Откраднат живот 46 Критична точка...Животът ни помита като могъщ ураган

• 36 543
  • 717
  •   1
Отговори
# 420
Отвратителна сцена- танцува с единия, а иска другия...май те трябва да си свалят картите повече отколкото Петре...

# 421
На Марио му се иска да скъса струна сега Joy само да стои Зорница далеч от Тони, то що  погледи бяха Heart Eyes

# 422
Сцената беше жестока просто...как се гледаха в очите, не е истина. И баси, адски ме е яд на Марио, да казва на Тони, само го прави на глупак
Думите на Евгения бяха много хубави, най-после се завърна и тя

# 423
  • Ню Йорк
Да не повярва човек, Зорница си отвори устата, след 30 епизода мъка да я гледам.

# 424
Ееее на Тони не може да се отказва значи. Много неловко беше за Марио, как не изкриви някой тон не го знам. Joy Евгения както винаги се изказва на място и много точно, думите й бяха страхотни.

Зорница така искам да я гледам - категорична в думите си и сигурна в това, което иска. Така му го каза, че не остави човека да изрече дума и направо излезе.

# 425
Отдавна трябваше да направи това Зорница - да постави нещата в прав текст на Марио - или действа, или са дотук

# 426
На Галя и аз съм й фенка още от самото начало и все още си ми е симпатична.
Тази сценка беше само, за да забута петре писмото.
Иначе разговора й вкъщи ми хареса много, много правилно постъпи, че остави нещата в негови ръце.

# 427

Иначе разговора й вкъщи ми хареса много, много правилно постъпи, че остави нещата в негови ръце.

Ха сега да видим Петър колко е мъж и дали ще запази връзката си с нея. Много ми хареса и на мен разговора й с Петър - беше спокойна и каза всичко, което мисли.

# 428
  • Ню Йорк

Ха сега да видим Петър колко е мъж и дали ще запази връзката си с нея. Много ми хареса и на мен разговора й с Петър - беше спокойна и каза всичко, което мисли.

Пешо иска хем да си е женен хем да си кръшка с която му хареса.

# 429
  • Разпиляна във въображението
А, не е така - не иска да е женен. Постоянно го натяква.

# 430
Последната сцена беше меко казано ужасна, когато жена каже Не, значи Не, повече няма какво да се говори по въпроса,отврат.......

# 431
  • София
Два пъти си пуснах сцената с чантата и двата пъти нищо не разбрах.
Някой може ли да ми обЯсни?

# 432
Последната сцена беше меко казано ужасна, когато жена каже Не, значи Не, повече няма какво да се говори по въпроса,отврат.......

+1
много беше силна сцената накрая с Ина под душа - това беше момента, в който осъзна в какво се е забъркала и че трудно ще си тръгне от Фотев...

За тази чанта и аз нищо не схванах 🙄

# 433
  • Разпиляна във въображението
Два пъти си пуснах сцената с чантата и двата пъти нищо не разбрах.
Някой може ли да ми обЯсни?

Не й хванах спатиите, не гледах както трябва, но е възможно мацето да върти двама и от двамата да е получила една и съща чанта. С продажбата на първата замазва положението пред другия. Ама знам ли.

# 434
Мале утре става страшно вече, гълъбчетата са кацнали на покрива и си гукат, пък нашето пиленце ще ги види и всичко ще си изпее. Joy

Това с Ина беше много гадно, горката, направо си я насили. Фотев определено си мисли, че властта му е навсякъде и може да я използва под всякакви форми. Досега се показва като кавалер, като човек, който явно уважава жените, а сега какво - всичко издиша.

Общи условия

Активация на акаунт