Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 37 105
  • 717
  •   1
Отговори
# 180
Сценаристите са направо виртуози - с малоумните си  решения могат да ме накарат  да се отвратя от Калин , а ми беше  фаворит в предишния сезон и  на второ място в този  #Crazy .
Ина пък колко свива устата в промото в секс-сцената  newsm78 , ще  излезе ,че досега никога не се е чувствала по този начин - да си плати за комфорта със секс  при потърсване от чичкото .

# 181
Идвам с една снимка на Батко, крадната от нечий акаунт 😁
Скрит текст:

# 182
Ооо, това да не е от “Дон Жуан”?

Абе тия лекари, на празника си вместо да мислят къде ще се запият довечера, само се джафкат Grin

# 183
Ейй появи се и баба Гочева 😀 ще бъде интересно с нея, дано участва активно в отглеждането на внучето 😉

# 184
Значиииии да кажа, Виктор Николаев доста добре играе......себе си Joy

# 185
  • София
На Дон Жуан ми прилича и на мен.

Баба Гочева кога я чакахме, кога се появи. А бебето е поне на 4 месеца.

Еее много разводняват, много. Никакъв екшън.

Ненева е уникална 😂😂😂

# 186
Ооо, това да не е от “Дон Жуан”?

Абе тия лекари, на празника си вместо да мислят къде ще се запият довечера, само се джафкат Grin
Не, от На ръба. Много ми се гледа, умирам направо 😭😭😭😭😭😭

# 187
В края на месеца го играят Wink

Марта Вачкова беше качила наскоро снимката как всички гледат ТВ

# 188
Ей каква хубава реч дръпна Калин и накрая ще оплеска всичко. Фотев ще побеснее.

Галя и тя със ставането и веднага подхваща Пешко. Ама той не е цвете за мирисане, не й отвърна както трябва ами срещу нея тръгна да я ръфа. И за детето с някакви заобикалки говори.

Баба Гочева влиза в действие. Joy

# 189
Ех, изпуснах речта в края, на най-интересното явно Grinning Какво толко каза за Фотев?

# 190
Понеже рекламите ме затормозяват повече от епизод без..ТМЗ.... , да споделя нещо :
Странно ми е как и Галя и Лора  като са толкова добри в професията си и са красавици , как може да се  държат комплексирано като селянчета , пуснати на Централна гара без придружител . До тук  първо Галя  почти се скара с Петре за йогата , а пък Лора - смяташ ли ,че няма да съм добра майка ....

# 191
В края на месеца го играят Wink

Марта Вачкова беше качила наскоро снимката как всички гледат ТВ
Моля те, сподели я с мен, аз не я откривам 😑😐😤😢😭

# 192
  • Разпиляна във въображението
Всъщност не се държи Галя като селянче. Тя забелязва, че съпругът й отново е започнал да тренира, точно както когато са били гаджета, а тя има женска интуиция, че нещо се случва.

# 193
Айдееееееееее, оплеска нещата. А така добре философски тръгна....
Абе Калине, кога се върна в болницата, кога почна да коментираш??
Всички се усетиха какви неща ги е надробил....
Humble, заповядай:

https://www.facebook.com/marta.vachkova.official/photos/a.205723 … 658552485/?type=3

# 194
Цялата болница затихна, даже всичкото пациенти спряха да умират, за да може налите лекари да гледат на спокойствие Калин на телевизора хахахах 😀😂

Общи условия

Активация на акаунт