Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 37 102
  • 717
  •   1
Отговори
# 195
Айдееееееееее, оплеска нещата. А така добре философски тръгна....
Абе Калине, кога се върна в болницата, кога почна да коментираш??
Всички се усетиха какви неща ги е надробил....
Humble, заповядай:

https://www.facebook.com/marta.vachkova.official/photos/a.205723 … 658552485/?type=3
хихиих, мерси за труда, макар че аз помислих, че говориш за актьорите от постановката. Ох, извинявай за объркването 🤗

# 196
Нали, друг път тичат като финикийци из болницата, няма достатъчно лекари, но да речем, че е рано сутринта и не са започнали още визитациите на пациентите Grinning

# 197
Айдеее, сега Галя като ги види....
Абе на Калин много лесно ще му се размине засега. Не ми харесва това - говориш каквото искаш и си герой

# 198
  • Разпиляна във въображението
Това бебе изглежда около 5 кг Simple Smile

# 199
В тая болница са маниаци на тема кърмене....някои като не сме кърмени, пак станахме хора.....

Аууу, Ина е жестока, искам ѝ дрехите!!!

# 200
Да го заведем при Ваня да го кърми - Мазов Joy

# 201
Не, Пенев няма топки.

Важното е, че Инчето разбра кой я е защитил Wink

Ууууу, алелуя Марио, айде да дават и другите!

# 202
Е, има и няколко липсващи лекари, но да не го правим на въпрос. Някакъв си уролог, коремен хирург и специалист образна диагностика само липсват. Да вземат по един плакат да има закичат в коридора, че очите им забравихме.

# 203
Пенееев, Пенев подмазвач такъв. Joy

# 204
Не съм ви чела отдавна.Само мен ли ме дразни Ина как си ,,настъпва'' думите?Много яко изглежда до момента,в който си отвори устата.

# 205
Ееееее, много хубава реч на Тони!!!! Не е превъзмогнал собствената си загуба и сега май я преживява наново. И на мен ми се дорева м
чак
Май се заформя новата двойка.

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 20:47 от Анонимен

# 206

Ууууу, алелуя Марио, айде да дават и другите!

Днес може би един по един ще ни ги пускат. Joy
Ауу с Албенчето, много добре. Wink Хубава сцена. Тони най-добре познава това чувство да загубиш родител и се радвам, че той й вдъхна сила и кураж и изрази съчувствието си.

# 207
Жесток разговор между Тони и Албена - той вече ми е № 2 в класацията ! Беше много трогателно !

# 208
Айде един път да ни послушат тия сценаристи! Много си ходят Тончои Албенка! Да се взимат и да мирясат/ме всички!

# 209
Ох,Тони едно голямо браво!!Просълзи ме,който е загубил родител знае,много е тежко Sad

Общи условия

Активация на акаунт