Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 37 094
  • 717
  •   1
Отговори
# 210
Марио май спомена бъбрек. Дали е случайно...

# 211
  • София
Ехх, Тони много готин бе. Как си отиват с Албена. Страхотен разговор между двамата.
Ковачеви са много наясно с химическите формули на чувствата Simple Smile

Последна редакция: ср, 02 май 2018, 21:01 от rosita_ta

# 212
Страхотен Тони, страхотна сцена! Напълни ми душата. Момчето от началото на сезона тотално е изчезнало

Значи аз като ви казвах, че Тони е прекрасен, не ми вярвахте Grinning

# 213
Захариев не ги ли чете тези писма ? Grinning

# 214
Жекова и тя какво се прави на ударена, не била гледала интервюто. Ина хубаво я закопа - "намерете си го в интернет". На нея съвсем й е ясно защо я пита. Много ми беше смешно това - на градинска украса приличало, да сложат зелени джуджета със слушалки. Joy

Ох малее, тия в операционната са опасни. Владов и Пенев на едно място с Марио и да си говорят за секс не е на добре. Joy Ей го - веднага го подхванаха за нея. Ама, че въпрос "ти спиш ли с Огнянова?"

Хахахах Марио ме уби - добре, че не били като Захариев, че щели да бъдат като китайците. Joy
Пенев и Владов и те - "Галя да не е в цикъл?" Joy Не мога повече с тия. хахахахах

# 215
Не съм ви чела отдавна.Само мен ли ме дразни Ина как си ,,настъпва'' думите?Много яко изглежда до момента,в който си отвори устата.
фъфлечи е точната дума😂

# 216
Тая Албена "бихте били много хубава двойка" Joy
А Зорница е сърдита Grinning

Тоя Пенев голям идиот Grinning

# 217
В тая операционна стана взривоопасно хахахаа. Само Врабчев липсва, те всички клюкари са там. Войнова също подклажда огъня. Joy

# 218
Леле, напрежението между Марио и Зорница с нож да го режеш - голям кеф!!!! Сдобряването ще е по-силно после Wink

# 219
Леле, напрежението между Марио и Зорница с нож да го режеш - голям кеф!!!! Сдобряването ще е по-силно после Wink
два часа, докато гледам и аз серията😕

# 220
Аааа Дона казах ли ти, че ще ни ги пуснат един по един? Joy Тия двамата направо са кълбо от напрежение, и аз очаквам качествено сдобряване. Wink
Зорница опасна - Пенев й бил "по-симпатичен", нямало да го натоварва. Joy

# 221
  • София
Зори се сърди. Браво, така трябва и е логично.

Божее, доживяхме промо със Зорница и Марио.

Фотев ще купува болницата и ще стане страшно за лекарите.

# 222
Аууууу, промото е още по-добро!!!
Скандал между Зорница и Марио - ама права е!

Фотев май наистина ще насили Ина...

# 223
  • Разпиляна във въображението
Ина лъже страшно. Окото й не мигва, гласът й не трепва.

# 224
Аууууу, промото е още по-добро!!!
Скандал между Зорница и Марио - ама права е!

Фотев май наистина ще насили Ина...
То промото е мега добро, ама не го разбирам Марио - предишния път разколебан, сега толкова сигурен казва "ами заедно сме". И Зорница е права - щом са заедно не бива да се крият, това не води до нищо добро за тях. Ако ще се крият по-добре да се разделят, това за мен не е връзка. Тони така или иначе вече ще разбере, клюкарките не спят. Да вземат да му кажат вече, че по-лошо става с това мълчание.

Много се смях на Фотев като каза на Антонов - "и другият път със спортен екип, много си се отпуснал бе Антонов" Joy Отпуснал ли?!? Joy

Общи условия

Активация на акаунт