Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 37 117
  • 717
  •   1
Отговори
# 165
Не знам, но и ми се струва, че още ще я мъчат тази история с криенето. Може Зорница пак да го е отрязала.
А и Марио ми се струва бесен, когато излиза от асансьора.

Да не се окаже накрая, че въпреки тая целувка пак Зорница е отрязана от Марио поради това, че той се колебае заради Тони. От снимката на сценария май ми се струва, че нещо й говори за брат си. Да не е почнал да се оправдава как не може да жертва него и айде пак старата песен.

# 166
Говори нещо за нея и нещо за брат си, да. И предвид думите на Захариев зад кадър, явно очаква тя да го отхвърли. Фактът, че тя реагира по друг начин, ме кара да си мисля, че по-скоро не той ще я отреже заради брат си, а тя ще го приеме заедно с тази му слабост и няма да настоява да се разкрият веднага.
А и все пак в анонса казаха нова посока. Те по-скарани от сега не могат да бъдат, така че посоката ще да е към сдобряване. И да, последните две минути в петък Grinning

# 167
Ако почнат пак старата песен искам те ама Тони ще е твърде изтъркано вече. Надявам се, че са измислили нещо друго. Според мен вече тази посока се изчерпа и би била досадна.

# 168
Говори нещо за нея и нещо за брат си, да. И предвид думите на Захариев зад кадър, явно очаква тя да го отхвърли. Фактът, че тя реагира по друг начин, ме кара да си мисля, че по-скоро не той ще я отреже заради брат си, а тя ще го приеме заедно с тази му слабост и няма да настоява да се разкрият веднага.
А и все пак в анонса казаха нова посока. Те по-скарани от сега не могат да бъдат, така че посоката ще да е към сдобряване. И да, последните две минути в петък Grinning
А и няма логика да й казва пак, че заради брат си не може да е с нея. Тя това си го знае, не мисля, че ще тръгне да я качва на покрива само заради това. Grinning Тя дори и да не иска да се разкрият веднага, Врабчев ще свърши тая работа вместо тях. А си мисля дали ще го видят, че ги наблюдава или дали той ще се издаде пред тях и ще ги захапе нещо, та затова Марио да излиза изглеждайки така бесен от асансьора, търсейки го, за да го предупреди да не казва нищо на брат му.
Охх, с тия нови посоки получавам обриви вече. Joy Защо пък да не е в първите две минути на епизода? Още по-добре за нас. Joy

# 169
  • Бургас
LaughingLaughingКакъв е шанса Тони да намери писмото и да го гори  Laughing

# 170
Да определено трябва да има раздвижване по въпроса. Те вече протакаха нещата твърде дълго, а и остават 15 епизода до края. Нали трябва да има време Тони да се тръшка. Може Марио да е разказал на Зорница за болестта на брат си. Имаше и преди анонс с нова посока, ама беше преди поне 15 серии. Не сме мръднали от тогава с тая драма. Да се надяваме, че като ще стигат всички до критична точка няма да забравят и Тони.
Не вярвам Тони да гори писмото до Захариев. Изглежда много разстроен. Нещо лично което го засяга е.

# 171
Е то как да мръднем като от 15 епизода в половината дори ги нямаше, в останалите пък или един, или двама от тях. Grinning
Хайде Врабчев да свърши мръсната работа и да казва на Тони, че почнах да се дразня на сценаристите с това протакане.

# 172
  • София
LaughingLaughingКакъв е шанса Тони да намери писмото и да го гори  Laughing

Това от Надежда ли? Никакъв 😂😂😂😂

Не знам какво  и кога ще се разбере, но аз извадих виното, че направо не се трае 🍷

# 173
  • Бургас
Аз съм на бира и въртя всякакви идеи и сценарии

# 174
  • София
За писмото си мисля, че ще го отвори Галя и ще го прочете. Нали в промото я дават как хвърля някакви листа по Петър, може да е писмото.

Сценарии въртя само за триото и за номерата на Фотев.  Дано им отделят достатъчно време днес.

# 175
Aма вие мислите, че днес ще видим и триото? Оптимисти  Laughing
Тая вечер ще гледаме Здравей, България и драмите войново-захариеви  Crazy

# 176
Щом и Антонов е замесен, значи ще са някакви големи схеми и номера. Това сигурно ще му е отмъщението. Ще видим довечера.

# 177
Триото ако ги видим, ще е в края на епизода за 27 секунди....днес пак ще е вечерта на Калин Sad
Аз си изпих бирата....и сега какво?

# 178
  • София
Дона, отваряй втора.🍻🍺
Е как няма да ги дадат, ми то не остана време. Според мен те вече си изразходваха цялата отпуска за годината. Генадиева да им прекъсне почивката веднага.

# 179
Антонов има да им го връща и за Банков,  заради парите от градинката и накрая с Да Винчи. Него го няма, но останалите са там и покрай Фотев ще има възможност да си го върне на цялата болница.

Общи условия

Активация на акаунт