дават Врабчев след целувката , може да е кадър от друг момент .

# 160
Не е уловка това пишеше в снимката на сценария. Те се целуват,  а Врабчев гледа и клати глава.  Междувременно тече монолог на Захариев за тайните.. Те ни превръщат в роби на тези, които ги знаят, тоест тайната им е разкрита.

# 161
  • Разпиляна във въображението
В случая Галя има пълното право да ревнува. Това не са измислици на бременният й мозък.

# 162
  • София
Ели, и аз това си помислих. А и Тони изглежда доста тъжен. Все си мисля, че ако е здравословен проблема Марио ще е наясно. Обикновено той се интересува повече от малкия от изследванията  и резултатите.
Не знам, но и ми се струва, че още ще я мъчат тази история с криенето. Може Зорница пак да го е отрязала.
А и Марио ми се струва бесен, когато излиза от асансьора.

Фотев е намислил нещо и ще си отмъщава на лекарите. Ще ги вкара в някаква схема и ще се опита да ги заблуди за нещо. Дали ще е заради Калин или някакви финансови далавери?

Инчето май е забравила, че е омъжена и мъжа и ще иска някои неща. А тя май иска да ги дава само на Тасев. Да видим дали ще е готова да се опълчи на Фотев.

# 163
Врабчев със сигурност ще ги види, ако вярваме на снимката на Велислав. А няма причина да не му вярваме Simple Smile

За Тони съм на кантар, но по-скоро залагам да страда, а не да боледува. Росита в права, че той за здравето си.не се кахъри особено. Аз си представям, че е написал някаква бележка на Зорница, тя по стар обичай е решила, че Марио се прави на романтичен, и като е отишла при Тони, се е ядосала, хвърлила му е бележката и той я гори отчаяно и мрачно Grinning

А Марио в асансьора изглежда като да тича за пациент, ма знам ли го и него какво го хапе конят Grinning

Фотев ми е много интересно какво е намислил.

# 164
Да не се заблуждаваме, че довечера ще разберем. Това нали е промо за цялата седмица? Ще се разкрие всичко в последните две минути в петък. Joy

Общи условия

Активация на акаунт